pravednik Rekao sam ja da očekujte vrh grafičkog prikaza, trenutno nema bolje igre u grafici i detaljima.
Fenix Stvarno mi apsolutno ništa više ne treba nakon onog prikaza jučer. Neću gledat što god da izbacili dok ne zaigram i ne pređem igru.
Flipper Obrisat će mi Hrvoje komentar jer ja ne smijem ništa reći vezano za igru, pa ću reći da nisam rekao da su pretjerali i da je vrijeme da stanu prikazivati igru više, više i više.
pravednik Nastavno na Vedranov post u drugoj temi. Jučer sam htio to napisati. Da je ND možda jedini studio koji zadrži istu ili digne kvalitetu grafičkog prikaza do finalne verzije. Svi ostali prevaranti. Zalijepim kasnije par videa, recimo Days Gone itd. Pa i Ghost of Tsushima koji tek treba izaći.
wooddiebone Čak i famozni Witcher 3 je imao downgrade. Meni to nije veliki problem dok se ne radi o Ubisoft razinama.
chono7 Usporedivanje multiplatform naslova i igre na jednoj platformi nije bas zahvalno. U kontekstu downgradea je li. Upravo je w3 savrsen primjer toga. Prva iteracija je zbog konzola dozivjela izgled retail verzije kakvu znamo
wooddiebone chono7 Ma spominjem Witchera više kao primjer da downgrade više nije tolko kontroverzan pojam. Witcher 3 je na kaju po mnogima ispao ljepša igra na kraju nego na inicijalnim prikazima koji su bili sivi i tmurni. A i danas su igre i grafički na takvoj razini gdje ljudima nije baš prebitna grafika i prestale su rasprave koja igra je ljepša i ima najbolju grafiku koje su nekad bile dominantna tema gaming foruma.
fensisuperstar @Zero @Fenix @Flipper @Fico Samo da znate. Unaprijed. izašao je još jedan leak. Ne leak nego LEAKčina. kompletan last of us 2 je trenutno vani.
viper89 Ja nisam nista pogledao, nikakav leak mi nista ne znaci. Da je bilo kao sa jedinicom kad sam aktivno pratio gaming znam da bi sve zivo pogledao svaku sitnicu, sad nisam ni sluzbene trailere gledao ove nove ni nista 😃
19marksman89 Ovo ce bit cisti primjer koliko su recenzije odnosno davanje ocjena subjektivni odnosno besmisleni. Grafika 10/10 Zvuk 10/10 Soundtrack 10/10 Gameplay 10/10 i onda dodes do price i tog zavrsnog dojma kojeg ce svako na svoj nacin probavit. I cemu onda raspravljat..