Moraju stavit embargo na citavu pricu kad je takav tip igre i to je vazno. Koliko je bilo igara dosad od drugih publishera i to sa nebitnom pricom pa ne da nisi mogao pricat ili pokazat drugu polovicu igre, nekad samo mozes prvih par sati. Dovoljno je da nemas embargo i jedan recezent sve pokaze kako bi se probio s klikovima lol
The Last Of Us Part II
Viš kak je za Death Stranding prikazan samo početak, a nitko nije spomenuo da je late game isti.
Sorry Fenix na spominjanju ovoga, ali ovo je čudo!
HCL ima nagradnu igru gdje dijele Ellie edition !!! Holy fuck !!!
- Uređivano
Fenix slažem se sa ovim drugim dijelom. Ali opet da rijetko tko piše da je priča malo više devijirala od originala nego što bi možda trebala mi je stvarno red flag s obzirom na video leakove. Ovo što sam gore stavio je jedna od rijetkih recenzija koja je to učinila, ali isto tako nije pljuvali po igri već pokazala dobre i loše stvari. No opet na drugu ruku kužim da je to nametanje mišljenja i da se to nebi smjelo raditi iz osobnog stajališta.
Pa ja sam stajališta da ti nemaš pravo zucnuti u vezi priče koju netko želi ispričati.
Ako se tebi ne sviđa smjer u kojem idu ili u kojem misle ići tvoje pravo je da određeno djelo ignoriraš.
Ako ti se svidio prvi dio, nitko ti neće niti bi trebao garantirati da će ti se svidjeti drugi.
Svaki pisac koji ima priču za ispričati ima pravo tu priču ispričati bez kompromisa i bez cenzure, a to jel se nekom sviđa je apsolutno nebitno.
Isto tako, priča ove igre, kakva god bila ne mijenja ono što se dogodilo u prvoj igri.
Ovo nije stvarni život i svaki nastavak se može izbirisati, odnosno ignorirati.
Znači ovo mi je ko cmizdrenje na Last Jedia iskreno.
Boohoo uništili su Lukea Skywalkera, napravili su mu veliki injustice.
Kog boli kurac. Niko ti nikad neće izbrisati isukstvo koje ti je pružila originalna Star Wars trilogija i nitko ti nikad neće zabraniti da ju opet iskusiš bez stvari koje ti se ne sviđaju iz nastavaka.
Isto vrijedi i za TLOU.
- Uređivano
wooddiebone S poštovanjem se ne mogu složiti stobom ovdje. Priča je meni ovdje najbitniji element, i ako su ju zasrali samo da pokažu da su "woke i hrabri" svakako gube moj respect i novac. No dobro to je moje pravo a i očito i mnogih drugih jer nisam jedini koji ima slično mišljenje.
No da se ne vrtimo u krugove i tučemo po praznom grmlju, tu stanjem dok ne odigram. Budem napisao mišljenja nakon što odigram i svakako priznam ako budem bio u krivu jer je samo pošteno!
E pa to gledanje na način da su "sjebali samo da pokažu da su woke" je meni totalna glupost.
Znači priča koju netko želi ispričati ne mora biti nama po volji, ali ako je ispričana kvalitetno to je onda dobra priča.
Dobar storytelling čini odličnu priču, ali loš storytelling ne može spasit ni vrhunsku priču.
Ne slazem se niti malo u relaciji storytelling - prica.
Dobra prica je dobra prica. Cisti primjer je prvi Mass Effect. Ima prilicno los storytelling, ali prica ubija. Moze biti i suprotno, pa cak i u tlou2
Mass Effect ima loš storytelling?
Ljudi možemo pričat, al ovo su sad već baljezganja.
Mass Effect je masterclass storytellinga i world buildinga.
Svejedno nisi u pravu.Znaci npr da su stavili pricu da Joel mora pojesti Ellieeno govno da postane imun i ali dobro odrade kako on to govno jede,tebi je to dobra prica?!
Nije u redu blatit igru prije nego izađe ali nemojte ni previse odlaziti u drugu krajnost pa isto tako pravdati sve
- Uređivano
wooddiebone Mass Effect je masterclass storytellinga i world buildinga.
yeah. ako se izuzme kraj mass effecta 3 prije nego su ga updejtali... iako je i to kurac.
i jos nesto sto im nikad necu zaboravit
- Uređivano
Htio bi samo nadopunit ovo:
Mass Effect je masterclass storytellinga i world buildinga u svim medijima. Jedini možda bolji od toga je LOTR.
Niti jedan Sci-fi mu nije ni do koljena.
- Uređivano
ispričavam se ljudi za za offtopic. Ali ovo je provokacija!
wooddiebone Niti jedan Sci-fi mu nije ni do koljena.
@wooddiebone Ne mogu propustit priliku da ispalim masterclass storytelliing gifova za tebe.
@wooddiebone je li zaista? Head hunt cijelu igru za zavrsni obracun. Storytelling odnosno prezentacija price je prilicno razvodnjena, na preskoke, uz jednu jedinu zaista upecatljivu scenu (zna se koju). Prica je top s druge strane.
Mislim da ti pomalo baljezgas
19marksman89
Pa ovisi?
Koja je poanta?
Ima li razloga zašto jede govno.
Postoji mali milijun niti koje mogu voditi do jedenja govna. To nije priča nego plot point.
Expanse je sve.
Nema dalje.
Nemoj meni s tim gifovima.
Ali opet, Mass Effect je puno veći i samim time puno impresivniji sa količinom smislenog i konzistentnog svijeta.
To je kao da uspoređuješ Witchera i LOTR. Oba su maestralna, ali LOTR ima neviđeno više stvari za ispričati jer je svijet toliko veći i razvijeniji da jednostavno nema usporedbe.
Witcher je fokusiraniji, robusniji, kompaktniji. Isto vrijedi za Expanse.
Ajme ovaj post samo ljubav ima u sebi. Najbolji serijali ikad.
- Uređivano
mass effect je meni ok po prici i to je to, kakva odlicna prica storiteling koji kurac! isto kao i prvi last of as. sad ce meni tu netko pricati bajke da mi nesto mora biti dobro lol. ako mi je prica govno tada cu to i reci, a zaboli me sta misle neke tu mimoze. ako se jedu govna onda prica ne moze biti dobra, kakva crna poanta?! ne laprdaj non stop budalastine. jesi na drogama?! sad ce ispasti da svaka knjiga, igra, film imaju dobru pricu! mos misliti! kako mi se sere od tog pretjeranog filozofiranja i nametanja nekakvih pravila. nista storiteling nista stori. kad vidim debilne odluke npr dutcha u rdr2, ne moze mi nikakav storiteling ni prica ni plot ni kurac palac izvuci pricu iz bezglavlja i sile nelogicnosti.
nemos vise napisati da ti se nesto ne svidja bez da neki specijalac ne dodje filozofirati 10 postova kako nisi u pravu! krv ti jebem!
@prayer zanimljiva reca. bas me zanima kad zaigram kako je sta. Easy Allies se dotakao cak nekih od detalja poput AI suborca i protivnika te tezina igre opcenito i kritizirao. Fliperovu recu nisam procitao jer je fenboj, a i generalno Death Stranding, RDR2 i te nabijene ocjene preko 90 i njihovce rece mi ne uljevaju nadu da ce se ista promjeniti u recenziranju igara na ovom portalu. procitam tu i tamo foggijevu i iako da visoku ocjenu barem vecinom posere igru tamo gdje ju posrati treba.
chono7
Razvodnjavanje se događa u svakom otvorenom RPGu.
Čak bi rekao da je Mass Effect ponajbolje rješio taj problem, pogotovo u dvojci i trojci.
U trojci praktički nije bilo questa koji nije bar indirekto vezan za war effort, odnosno main quest.