weky Trojka nije potrebna. Nadam se da ne pomišljaju na to.

A ono, isto smo rekli i nakon prvog TLOU, pa su nam ipak dokazali da to mogu nadmašiti. Ne bih čvrsto stao iza toga da ne mogu napraviti nešto posebno i s eventualnim trećim dijelom. Postapokalipsa barem pruža puno slobode da ispričaju upečatljive, emotivne i potresne priče i da odgovore na pitanje tko je na kraju zadržao dovoljno čovječnosti. Ne bih ni ja da ovo pretvore u još jedan Walking Dead isprdak, ali ND zna stati na loptu kad je vrijeme (za daljnje planove izlaska novih nastavaka s nekim drugim proizvođačem je teško reći što bi moglo biti). Za ovo ostalo se slažem.

renda Abby je Ellie

Abby je onda isto taj savage Joel (savage Joel koji joj je upravo spasio život) za Ellie. Imali su hrabrosti ubiti Joel-a, a onda kad je na isti način trebalo ubiti Abby tu su se ukenjali i napravili glupost.

escoban Besmisleno? Pa isao si spasit Leva

Sorry, ni ne sjećam se više iskreno jer loše igre pokušavam izbrisati iz pamćenja. Napisao sam kilometarski post i dobro raspisao sve mane i koliko se sjećam pisao sam i o tom nepotrebnom putu na otok, ali da me ubiješ ne sjećam se 100% radnje. Post mi se ne da tražiti.

zontra Dobro ja je stvarno nisam mogao smislit, plus da još igram s njom pola igre i da sam u pomisli da moram ubit Ellie. No da, Ellie je Abby, slične priče, situacije, samo što nam je Abby samo ubačena evo vam igrajte s likom koji je već omražen od starta, dok smo s Ellie već jedan dio prešli, zavolili je kao lika i sam početak ne ide na ruku da itko ima simpatije prema Abby. Kraj je svakako u meni probudio empatiju i bez cilja mi je bilo uopće da Ellie ide za tim da je prvo skine s onih drveća di visi sva iscrpljena iznemogla i onda na kraju dođe opet na čin da želi da se bori s njome. No opet super prikazana borba unutar sebe od strane Ellie i drago mi na kraju da je kraj takav kakav je. Svakako bih volio da je to to od Last of Us-a koliko god mi serijal drag, od likova, lokacija i clickera do same postapokalipse koja mi je uvijek draga tematika.

Brijac Sorry, ni ne sjećam se više iskreno jer loše igre pokušavam izbrisati iz pamćenja.

Ovo kad čujem odmah znam da netko ne može vlastite emocije kontrolirati kada sudi o igri. Možemo puno pričati o TLOU 2, ali ako netko misli da je ovo loša igra, taj je izgubljen slučaj.

Fico Možemo puno pričati o TLOU 2, ali ako netko misli da je ovo loša igra, taj je izgubljen slučaj.

Tvoje mišljenje nije neko univerzalno mišljenje nit će ikad biti, metacritic puno govori.

bosscorelli

Pa ako muljaš trailerom i prikazuješ ga onako kako neće biti u igri onda i zaslužuješ da te review bombaju.

Ne kužim zaš sad opet pišete o ovoj igri. Rečeno je da je loša i da ćemo ju zaboravit kroz dva tjedna, a sad ju opet moram gledat na vrhu feeda i na svaki post pojedinačno odgovarat kako nije u pravu nego kak sam ja u pravu.

Naughty Dog bi trebao shvatit više da igre nisu tu da nas nečemu nauče i pruže nam nova iskustva eksploracije vlastitih umova, emocija i mišljenja, nego su tu isključivo da pucamo po virtualnim ljudima i zabavljamo se dok nam plemenski mentalitet pršti od sreće.

/s

Meni je super kako nisi sposoban shvatiti da sam sebi ubijaš argument. Uglavnom, da, nitko nema mišljenje koje je univerzalno jer je nemoguće imati univerzalno mišljenje. Međutim, neki imaju krivo mišljenje, i samo je stvar u tome da je tvoje mišljenje u ovom slučaju krivo. Tko god misli da je ovo loša igra, ili nema blage veze o čemu priča ili ne može kontrolirati emocije kada sudi o nečemu.

O vjerodostojnosti korisničkih recenzija na Metacriticu ne treba više ni trošiti riječi jer se o tome pričalo previše puta i zaključak je jednostavan, vjerodostojni su ko HDZ.

Moje mišljenje je krivo tebi i drugima kojima je ova igra super. Drugima kojima ova igra isto nije dobra je tvoje mišljenje krivo. I to mišljenje da je netko u krivu isto nije univerzalno. Ima ljudi kojima RDR2 nije dobra igra ili ponajbolja igra svih vremena The Witcher 3 isto nekome ne valja i sigurno im neću reći da su u krivu. Meni igra koja ima sve tehnički i što se tiče gameplaya tipa TLoU2 ili RDR2, ali ima lošu priču je za mene loša igra. Isto i sa npr. serijama, može biti najbolja ikad tipa GoT, ali ako usere kraj serije za mene je to smeće od serije.

I tko god misli da RDR 2 ili Witcher 3 nisu dobre igre, jednostavno su u krivu. Postoje lagana objektivna mjerila toga što je dobra igra. Tebi se nije svidjela priča. To ne znači da igra nije dobra. Napucavanje, istraživanje, fizika, grafika, gluma, dizajn okoline i likova, dizajn borbi, interaktivnost s okolinom, sve je na apsolutno najvišoj razini AAA produkcije. Ne razlikuješ to što ti se sviđa od onoga što je dobro i ne znaš odvojiti subjektivno od objektivnog. Kome je ovo loša igra, očito ima neke iracionalne zamjerke koje u potpunosti iskrive percepciju do te mjere da se uvjeravaš kako je nešto loše samo zato što ti nije odgovaralo.

Jel sad stvarno pricamo o tome dali je mostawarded game ikad zapravo smece? 😂🤦‍♂️

Kako vam se da n-ti put jedno te isto. 🤦

Cak i da das prici u tlou2 0/10 sto imas svako pravo, sa svim ostalim faktorima koji se ocjenjuju ( voice acting, grafika, gameplay, soundtrack i zvuk, duzina i replayability, accesibility itd…)u kojima je igra jebeno rasturila nemres rec da je igra losa. Mozes reci da ti se igra ne svida ili da ti nije sjela. Tj mozes , ako si troll ili zadojen neobjasnjivom mrznjom.

A dobro danas se tetovira svaki drek….