Tzereen
Press je drugo. Oni dobiju svašta.
Nije bilo namjenjeno za prodaju, ali giveaway je neš drugo.

7 godina cekanja se svelo na jos samo 4h i 5min. My body is ready

Zavidim vam ljudi. Ja ću još pričekati neko vrijeme dok zaigram, ali ako sve prođe po planu, pridružujem se raspravi za mjesec dana. Uživajte. 🙂

Koje sam ja nesrice , sutra se moram ustajat u 5 za na posao a prekosutra momacka 😢 kako se sve potrevi kad netriba

Ja sam isto nesretnik, imam 2-3 igre startane i ako krenem TLoU to će mi bit jedna previše 😂

escoban
    Meni momačka sutra (ne moja nek bratićeva), tak da i meni otpada sutra večer i dio subote dok se ne strijeznim, al u pol 9 sam sutra u Westgateu da preuzmem robu,, uzmem svoj SE i gas doma...
    Govorim ljudima da sam uzeo godišnji radi svadbe, al kurca, radi Tlou-a je 😀😀🥰

resident_evil ne diraj slidere. Igraj se s tim za drugi prijelaz. Ja sam krenuo na Normal i prebacio sam na Hard, pa je moja preporuka Hard. Imaš i New Game+ odmah, a onda još teže i igraj se sa sliderima. Ne diraj slidere posebno sad.

Fenix ne al sam kum pa jos gore , imam osjecaj da vcrs od 0-5 nece bit spavanja nego sa pleyke na posa 🤪

Mislim da sam si upravo kritično spojla igru jer sam kretenčina. Odlično.

Više od 360K ljudi gleda igru preko Twitcha i spojla si doživljaj. GG. Naravno, tko ne misli igrat razumijem. 🙂

Flipper

Hvala ti 🙂 sutra radim popodne a ne vjerujem da će mi igra stići prije posla. Tako da kad se vratim gasim sve i krećem u avanturu.

Baš sam sretan što ćete početi neki igrat za 2 sata već. 🙂 Čeka vas nevjerojatna igra bez obzira kako vam priča legla. Neću više nikad poželjet recenzirat ovakve igre...ne zbog toga što je TLOU 2, nego završiš igru i nemaš s kime pričati o njoj. 😃 Ne smiješ ništa reći, niti diskutirati. Glup osjećaj skroz.

Virujem. Kroz guzicu bi mi komentari vjerojatno izlazili.

Ja igram tek od 1, mislim da sam na britanskom PSN-u 😂

Ja sam vec na 3h gameplaya madafaka! 😆