- Uređivano
Super igra, ali muzu li ga muzu i od najave za PC ništa.
Super igra, ali muzu li ga muzu i od najave za PC ništa.
Napravit će taj "remake" i plasirati igru u next-gen izdanju za PS5 i PC usporedno s dolaskom HBO serije. Sve je to već odavno isplanirano i dio Sonyjeve strategije gdje svoje IP-ove šire na nove platforme u različitim formama za što šire mase s ciljem naravno daljnje popularizacije franšiza gdje će ubirati puno više love. Ja se ne bunim da najbolja igra ikad dobije grafički upgrade i da gledam vrhunsku seriju.
Ne znam zašto bi se itko bunio, ovo je vrh gaminga. Post apokalipsa, omiljeni žanr u igrama, filmovima, serijama...nikad dosta. Ne znam zašto me toliko privlači nešto morbidno, ali eto
Kakav PC hahaha?
prayer doslovno piše remake. Besplatni upgrade za postojeće korisnike i naplaćivanje za one koji nemaju igru.
Pa naplaćuju i sad za one koji nemaju igru.
Zašto je problem da naplaćuju bolju verziju?
Jedva čekam ako bude istina. Ja sam se nadao da će i ranije doći PS5 patch, ali kad god došao, itekako će se igrati.
prayer
Sori, pogubio sam se.
Nekak sam uspio tvoj post shvatit kao negodovanje na izdavanje remakea i naplaćivanje ljudima koji nemaju igru.
A taman je mislio pocet igrat ovih dana...ok, ako je istina mogu se jos malo strpit.
Ako je ovo istina bombadirat ce nas sa TLOU sadrzajem TLOU1 RMK pa 2 pa MP onda serija uff…
Ali definitivno ovo sve stize i za PC , nebi me izmenadilo da slicni scenari i bude sa Spidermanima prije izlaska nastavnka
wooddiebone Naplaćivanje mi niti malo ne smeta, ali remake stare 2 godine je jasan znak da kronično fali sadržaja. Ili to ili misle raditi double dip sa Remake prvog dijela uz seriju i sve ostalo. Iskreno se nebih ni čudio da obje igre izađu i za PC malo kasnije kao što su napravili sa PC verzijom Uncharted kolekcije uoči filma
Bio bi double dip da naplaćuju opet ko rockstar, al ovo je samo PS5 upgrade, ali dobivaš malo više nego inače.
Starost igre u dobu crossgena ne znači više ništa.
wooddiebone Pa ono i je, tko nema kupit će ju u (navodni) bundle sa remake prvog dijela za 70€ ili koliko već a za one koje imaju ide free upgrade.
Pa ko ju nema ju i mora kupit, a remake prvog budu tak i tak svi kupili, koja je uopce tvoja poanta? Da su smradovi jer izbacuju FREE poboljsanu verziju, ali ko ju nema ju mora platit?
Ako je upgrade besplatan, nema smisla uzeti PS5 izdanje (jedino da je zbundlano s remakeom prvog, ali nekako sumnjam da bi to radili, veća zarada je prodavati pojedinačno). Uzet ćeš TLOU2 rabljeni ili na akciji za 150 kn. S druge strane, iz Sonyja su već bili najavili da više neće besplatno davati upgrejde, pa bumo vidjeli.
Meni nije jasno zar se ovdje stvarno raspravlja je li negativno ili pozitivno što će jedan studio BESPLATNO dati upgrade cijele igre.
Upgrade vjerojatno ni neće bit puna cijena ako ga kupuješ samostalno.
Zašto bi bio? Ako bude, vjerojatno će ograničiti free upgrade samo na one koji su PS4 verziju imali prije izlaska PS5 verzije.
Možda jedini način da se uopće dođe do PS5 verzije za one koji nemaju PS4 verziju bude u bundleu sa remakeom originala. Kao Spider-man remastered.
A i puno seremo o glasini koja ne mora ni biti točna.
A remake dvojke?
Tek sam ju jednom odigrao, čekam pravi trenutak za ponovno guštanje.
Mozda nebi bilo lose spojit Part1 i 2 temu u istu ipak dolazi i Factions da imamo sve na jednom mistu
escoban Ma bolje je ovako. Na part1 si izjavljujemo ljubav , na part 2 se koljemo a na factions cemo se pomiriti i naci kompromis.
Mislim da je bolje da Part I uopće ne vežemo s ovime, ako može i da pobrišemo bilo kakvu poveznicu
Part I je također igra sa dvije mlade lezbejke, pa ne vidim zašto se ne bi mogle spojiti i dvije igre u jednu temu.
Nemojte opet...petak je.
Na današnji dan prije dvije godine izašla je jedna od najboljih igara prošle generacije konzola i naslov koji po mnogočemu nisu dostigle niti današnje igre na puno jačim konzolama. Jasno mi je da se zbog priče The Last of Us Part II nije svidio svima, ali meni osobno je uz RDR 2 igra koja je obilježila čitavu jednu eru.
Sretan rođendan TLOU Part II.
Bože, koja igretina...
Primjer svima kak se radi vrhunska igra, remek djelo za sva vremena.
dobra iga
Evo baš nedavno počeo prvi prijelaz, samo me zanima šta u igri nema opcije/tipke za otići u cover ili sam ja totalno poglupio?
Mislim da ima hmm?
Svakako si uključi opciju da ti Ellie sama skuplja resurse. Blažena opcija!