Igra je u razvoju godinama ciljano za PS4, sve je pomno odradeno, svaki detalj i svaka scena je dobila maksimalno pozornosti u izvedbi. Linearan je naslov u kojemu se tocno zna broj protivnika, izgleda staze i moguce rute. Sve je to odradeno vrhunski bez daljnjeg, ali nista cudno za ovakav pristup. Jedna konfiguracija, jedna platforma, brdo love i mogucnosti u produkciji. Rezultat moze biti samo ovakav

PS master race .I. 😃

chono7 Bolje 30 u ovom slucaju nego 0 😛 Gdje ste pisijaši sad 😃

tbh igra je grafičko čudo ali osobi koja je napravila animaciju za skakanje treba dat jebeni otkaz.

chono7
ja isto baš ne kužim kaj se svi čude oko izgleda.
Da se razumijemo, igra je predivna, ali tehnički nije nerealni skok u odnosu na Uncharted 4.
Djeluje točno kao igra sa kraja ove generacije. Original je recimo puno više djelovao kao igra sa PS4 dok je bio na PS3.
Većina napretka je napravljena u animacijama i post process efektima.
Iskreno jedina stvar koja me istinski impresionirala je rezolucija tekstura.
Dva sata sam tek igrao, ali niti jednu približno mutnu teksturu još nisam vidio.

Da mi plejka ne hovera u zraku uz pomoć venta mislio bi da igram na Pro.

Imam spremnu igru,petak je i slobodan sam do utorka a ja zavrsavam prvi dio 😁
Nedavno mi frend poceo slat poruke a inace nikad to ne radi dok igra bilo koju igru.
Ovako idu:
"Bit ce ti jebeno vidjet ces"
"Ovoga nema u prvom djelu,ovo sta sam sad prosao"
"Vristao sam dok sam igrao od napetosti i straha"
"Muzika je fenomenalna"
"Mama moja mila koja igra"
"Nemogu doc sebi evo morao sam napravit pauzu"
"Jos nemogu doc sebi"
"Zasad mi je bolje od prvog"
"Najbolja muzika u igrama ikad!"
🤣🤣
...a ja prelazim prvi dio jos

Giphy - jim carrey lloyd GIF by Dumb and Dumber To

fensisuperstar sponzoruso

igram vec 3h (jbg..posao..obveze...) igra nit smrdi nit mirisi, zamjerka mi je na kretanje likova, za skokove necu ni da komentiram, nesto najgore sto sam vidio u igrama...

Sekcija u otvorenom dijelu Seattlea je highlight zasad. Konačno malo slobode bez autopilot gameplaya.

Ma kreće tek kasnije bit sve bolja i bolja...I meni je u početku sve nešto li-la bilo. Sada već puno bolje, polu-open world mi paše jer svaki kutak skoro donese nešto unikatno i zanimljivo (uletim u store s gitarama i sviram jebenu gitaru, proučavam jel imaju Proel kablove na zidu)...
      Skok je stvarno kriminalan, i kretnje su mi malo drljave, nikako da se naviknem da je L1 trčanje, a i to trčanje je teljenje. Unatoč tim svim nekim sitnim zamjerkama, dosta sam zadovoljan, a zapravo sam dosta negativno ušao u igru.

Obožavam kad me pogode riffle gun-om u vrat i ubiju 😃 Fizika klanja mi je super, tj kak nekog napucaš tak ga doslovno razvališ, a close-combat je drugačiji ovisno jel protivnik uz zid ili kod prolaza itd...Tih sitnica ima dosta i to me jako veseli. Zapravo mi je sve dobro sjelo u ovom trenutku, a ove mane me čisto baš i briga, ne narušavaju mi gušt. Idem sporo i nježno, kao kad slažete sastojke na pizzu.

krpa Sekcija u otvorenom dijelu Seattlea je highlight zasad. Konačno malo slobode bez autopilot gameplaya.

Eeee da da, to mi je tak jebeno sjelo, ni sam nisam svjestan, a nisam fan inače tih "otvorenih" svijetova. Valjda ovi polu otvoreni pašu 😃 Paze na svaki jebeni detalj i to me tak veseli.

Trenutno je moj dojam poprilično sličan tvom, igra polako dobiva na kvaliteti što dalje odmiče, logično ali očekivao sam cringe scene a trenutno ih baš i nema. Situacija se dramatično popravlja sa više combata i konačno nekom napetošću nakon dolaska u Seattle. Ako ne bude kojekakvih užasnih plot twistova ili štogod je tako loše da neki imaju potrebu davati jedinice, ostat će ovo sasvim OK igra, ako ne i više. Combat s ljudima je zanimljiviji nego što sam mislio da će biti, na hardu je težina taman i zadovoljan sam zasad. 🙂

krpa Muda mi titraju kad bodem nožem flickere a runner mi se 3 metra dalje polako okreće

😃
        😃
        1 / 2
        I ja sam sretan što je combat s ljudima ovakav ispao, barem za sada do kuda sam dosao. Mesnat je, zajeban, realan, nema trčkaranja u njih, ne stigneš ni naciljat već si mrtav. Al kad ga okinem u glavu, jao mili moj pištoljčiću što sam ponosan na njega, baš su me nabrijali da ih sve mrzim od reda

Uh da da, i zvuk je izvrsno pogođen pa te svako toliko strefi kad netko u blizini zapuca, pas mater 😃

Ja sam prvi dio prošao prvo na ps3, pa onda na ps4 i neki dan treci puta na ps4.

Dvojka me jako hajpa ali mi je 550kn previše...jer znam da cu je preci za 2-3 dana i možda platinirat (čitam da je platina daleko lakša nego na jedinici jer težina igra ne ovisi).

A tuhy je nešto uvrijeđen na mene pa nece dati popust 😃

Koliko vidim večina Vas je zadovoljna i mogli bi reci da se radi o kvalitetnom nasljedniku serijala.

Nego za Vas koji su vidjeli kraj a da ne spojlamo, ima li mogučnosti za treci dio?

krpa Uf da, derem na sluške, glasno za poludit i par puta me zbrecalo popravo. Glasovni efekti su bolesni, baš od samih oružja zvuk mi je brutala. Super mi je što je oskudica metaka, pa se ipak malo i šuljam dok koljem po kućama

😃
            😃
            1 / 2
            Primjetio sam da mi "partner" tu i tam promjeni položaj nerealno, jednom sam bio van jedne nastamke, izađem, kad ono suigrač 3 metra ispred mene. What the hell is with that

Znate što je meni jebeno? Opet nema holster tipke. Jeben ih blesave.