DarkPunisher hey doslovjo da imaš pol sekunde bilo koje pjesme na youtubeu i algoritam te odmah skreše. Pričamo o tome da svi trebaju igrati po istim pravilima.
Znači ja se slažem sa trenutnom situacijom. Ali aeto kao što @Zero kaže. Nije prvi put da su nešto pokušali uzeti. Sa rogatim se jebiga samo rogati moze borit. Ako si mali igrač i gigant te pregazi NEMAŠ se kako boriti.

escoban poslusaj video od SidAlphe gore gdje točno priča o tome što točno pokriva zakon. 10 minuta traje video.
@Tuhy sad sam poslusao jos jednom
znači oni su napravili Cover covera te zenske, i iako sam zakon nalaze da oni moraju imati dozvolu od originalnog kreatora, moraju imati dozvolu i od cover artista ako je cover artist napravio nešto novo tipa to pjevušenje koje nije bilo prisutno u originalu. U tom segmentu je ona isključivio vlasnik. Što znači da moraju imati dozvolu i od originalnog benda i od cover artista.
Al sve to ovisi o tome kakav licence ima vezano uz tu pjesmu.

Mislim meni je to glupo. Moram priznati da je to jebeno glupo. Ali eto zakon je zakon i guess.
btw Znate tko je pokrenuo tu lavinu? IGN.
I sad će se svi nasrati.
Original:

Cover:

Koga briga, mjuza je prozvakana milijun puta i neoriginalna je. Malo truda je ulozeno i zaboravit ce se netom nakon izlaska

Jos 12 dana. Sinoc sam zapoceo prvi dio da odigram do izlaska pa cu ih odmah na "svjeze" usporediti.Ali odigram onaj uvod od 15min i odmah mi dode misao "dali moze uopce bolje od ovoga". Onaj pocetak je stvarno nesto posebno.Odmah u kuci u gameplayu sa Sarah kad na vijestima eksplodira bolnica u blizini pa ta ista eksplozija odjekne ispred prozora a psi se uznemire i pocnu lajati.Koliko detalja,koja produkcija,koji zvuk,atmosfera.Volio bi izbrisati pamcenje i sve to prvi put dozivjeti.

19marksman89 dali moze uopce bolje od ovoga

Ja mislim da ne moze. Taj uvod je vrh vrhova i covjek se moze samo razocarat ako ocekuje od TLOU2 ili bilo koje druge igre TAKO DOBAR uvod.

samo da znate, vaš "prijatelj" Veigue/Jelaš je na profilnoj slici stavio spoiler za TLOU2 tak da se pazite
    😃 koliko ogorčen i salty moraš biti haha ^^

19marksman89 I dalje mi je jedan od najsnažnijih momenata koje sam doživio ne samo u gamingu, već općenito u bilo kojem mediju. Također, dojma sam da je jedan od početnih primjera toga koliko igre nisu samo interaktivna slikovnica, već posebna vrsta medija koja briše granice između filma i interakcije. Da se razumijemo, naravno da je toga bilo i prije TLOU, no baš u njemu se osjeti to da scene i gameplay nisu odsječeni, već su jedno. Nema samo glasovne glume, već je riječ o potpunoj glumi. Radnja se ne gradi na temelju kompleksnih događaja, već na likovima koji svojim uvjerljivim motivacijama i ljudskim ponašanjem tjeraju dalje ne samo radnju, već i igrače.

Ne mogu opisati riječima koliko obožavam kada se naglasak stavi na likove, dok je radnja samo motivator za promjenu u karakterima likova. The Last of Us je takva igra. Red Dead Redemption 2 je takva igra. Prva sezona Telltaleova The Walking Deada je takva igra.

Jako zanimljiv video stvoren prije godinu dana dok se nista nije događalo ni znalo o ovoj igri

Pogledao do kraja.
      Zanimljiivo.
      Ali još uvijek moraju zajebat igru. Sam lik kaže da mu se ne sviđa što rade u marketingu, ali u samim igrama nikad nisu pretjerivali sa tim glupostima.

Procitao sam navodni leak.Ako je istina trazit cu povrat novca. Zasad i dalje vjerujem da nije a dosle su i neke potvrde da zapravo niko nezna nista o igri

Sad će još ispasti da je Jelash samo radio časnu dužnost upozoravajući članove o kakvom smeČu se radi. Lol.

19marksman89 aj mi pošalji taj leak na pm molim te ako ti nije problem , sad više i mene sve ovo živcira i želim znati...

aj mi pošalji taj leak na pm molim te ako ti nije problem , sad više i mene sve ovo živcira i želim znati...

Hah ljudi toliko gade tu priču i stvaraju nam takve grozote u glavi da ćemo na kraju ostat ugodno iznenađeni s bilo čim.

Počinjem mislit da je sve to dio ND master plana a pravednik je Druckmann s google prevoditeljem. 😄