Nisam tio gledat onaj novi GPvideo nadam se da cu izdrzat 20 dana jos
The Last Of Us Part II
Nastavno na Vedranov post u drugoj temi.
Jučer sam htio to napisati.
Da je ND možda jedini studio koji zadrži istu ili digne kvalitetu grafičkog prikaza do finalne verzije.
Svi ostali prevaranti. Zalijepim kasnije par videa, recimo Days Gone itd.
Pa i Ghost of Tsushima koji tek treba izaći.
God of War jeste.
Čak i famozni Witcher 3 je imao downgrade.
Meni to nije veliki problem dok se ne radi o Ubisoft razinama.
Usporedivanje multiplatform naslova i igre na jednoj platformi nije bas zahvalno. U kontekstu downgradea je li. Upravo je w3 savrsen primjer toga. Prva iteracija je zbog konzola dozivjela izgled retail verzije kakvu znamo
Logično da je, verzija koju i Filip igra.
Ne drže se pravila.
Ja nisam nista pogledao, nikakav leak mi nista ne znaci. Da je bilo kao sa jedinicom kad sam aktivno pratio gaming znam da bi sve zivo pogledao svaku sitnicu, sad nisam ni sluzbene trailere gledao ove nove ni nista
- Uređivano
Self control level pro!
fensisuperstar Jbg, ono najbitnije, nije na torrentima koliko vidim...zasad. Baš si me scimao.
Ovo ce bit cisti primjer koliko su recenzije odnosno davanje ocjena subjektivni odnosno besmisleni. Grafika 10/10 Zvuk 10/10 Soundtrack 10/10 Gameplay 10/10 i onda dodes do price i tog zavrsnog dojma kojeg ce svako na svoj nacin probavit. I cemu onda raspravljat..
Di su leakovi? Nista nije legit jos.
- Uređivano
DarkPunisher haa?? koji te leak zanima?
Leakove od prije znam. Govorim za navodne danasnje leakove cijele igre. To nije legit jos kolko vidim.
DarkPunisher Navodno su neki dobili igru ranije prema nekon YT kanalu, no ispostavilo se da je fejk.
- Uređivano
Da, bas sam to procito. Neki zesci bait bio.
Ali vjerujem da ce bit sad bilo koj dan.
Jos uvjek nemogu vjerovat kakav je shitstorm nastao oko igre koju cekam godinama. Gameplay izgleda savrseno, samo se nadam da ce kraj bit dostojan igre i time popravit dojam oko price. Ostalo je sve perfekcija.
chono7
Ma spominjem Witchera više kao primjer da downgrade više nije tolko kontroverzan pojam.
Witcher 3 je na kaju po mnogima ispao ljepša igra na kraju nego na inicijalnim prikazima koji su bili sivi i tmurni.
A i danas su igre i grafički na takvoj razini gdje ljudima nije baš prebitna grafika i prestale su rasprave koja igra je ljepša i ima najbolju grafiku koje su nekad bile dominantna tema gaming foruma.
Previše se negativnog već piše o igri, stvarno mi nije jasno zašto ... ND nije izbacija lošu ili prosječnu igru ...nikad. Premda iskreno paše mi ovo, da poseru igru i da je ljudi ne kupuju, baren će za misec dana bit upola cijena pa neću čekat PS5 da je kupin
munja
Vjerujem da svako pljuvanje nema veze sa samom kvalitetom igre nego sa ideološkim stavovima velikog djela gamera.
Osobno sam se uvjerio da je neopravdano tako da sam na miru.