Jel koristi još ko navigation assist samo da zna di da nejde ak hoć sve skupit i vidjet?
Kako su bolesne stvari ubacili u igru.
Jel koristi još ko navigation assist samo da zna di da nejde ak hoć sve skupit i vidjet?
Kako su bolesne stvari ubacili u igru.
Nije to ni loša ideja. To označi samo kao main objective?
member
Pokaže ti smjer u kojem moraš ići dalje za story progression.
Svako malo ga okinem da znam da me ne progressa prije nego vidim nekaj zanimljivo.
doctorfreak nolio bih da se odgovor na tvoje postavljeno pitanje ili izbjegne ovdje ili odgovori u spoiler temi. Postoji li sansa za novim nastavkom indirektno moze spoilati nesto, stoga bih molio da se izbjegava takav pristup u ovoj temi. Hvala.
Dobra ideja ovo za navigation assist. U par navrata sam razmišljao kojim putem krenuti a da ne preskočim nešto, pogotovo u ovoj dionici poslije downtown Seattlea.
Ja sam tvrdoglav i ne želim da mi igra išta govori Sve sam isključio i nekad malo zapnem, ali u tom mi i je gušt. Čak sam i sve ove aim assisteve isključio pa pucam po zidovima i po zraku. Vidiš, nisam probao zdrmat pticu da vidim oćel ju roknut...
Užasno me nervira šta ovaj suigrač stane hrpu puta na put kojim moram dalje, evo zaštekao sam na jednom dijelu jer mi je stala na uski prolaz i nisam mogao dalje. Ne kužim kak te neke osnovne stvari nisu rješili, a toliko duboko otišli na drugu stranu...
foggy
Pa pomakneš se malo dalje i prati te, onda se vratiš i gle, nema blokade više.
Radiš problem di ga nema.
Osjetljiva igra u pičku materinu. Moram sad pazit da ne branim previše jer ću ispast shill.
wooddiebone Očito me nisi shvatio ili ja nisam dočarao situaciju dobro. Ima dijelova kada se ne mogu vratit da tako odštopam put, a baš nedavno sam totalno ušao u nju i nisam mogao nikud. Morao sam bacit restart. Druga situacija...Stoji i pokazuje mi kud dalje, odem 100 metara napred/nazad, evo nje ne miče se, morao sam puzat da prođem jer je nisam mogao mimoić...
A zašto nebi spomenuo probleme ako ih ima? Nikom ne smeta to što se sudaram u suigrača kao u drvo svako malo? Ne sjećate se jedinice gdje su pričali kako je AI suigrača najbolji ikad igdje? Ovdje nije, zašto to ne spomenuti?
Nije ni u jedinici AI baš bio bajan.
Pogotovo kaj se tiče suboraca.
Jel vam se smrzava igra? Meni dvaput na istom mjestu,početak skoro.
Dosad ni framedrop nisam osjetio igra ide ko podmazana na PROkomzoli
Meni isto ide ko podmazana na Pro, a što se suboraca tiče nisam primijetio nedostatke osim u par slučajeva. Pokušao sam puzati ispod nekog objekta da se sakrijem a ona se stavila tu pa sam zapinjao ali nisu me skužili, tako da nije ni ispalo neki problem. Bila je jedna druga, zanimljivija situacija kad su dva stražara bili jedan do drugog, ja lagano jednog riješim a ova Dina stoji sa strane i gleda kako me ovaj drugi počne pucati umjesto da smo ih oba potiho ubili. Mogli smo bez uzbune proći lokaciju ali me iznevjerila
Znači prva kamp kućica u igri.5 puta zaredom mi se smrzlo unutra.Hard reset pomogao.Jednosravno sam je zaobišao.Jbg ostao loot al bolje i to neg ništ
Kikiller Nisam doživio, inače bi bio lud i glasan
Ionako sve možeš ponovno skupiti pa nije bed.
krpa Bila je jedna druga, zanimljivija situacija kad su dva stražara bili jedan do drugog, ja lagano jednog riješim a ova Dina stoji sa strane i gleda kako me ovaj drugi počne pucati umjesto da smo ih oba potiho ubili. Mogli smo bez uzbune proći lokaciju ali me iznevjerila
Imao sam ih i ja
Ništa to nije strašno, samo nekad malo iritira. Što nisu ubacili da malo komandujem što i kako s tim skupinama, šteta...
Scene kad se trči glavom u spas su genijalne. Puno toga je genijalno.
Neću ništa čitati, samo ću napisati da je TLOU 2 naj-next-gen stvar koju smo vidjeli u posljednjih mjesec dana, uključujući sve četiri next-gen konferencije.
20 min. igram,pa stanem i razmišljam...
O životu, postanku svemira i iluziji vremena. Ili to samo ja?