Ma kreće tek kasnije bit sve bolja i bolja...I meni je u početku sve nešto li-la bilo. Sada već puno bolje, polu-open world mi paše jer svaki kutak skoro donese nešto unikatno i zanimljivo (uletim u store s gitarama i sviram jebenu gitaru, proučavam jel imaju Proel kablove na zidu)...
Skok je stvarno kriminalan, i kretnje su mi malo drljave, nikako da se naviknem da je L1 trčanje, a i to trčanje je teljenje. Unatoč tim svim nekim sitnim zamjerkama, dosta sam zadovoljan, a zapravo sam dosta negativno ušao u igru.
Obožavam kad me pogode riffle gun-om u vrat i ubiju 😃 Fizika klanja mi je super, tj kak nekog napucaš tak ga doslovno razvališ, a close-combat je drugačiji ovisno jel protivnik uz zid ili kod prolaza itd...Tih sitnica ima dosta i to me jako veseli. Zapravo mi je sve dobro sjelo u ovom trenutku, a ove mane me čisto baš i briga, ne narušavaju mi gušt. Idem sporo i nježno, kao kad slažete sastojke na pizzu.
krpa Sekcija u otvorenom dijelu Seattlea je highlight zasad. Konačno malo slobode bez autopilot gameplaya.
Eeee da da, to mi je tak jebeno sjelo, ni sam nisam svjestan, a nisam fan inače tih "otvorenih" svijetova. Valjda ovi polu otvoreni pašu 😃 Paze na svaki jebeni detalj i to me tak veseli.