chono7 @krpa ca je bilo otrok? Ne smije se ni zajebavati u ovoj temi? Vidim da sve druge teme trpe zajebanciju, samo ova ne, jer odmah skacete. Kad si vec spomenuo podzemnu, je super je baciti ciglu, pa gledat AI na djelu, ali i nedjelu u liku kompanjona.
maverick ovo je standardni tps bez ikakvih inovacija u vidu gameplaya. ne treba trkeljati gluposti. grafika, zvuk, animacije i nekima prica su to sto je vanserijski...
Fenix pravednik ti imaš već od prije pristup. Samo molim te nemoj trovat i trolat kao Chono da ne izletiš van. @gusterko i ti si dobio
resident_evil Da li je još netko primjetio kad uključi photo mode, i onda se na nekom objektu pojavljuje kao da puca slika? To mi se događalo i na prvoj igri na PS3 dok na remasteru nije. Ne znam kako bi to drugačije objasnio.
Solid_Snake Hahaha Nije moje, nažalost nemam toliko vremena, ali @SunhiLegend i @Much118x prave vrhunske gifove. Samo ne preporučujem odlazak na twitter tko nije prešao igru, ovo shaream samo filtrirane gifove 😃 fensisuperstar 😆
wooddiebone Dižem temu gore malo. Pazi kakav Press kit za ovu igru Lik ima kul videje općenito, ali ne mogu se odlučit da se smijem ili plačem jer je frajer obuko bjele rukavice da ne ošteti te sve prekul stvari i onda jebenim MAČEM potegne preko cijelog Steelbooka i napravi ogrebotinu.
pravednik To njima ostaje? Sumnjam, dosta jutjubera dobije na review zatim vraćaju. Nema tu računice.