Rekao sam ja da očekujte vrh grafičkog prikaza, trenutno nema bolje igre u grafici i detaljima.
The Last Of Us Part II
Vidim nije se igrao Vičer tri...
Stvarno mi apsolutno ništa više ne treba nakon onog prikaza jučer. Neću gledat što god da izbacili dok ne zaigram i ne pređem igru.
Ja ću igrat remaster na PS5.
Obrisat će mi Hrvoje komentar jer ja ne smijem ništa reći vezano za igru, pa ću reći da nisam rekao da su pretjerali i da je vrijeme da stanu prikazivati igru više, više i više.
Nisam tio gledat onaj novi GPvideo nadam se da cu izdrzat 20 dana jos
Nastavno na Vedranov post u drugoj temi.
Jučer sam htio to napisati.
Da je ND možda jedini studio koji zadrži istu ili digne kvalitetu grafičkog prikaza do finalne verzije.
Svi ostali prevaranti. Zalijepim kasnije par videa, recimo Days Gone itd.
Pa i Ghost of Tsushima koji tek treba izaći.
God of War jeste.
Čak i famozni Witcher 3 je imao downgrade.
Meni to nije veliki problem dok se ne radi o Ubisoft razinama.
Usporedivanje multiplatform naslova i igre na jednoj platformi nije bas zahvalno. U kontekstu downgradea je li. Upravo je w3 savrsen primjer toga. Prva iteracija je zbog konzola dozivjela izgled retail verzije kakvu znamo
Logično da je, verzija koju i Filip igra.
Ne drže se pravila.
Ja nisam nista pogledao, nikakav leak mi nista ne znaci. Da je bilo kao sa jedinicom kad sam aktivno pratio gaming znam da bi sve zivo pogledao svaku sitnicu, sad nisam ni sluzbene trailere gledao ove nove ni nista
- Uređivano
Self control level pro!
fensisuperstar Jbg, ono najbitnije, nije na torrentima koliko vidim...zasad. Baš si me scimao.
Ovo ce bit cisti primjer koliko su recenzije odnosno davanje ocjena subjektivni odnosno besmisleni. Grafika 10/10 Zvuk 10/10 Soundtrack 10/10 Gameplay 10/10 i onda dodes do price i tog zavrsnog dojma kojeg ce svako na svoj nacin probavit. I cemu onda raspravljat..
Di su leakovi? Nista nije legit jos.
- Uređivano
DarkPunisher haa?? koji te leak zanima?
Leakove od prije znam. Govorim za navodne danasnje leakove cijele igre. To nije legit jos kolko vidim.
DarkPunisher Navodno su neki dobili igru ranije prema nekon YT kanalu, no ispostavilo se da je fejk.
- Uređivano
Da, bas sam to procito. Neki zesci bait bio.
Ali vjerujem da ce bit sad bilo koj dan.
Jos uvjek nemogu vjerovat kakav je shitstorm nastao oko igre koju cekam godinama. Gameplay izgleda savrseno, samo se nadam da ce kraj bit dostojan igre i time popravit dojam oko price. Ostalo je sve perfekcija.
chono7
Ma spominjem Witchera više kao primjer da downgrade više nije tolko kontroverzan pojam.
Witcher 3 je na kaju po mnogima ispao ljepša igra na kraju nego na inicijalnim prikazima koji su bili sivi i tmurni.
A i danas su igre i grafički na takvoj razini gdje ljudima nije baš prebitna grafika i prestale su rasprave koja igra je ljepša i ima najbolju grafiku koje su nekad bile dominantna tema gaming foruma.
Previše se negativnog već piše o igri, stvarno mi nije jasno zašto ... ND nije izbacija lošu ili prosječnu igru ...nikad. Premda iskreno paše mi ovo, da poseru igru i da je ljudi ne kupuju, baren će za misec dana bit upola cijena pa neću čekat PS5 da je kupin
munja
Vjerujem da svako pljuvanje nema veze sa samom kvalitetom igre nego sa ideološkim stavovima velikog djela gamera.
Osobno sam se uvjerio da je neopravdano tako da sam na miru.
Nakon gameplaya sve su samo pozitivni komentari.A sve vise se i spominje da leakovi niau tocni i da ako jesu su 10% igre i da igra ima vise endinga
Ovo je mozda jedina igra di me više endinga neće razveselit
- Uređivano
Detaljnija usporedba sa prijašnjim trailerima i zadnjim. NXG :
- Uređivano
Stigla hrpa previewova. Bit će dobro. Kolko citam, uvelike poboljsan sam gameplay ( ionako je u prvom bio odlican ).
Obviously, Naughty Dog hasn’t just created some sort of mindless, next-gen spiritual successor to Manhunt here. There’s another side to The Last of Us 2 that works to balance all of the god awfulness out. That said, I’m not at liberty to discuss anything about that side of the experience. Nor would I want to yet.
All I can really say is that come June 19, you’re going to want to block a few days out in your social calendar. Some of your allotted hours will be spent on playing, others will be needed for quiet contemplation…or a foolish replay attempt on Grounded. Either way, clearly what we have here is a sequel that’s guaranteed to grow on you quicker than cordyceps wall fungus.
https://www.trustedreviews.com/reviews/the-last-of-us-2
From this chapter alone, The Last of Us 2 is an accomplished sequel in every regard. It feels marvellous to play, and doubles down on the thematic elements that helped the original shine. Ellie is a stunning, nuanced lead who exhibits far more emotional depth than her black and white tale of revenge would have you believe.
Procitao sam da je zagarantirano 30h normalnog igranja.Istrazivacki i sporije cak do 50h.To vjerojatno mene ceka s obzirom da sam tip koji i Uncharted 4 igra samo hodajuci.Trcanje pritisnem samo u napucavanju od zaklona do zaklona
Wow 30 sati. Mislio sam 15 max ako se vučeš.
Leakovi su pričali o nekih 14 sat igre, ljepo je čuti još jedan u nizu dokaza da su leakovi stari build.
- Uređivano
Ovo sta je neko napisa da ima vise endinga mi se bas i nesvida,zelim vidit/igrat viziju covika koji je radio igru ! Ok ako ima vise nacina doci do endinga ali zelim da je kraj isti ! A starh da igra nece bit dobra je kod mene 0%, jedino sta se moze desit da nece bit na nivou prvog nastavka sta je i zapravo skoro nemoguce !
"The melee combat feels incredibly good, but it's hard not to wince when you slam a machete into a person's shoulder or take them down with a knife to the side of the head. The damage modelling is satisfying, but there's always going to be a shock when someone's head shatters from a rifle shot or someone's skin gets melted by a Molotov cocktail. And when other enemy characters cry out the name of the guard dog you just exploded in front of them in disbelief, it's hard not to feel like a bad person. Whether this approach translates well to the rest of the game is something you'll have to wait until June 19 to discover." - GameSpot.
kaj ovi briju lol
It's not just any kind of a dog, it's a guard dog with a NAME.
Procitao sam također jedan prewiev. Pod 2 minusa su stavili:
A.I. can be too smart for its own good
Killing dogs feels pretty bad
Takve minuse odobravam
Otišao lijepo na HCL škicnuti prve dojmove recenzije u tijeku i lik ladno u komentaru na članak napiše čitavu radnju igre jer je pogledao sve leakove, e jebemti baksuza...….