The Last Of Us Part II
@fensisuperstar jesi riješio? Došao sam sad s posla tek. Mrtav umoran sam. Idem krepat.
Tko igra na hrvatskom?
- Uređivano
Sad da napišem nešto više nakon onog gore.
Imam 2 i po sata(krenuo sam na hard), a imao bi više da nisam morao na posao. Can't wait da dođem doma i nastavim..E sad od kud krenuti. Ajmo od priče za početak. Prvih 10 min je nešto čarobno i nakon toga sam rekao to je to. Čeka me novo remek djelo..Nažalost nakon toga dogodile su se neke stvari koji mi se ne sviđaju i žao mi je što su se odlučili za taj put. Pozitivna stvar što je bez obzira na moje neslaganje, i takva radnja zanimljiva i napeta te me zanima što će se sve dogoditi.
Grafika je predivna iako neki dijelovi izgledaju "ružnije" od drugih. Dio di sam sad došao je uvjerljivo najljepši za sad i čisti melem za oči.
Animacije i gluma je baš kao da gledam film. Naklon do poda.
Soundtrack i ostali zvukovi su vanserijski.
Borba mi se čini okej i kao poboljšana verzija jedinice. Ali skok je stvarno nezgrapno izveden (kao što je kolega Foggy naveo). Mogućnost ubijanja clickera je olakšano jer je nož neuništiv. To mi se sviđa jer je realnije. Ruku na srce spika sa shivom iz jedinice je nerealna.
weky not me
@weky#293736 ja sam prešao na hrvatskom. Kad Ellie krene pičakarat. :D I veći mi je gušt bilo čitati sve one poruke koje su razbacane u igri.
Ja isto kazem..mozda cu odigrat i moja ocjena ce biti isto 2/10 ali daj me nemoj lagat.U pol noci je izasla igra od 30h trajanja a u 9 ujutro padaju "recenzije".
19marksman89 Ma to svi kupili igru prek stora prve vremenske zone pa nabrzaka odigrali igru Mos mislit
Debilana zesca, al who cares ionako...
Cime se vi zamarate bktjb! Umjesto da igrate igru rageate tu na neke who cares ocjene. Ocajniji ste od tih debila na metacriticu. Ja jedva cekam da mi stigne igra. DHL kaze u pon ili uto jebem ih, a prednarucio sam.
Igra traje 30h?
Nema veceg pacenika od tebe vjeruj
maverick
A kaj da radim?
Spori petak na poslu, igra me gleda sa stola, a nemrem ju igrat.
wooddiebone izdrzi to malo lol. Neces nociti na poslu! Ali ovim djecjim proserima se spustate na nivo tih o kojima kenjate. Pogotovo neki vec igraju i melju o metacriticu. Vau od zivotne vaznosti je user Score na meti!
maverick
Pusti me da serem po frustriranim incelima na internetu. To mi je prime directive.
Tehnički masterpiece.
Nevjerojatno da se ti vrti na PS4. Cudo od devova.
Cudo bi bilo ovo izdati na 3 platforme uz ovakve rezultate. Single paltform release nije za cudenje
Ebote.30 frendova na PS listi igra u isto vrijeme ovu igru.To se nikada nije dogodilo.
U PM sta je ovo igram 7 sati vec , cudo jebeno cudo grafika/zvuk/animacije/atmosfera ajme
chono7 neznam bas, kad vidim kaj je ispod haube od plejke jednostavno nemam nista drugo za rec nego svaka cast ND-u.
Ne zaboravite da je PS4 star 7 godina. Pričalo se kad je konzola izašla da je već stara dvije godine koliko je kao imala star hardver. I onda ND izvede ovo. Stvarno me zanimaju što će napraviti PS5 verzijom igre. Nadam se da neće biti samo manja nadogradnja, nego pravi upgrade.