Fenix meni bas sjelo to sto sam saznao sto ce se desit i nije mi zao sto sam narucio limited ediciju da imam za kolekciju

Nisam nigdje ništa čitao tako da sve pišem iz glave i ništa ne spojlam, a tiče se onog trailera u kojem su prikazali mali dio kako počinje priča pa ako slučajno ima netko da to nije gledao i ne želi ništa znati o tome nek ne čita dalje... anyway, od tog prvog prikaza imam osjećaj da će se cijela priča voditi o Ellie-noj osveti ovima koji su joj oteli ili ubili (šta god je bilo) djevoku i ako to stvarno bude to i nešto drugo i dublje ne bude glavna priča onda će to biti jedno veliko sranje.

Brijac onda će to biti jedno veliko sranje

mislis kao prica u prvom last of us-u?

ako bude revenge motiv, nitko sretniji od mene pogotovo ako joj ta djevojka rikne jer nece imati neki impact ako ju samo otmu ili otmu i kao ubiju, a na kraju bude ipak ziva, iako njusim bas taj debilni scenarij.

samo ih molim ko boga da ne pokusavaju objasniti detaljnije kako je doslo da epidemije i zasto su ljudi takvi kakvi jesu. to jednostavno nema logicnog objasnjenja niti ga zelim cuti jer samo cu cringati na takve gluposti. neka se drze Ellie i njenog bjesa jer su joj tamo neki manijaci ubili jebaljku i neka ju naprave brutalnu, bez imalo samilosti i sto vise violence and gore to bolje!

A dobro, malo sam bacio oko na Twitter, ali ne previse da si ne spoilam. I vidim sad u ovoj poruci studija komentari vecinom protiv ND-a. Sto se to dogada s ND-om? Prije su bili jedan od najvoljenijih studija, a sad dobivaju toliki hejt u zadnje vrijeme. Kaj je se to takva tiranija vodi u tom studiju?
    Sto se tice igre, i nemam neki hype. Cak ju mozda i necu kupovat. Mozda krajem godine. Cujem da je kraca nek jedinica, da su ljudi jako razocarani pricom (kroz leakove), a i makli su MP (tako je bilo prije, nisam skoro nista pratio vezano za igru u zadnje vrijeme, pa ne znam jel i dalje tako).

zontra Cujem da je kraca nek jedinica

Meni je ovo plus. To vjerojatno znaci da su izbacili gluposti kojih je bilo u prvo dijelu (nosanje lotri, guranje sanduka itd) sto je ionako umjetno produljivalo igru i bilo tidijus. Gotovo sam siguran da toga nece biti u igri.

zontra a i makli su MP

Potpuno mi nebitna stavka

Jedno pitanje? Zasto se uopce zamarate sa twiterom i sto ameri pisu?

Meni je isto hype na nuli. Koliko god TLOU bio jedna od najkompletnijih i najznačajnih igara prošle generacije, toliko me i ne zanima ovo, mislim uzet će se i igrat će se Day 1, ali ono. Naughty Dog je bio jako mlak i dosadan ovu generaciju i od ovog ne očekujem ništa drugačije.

A dobro, prosla generacija je bila najgora u povijesti gaminga. Nije TLoU imao bas neki teski zadatak.

S obzirom na izlazak, hajku na ND u zadnje vrijeme i cijelu ovu zbrku, igra mora razvaliti.
      Ne znam koliko ce se dvojka uspjeti poigrati s emocijama s obzirom da je Ellie gay i kako ce izvuci reakcije iz igraca. Teska tema, ali nisu svi liberalni, te se setting uvelike razlikuje od male Ellie i ocinske figure u obliku Joela.
      S druge strane pricam iz guzice, jer treba odigrati i mozda je ND vjesto skrio prave stvari i postavio twist onim trailerom. A mozda i cijela dusebriznicka vojska oko crunchinga se pokaze liberalnom i otvorenog uma.

Iskreno ne želim vjerovati da je kraća od jedinice. Jer su se stalno busali u prsa kako im je ovo najveći projekt do sada. I da će mape biti veće (što se dalo vidjeti iz demo-a). Meni je za prvi prijelaz TLOU trebalo oko 16-17h na normal..Sve ispod 15h za part 2 bilo bi mi premalo. Jer je svijet predivan i želim što duže igrati..Do sad im je Uncharted 4 najduža igra.

I tužno je ovo što se događa sa radnicima u ND. Moram priznati da je i meni malo hype pao radi svih ovih pizdarija. Ali day one bez razmišljanja.

resident_evil Meni je za prvi prijelaz TLOU trebalo oko 16-17h na normal

Meni prvi prijelaz oko 13-14 sati na hardu. Da su izbacili one gluposti koje sam naveo, taman bi mi skratili igru za nekih sat vremena i milina.

Ja isto nemam hype, makar mi je TLoU bio više nego dobra igra. Doduše, nije mi bila za neke brojne prelaze i smatram je ipak nešto slabijom nego većina. A sad ako sa što manje hypea krenem na 2 može mi samo bit bolji. Iako mi se definitivno ne dopada ako priča bude onakva kakvom su rumorali da će bit, sa guranjem liberalnosti i osvete u prvi plan. To mi totalno otrcano zvuči, al ne zna se još ništa konkretno pa bolje ne komentirat.

Eto, frend mi se jučer nešto raspištoljil u porukama i počel lupat spoilere. Ono, iz čista mira...

I sad mi ostaje samo nada da se zajebaval i da me prca, al jebački mi ubio volju i za igrom i za CE-om.

Ne znam... Eto, sjeb na max...

A jbt. Bez uvrede tvom drugu, ali to je baš šupački bilo.

Nadam se da se zajebava samo.

MASSIVE SPOILER

Darth Vader je Lukeov otac.

Tuhy dobar neki prijatelj, ha? slobodno posalji i poruci sto ti je napisao ja ti mogu potvrdit jel tocno ili ne haha

Joel je Ellien biološki otac ⁉️ Ne radi se o gljivama koje su uzrok pandemije nego corona virus ?! Ellie nije lezba nego bi, ilitiga šta uvati, stanje je takvo da nema biranja?!

pišen bezveze, nisan gleda spoilere.... ako je nešto od ovog istina tužin ND da su mi ukrali ideje

Mislim da ću se suzdržati od ove teme do daljnjeg, dovoljni su mi i nagovještaji spoilera tipa "samo 10 sati" "ljudi su razočarani pričom", ne znam čemu pisati to. Napišite onda sve što ste čuli pa smo mirni.