resident_evil Mislio sam sad cu se ubit na ovom kad mi je izletio, i sve porušeno gledam kakva je sad živina u pitanju, ali na moderate sam igrao pa sam ga relativno brzo rješio uz par smrti. Čak bi mi pasalo da je bio malo jači enemy, ali nemam zamjerke na lokacije, protivnike u igri to mi je sve bilo kako treba. Od soundtracka do zvuka okoline, sve odigrao sa slušalicama baš zvuk prva liga, ta gitara ubode svakim akordom.
escoban Da slažem se, i onaj predzadnji fight kad igram s Abby sam doslovno umro 6-7 puta jer se nisam mogao natjerat napadat i cijelo vrijeme sam si govorio ma nema šanse da je to to. Isto tako i zadnja borba u igri, tad sam bio kontra mišljenja od prijašnje borbe i uopće nisam vidio potrebu te borbe, mislim da su nakon svega došli na even score u mojim očima pogotovo nakon što je Abby bila u već onako izmučenom stanju, nekako mi je to ipak bila krajnost. Bome previše mrtvih, iako shvaćam zašto osveta i sve, ali eto velika cijena po živote ljudi.
krpa Da, bilo mi je dosta situacija di sam mislio kako se već to malo otelo kontroli pa da će kraj biti sve samo ne kakav je bio. Nakon toliko smrti, krvi i različitih emocija i nošenja sa vlastitim postupcima, nisam baš slutio da će kraj ispasti kakav je.