Skellington mos samo sa krugom cucnit i ona automatski se naslanja na cover
The Last Of Us Part II
resident_evil A čak mi ni nije tlaka skupljat, ali mi možda s vremenom dojadi pa upalim jer nisam ni skuzio tu opciju
escoban E da, skužio sam da animacija ide kad sam blizu objekta u crouchu. Šteta da nema onog hard covera a la Uncharted, ali dobro je i ovako začudo sam dosta dobar u stealthu ili je igra dosta popustljiva bagerima poput mene što se toga tiče
- Uređivano
Pređeno, stvarno sam se zabrinuo na dijelu s Abby da se neću moći natjerati da odigram do kraja, nikako se nisam mogao povezati s likom čak sam ju prezirao dobar dio igre. No ipak na kraju vrijedilo je što sam odigrao do kraja, stvarno opet fenomenalan naslov, iako mi je minus po meni ta podjela na dva lika, pogotovo s Ellie na Abby za koje imam totalno različita mišljenja, no na kraju ipak dobro zaokružena priča. Dosta stvari me iznenadilo ponajviše Joel kako su ga se lako rješili, možda su igrali na kartu kao i iz prvog dijela sa kćerkom od Joela. Ne znam da li će raditi i treći dio, no ne veselim se previše ako dođe do promjene protagonista. Malo predahnut pa uhvatit platinu čisto da bude 100%, no ipak prvi dio dosta dosta bolji.
Prvi dio always and forever
Šta kažeš na bolnicu i Rat boss? Taj dio mi je show program kao i boss borba!
- Uređivano
Skellington Ovo sa Joelom je bilo potrebno za ovakav nacin pricanja price ,jedino sa smrti njega ili Ellie bi moga osjecat takvu mrznju prema Abby i vjerovatno je svaki igrac na polovici igre rekao necu dalje igrat .To je bas ono sta su htjeli napravit svaka im cast imali su muda napravit ovakvu pricu i uspili su vecinu igraca dokraja “obrnuti” da na zadnjem fightu kazes dosta je ubijanja neka svaka ide svojim putem
escoban uspili su vecinu igraca dokraja “obrnuti” da na zadnjem fightu kazes dosta je ubijanja neka svaka ide svojim putem
To je vjerojatno i najgluplji dio igre. Nisam mogao vjerovati da su zapravo cijeli taj Ellie-in pohod za osvetom zapravo napravili bespotrebnim i beznačajnim. Doslovno su 90% igre i cijeli cilj ih 90% igre izbrisali s tom gluposti na kraju.
- Uređivano
Kladili su se na to da će svi igrači osjetiti tu emociju na kraju, ali nisu. I to je minus za ND.
Ja osobno jesam proživio zadnju borbu kao i Escoban, bilo mi je baš istinski mučno i odugovlačio sam sudjelovat.
I ja bi volio da se taj završetak drugačije okončao. Ne mislim nužno da je odabrani kraj besmislen ili štogod, ali mi je ona finalna nota optimizma bila znak neodlučnosti od strane deva. Kao da su mislili da bi drugačiji kraj bio premračan, no zapravo bi više odgovarao ostatku priče IMO.
- Uređivano
Fenix Nebi reka da je to minus, meni je ova igra kao neki test za samog igraca koliko zapravo nisi spreman na promjenu i koliko mozes biti tvrdoglav i u svom nekom filmu .I ovo sta brijac govori isto nebi se slozio , ako si nakraju izasao na pravi put onda sve ove greske prije nisu besmislene to je proces . Ellie i Abby su prolazile kroz istu situaciju, samo sta je Abby tek iz drugog puta shvatila da od osvete nema nista i to sta je ubila Joela nije joj donilo zeljeni osjecaj.
A ND kapa do poda sta su pokazali pricu koju su htjeli ispricat a ne neku “sigurnu” igru di ce ih svi obozavat
Ne bih ni ja to nazvao minusom niti time da su računali da će reakcija igrača biti ista. Po meni je to najbolji kompliment koji im se može dati. Ima smisla što su napravili, no neće se svakome svidjeti. Ni ne treba. Treba imati muda za takve poteze.
- Uređivano
resident_evil Mislio sam sad cu se ubit na ovom kad mi je izletio, i sve porušeno gledam kakva je sad živina u pitanju, ali na moderate sam igrao pa sam ga relativno brzo rješio uz par smrti. Čak bi mi pasalo da je bio malo jači enemy, ali nemam zamjerke na lokacije, protivnike u igri to mi je sve bilo kako treba. Od soundtracka do zvuka okoline, sve odigrao sa slušalicama baš zvuk prva liga, ta gitara ubode svakim akordom.
escoban Da slažem se, i onaj predzadnji fight kad igram s Abby sam doslovno umro 6-7 puta jer se nisam mogao natjerat napadat i cijelo vrijeme sam si govorio ma nema šanse da je to to. Isto tako i zadnja borba u igri, tad sam bio kontra mišljenja od prijašnje borbe i uopće nisam vidio potrebu te borbe, mislim da su nakon svega došli na even score u mojim očima pogotovo nakon što je Abby bila u već onako izmučenom stanju, nekako mi je to ipak bila krajnost. Bome previše mrtvih, iako shvaćam zašto osveta i sve, ali eto velika cijena po živote ljudi.
krpa Da, bilo mi je dosta situacija di sam mislio kako se već to malo otelo kontroli pa da će kraj biti sve samo ne kakav je bio. Nakon toliko smrti, krvi i različitih emocija i nošenja sa vlastitim postupcima, nisam baš slutio da će kraj ispasti kakav je.
Muda su imali pa su napravili najveću glupost koju vidimo u akcijskim filmovima c produkcije lol
Trebali su da izbor da lijepo napravim ono što sam pokušavao napraviti kroz cijeli igru. Ovako sam igrao s nekim ciljem i na kraju pojeo govno. Kako je Ellie, djevojka od 50kg, neobjašnjivo prevalila toliki put do kalifornije isto bolje da ne komentiram.
- Uređivano
Sad ću ja reć nešto škandalozno.
Ok, većina je centar igre doživjela slično. Mrzimo Abby i zakaj nam servirate igranje s njom. Svi smo skužili kaj planiraju s tom drugom polovicom igre.
I sad smo došli do problema. Neki to nisu mogli prožvakati jer im je iznenađenje, gađenje i gnušanje prevladalo ostale osjećaje. A još više ih nije progutalo kraj, jer kak sad sve to, i onda odustaneš od osvete?!? A odgovor je toliko jednostavan da opće ne kužim da treba pojašnjavanje. Empatija, suosjećanje, razumijevanje.
Ukratko, da bi se uspješno progutalo sve, potrebna je empatija. Razapnite me, ali mislim da se svodi na to.
Brijac Besmisleno? Pa isao si spasit Leva , jos najbolje da su pustili scenu kako setamo do SantaBarbare misecima Ovoj se igri ulazi u svaki detalj svaka se dlaka gleda kao neki minus , da to radite sa drugim igrama niti jedna nebi bila 3/10
Evo ti video od 5min objasnjava o svom putu cak spominje i Vegas
- Uređivano
escoban vjerovatno je svaki igrac na polovici igre rekao necu dalje igrat
Ja nisam. Bilo mi je logično to.
Nije me briga za Joelom. Nakon prvog mi je bio potpuno prosječan lik iz neke igre.
Prvi dio mi je imao ispodprosječnu priču i zahvalan sam ND što ju je uspio popraviti nastavkom i da cijeli serijal dobije smisao.
Trojka nije potrebna. Nadam se da ne pomišljaju na to.
Abby je Ellie, u vrijeme jedinice Abby je curica koja skuplja novcice i sa ocem pomaze zivotinjama i trazi lijek za pandemiju, imaju zajednicu i zive miran zivot, onda joj najednom "neki" savage poubija pola ljudi koje pozna i zakolje starog, logican slijed je trening i osveta, mislim da je to poanta cijelog njezinog arka, pogled iz perspektive zrtve Joela, on njoj nije dobar lik ko nama, on je ubojica koji joj je ubil oca "bez razloga" , to je Tlou2 i kaj se mene tice uspjeli su u svakom pogledu sa pricom i cijelom igrom.
Ja uopće nisam mrzio Abby, mene je iskreno zaintrigiralo zašto je to napravila.
TLOU2 je jedna od onih igri o kojoj što više razmišljaš, to ti je nevjerojatnije koliko je fenomenalna. Pomisliš da bi trebalo biti zabranjeno nešto tako dobro napraviti jer imaš dojam da dugo vremena neće biti ništa na toj razini napravljeno.