Prejebeno mi je čitati butthurt komentare na fb stranicama Naughty Doga i The Last of Us jer se Ellie ljubi sa curom.
Totalno. Kao da nitko nije odigrao Left Behind, lol.

Inače, igra izgleda kao fina evolucija TLoU formule. Namjerno se išlo na taj cinematic feel (pa neke stvari izgledaju dosta skriptirano), no mislim da će igrač imati sve te mogućnosti na raspolaganju. Dođe mi da odmah repriziram original.

Mene najviše zanima u kojoj mjeri je AI bio skriptiran u traileru jer je to područje gdje TLOU2 može najviše napredovati u odnosu na prvi dio. Ako bude kao u traileru super, ali nakon onog prvog gameplay prikaza TLOU iz 2013. imam pravo biti sumjičav. Također se nadam da su za zombije dodali puno novih animacija.

Ovo izgleda cutscene worthy.

Jos uvijek nemam rijeci za viđeni gameplay.Ako ovo bude ovako izvedivo i HUD bude ovako minimalan,jaooo..savrseno. Zelim samo da napucavanje ostane onako realisticno kao u prvom i malcice mi je krivo zbog hit markera sta su ubacili.

Sta se tice Joela,ovo je samo prikaz sa Ellie da se da do znanja kako je Joel bio glavni lik u prvom djelu a sada je fokus na nju.Od 15h igre imat cemo Joela sigurno minimalno 8-10h.
O komentarima za gey spiku reko bi samo da ocito ima debila koji nisu odigrali left behind.Nista oni ne forsiraju,sve je to tu sa razlogom a dao bi se okladit da ce to biti i jedina scena.

Cak bi rekao da Ellie nije lezba vjerojatno..ona je dijete apokalipse...od kad se rodila i zna za sebe svijet oko nje je takav.Neznamo puno o proslosti ali u stalnom zenskom drustvu u tim godinama to vise ispada glupiranje i eksperimentiranje..kako bi reko,da se zblizila sa nekim muskim,ljubila bi se i sa njim.
Poprilično sam siguran da ćeš imati mogućnost micanja hit markera.

Prvi TLOU je bio hvaljen zbog odličnog feedbacka kod combata. TLOU 2 je to odveo na veću razinu. Mislim da ce TLOU2 imati najrealističniji prikaz nasilja u igrama dosada (barem sto se tiče neprijatelja).

New traversal and prone move-sets.

Combat has increased emphasis on tension, interactivity and realism.

Enemy AI references each other by name, and constantly communicates with each other.

Two different timelines explored in TLOU2.

New dodge/evade mechanic is a core part of combat and melee.

You now have a jump button.

Far more creative and emergent moments in combat thanks to big increase in breadth of options.

Improved stealth mechanics, including crawl, prone, squeezing into tighter gaps, underneath vehicles etc.

Expanded infected enemies and whole new classes.You're not automatically fully hidden in grass. Extent of your visibility depends on height & density of foliage.

Much more verticality in combat scenarios now. She needs more routes and ways to engage.

Survival aspects are still a focus.

Different ammo types (eg explosive arrows) now. Each ammo type fulfills a particular strategy niche.

Animation system is completely overhauled so everything is even more realistic and transitions are seamless.

Wide linear combat environments are being expanded to be even larger and broader.

AI system massively improved for added realism.No more auto AI telepathic awareness of you once spotted. They whistle to and actually communicate with each other.

Referred to as systemic check-ins of AI information. They pass information to each other more realistically to let new groups and enemies know of the unfolding situation or of your position.

Enemy awareness and ability to seek player out improved.You can now craft different ammo and arrow types.

Demo is set 4 years after the events of TLOU, in Jackson.

Seraphite is a religious cultish group, but they will not be black and white. Motivations explored.

Joel is somewhere out there in Jackson.

They use more advanced facial camera capture and mo-cap now, more advanced than they had with Uncharted 4.

Lots of new facial animation tech. More nuances of the face, creases, folds, build up of skin etc.Eyeball tech also re-worked, now includes internal refractions, reflections and so on.

https://coldfusgaming.com/2018/06/12/tomb-raider-dev-calls-last-of-us-part-ii-gameplay-fake-apologizes/

Tuzno😆😆

Animation system is completely overhauled so everything is even more realistic and transitions are seamless.

Evo sad sam pogledo video sa Ellie, ne otkriva ništa, a opet pokazuje dovoljno da ljudi razmišljaju o igri. Da su pokazali samo govno, meni ne igra ulogu jer svejedno ću prednaručit.

Kad ti jedan osmijeh lika iz igre izmami smijesak na lice..

Zar je potrebno stavljati gay stvari u igre?
To je sad moderno i "nosi se" ali ipak.
Nisam jedan od debila koji nije igrao Left Behind, mada tamo nije nista strikno objasnjeno.

Vidim tek sad koliko imam srece da nisu popederili Kratosa, Drakea, Hitmana, Batmana.
Još stignu.
Uostalom previše imam posla i brige da bi se zamarao, kad izađe vidjet cemo jasnije.
Sumnjam da ce tak izgledati epski.
Svaka igra do sada je na E3 bolje izgledala zbog prezentacije same.

oko cega se vi zamarate 

https://youtu.be/mMu28fhARig

Bez njega za mene TLOU ne bi bio TLOU

Nije potrebno stavljati gay stvari u guzicu pa to neumorno činiš.

Ne kužim u čemu je problem sa gej stvarima.

Teško je jednostavno ne smatrat vas sve homofobima jer ne postoji nikakav drugi razlog zašto bi vam to smetalo.

Gay osobe postoje u stvarnom životu i ne vidim uopće razlog zašto to u igrama isto nebi bio slučaj.

To što je Ellie gay nije mi odbojno, s druge strane bilo bi gadno da se Joel žvalji i nateže s nekim tipom.
Dakle, djelomično sam za gay populaciju.

Nije ti atraktivno jer te ne privlače muškarci.

Jebiga, ako ljubavne scene shvaćaš samo kao stimulans za genitalije, onda da, al pošto im to nije namjena, onda ne vidim zašto bi mi imalo smetalo.

Deadpool je Bi pa nikom ništa.

Nista ove godine, a ko zna kad iduce

One of the developers at the party confirmed that the game would not be releasing this year, saying that the team has not yet reached crunch time, which is “probably going to come all of next year.” He added: “We’ll see how much we can get done this year.”

https://okaycool.ca/2018/06/12/last-of-us-part-2-development-2019-setting/

Bilo bi stvarno jebeno da najave tamo pred kraj sljedeće godine pa da i četvrtu godinu za redom na E3 prikazuju TLOU 2 lol.