ikral
U 6 ujutro si me natjerao da urlam na wcu. Jebemti... Haha
The Last Of Us Part II
Jako zanimljiv video stvoren prije godinu dana dok se nista nije događalo ni znalo o ovoj igri
Pogledao do kraja.
Zanimljiivo.
Ali još uvijek moraju zajebat igru. Sam lik kaže da mu se ne sviđa što rade u marketingu, ali u samim igrama nikad nisu pretjerivali sa tim glupostima.
Procitao sam navodni leak.Ako je istina trazit cu povrat novca. Zasad i dalje vjerujem da nije a dosle su i neke potvrde da zapravo niko nezna nista o igri
Sad će još ispasti da je Jelash samo radio časnu dužnost upozoravajući članove o kakvom smeČu se radi. Lol.
19marksman89 aj mi pošalji taj leak na pm molim te ako ti nije problem , sad više i mene sve ovo živcira i želim znati...
Zero može mi ga on časno...
pustit ćemo tuhija na njega.
- Uređivano
prayer
Whatever do you mean my lord?
aj mi pošalji taj leak na pm molim te ako ti nije problem , sad više i mene sve ovo živcira i želim znati...
Hah ljudi toliko gade tu priču i stvaraju nam takve grozote u glavi da ćemo na kraju ostat ugodno iznenađeni s bilo čim.
Počinjem mislit da je sve to dio ND master plana a pravednik je Druckmann s google prevoditeljem.
fensisuperstar nije strasan njegov spoiler...usotalom ti kao admin mozes maknuti avatar ili?
Moram priznati da je baš gušt doći u topic i čitate vaše patnje oko leakova. Dobro da ste igrali igru.
Izgleda da nas čeka "slatki" patch on day 1
The Last of Us Part 2 Update 1.01 Patch Notes
New Features:
- Photo Mode
- Concept Art Gallery
- Model Viewer
- General bug fixes and improvements
- Additional accessibility options
https://gearnuke.com/the-last-of-us-part-2-update-1-01-patch-notes/
- Uređivano
Hype train je dobio najdoslovniji smisao. Choo-Choo!
- Uređivano
Džabe sve kad su svi koji su htjeli odigrali vec igru.
Flipper hahahaaahahahahhahaa
danas zvao gamestop, cini mi se da moja GOW ps4 pro odlazi u proslost i stize TLOU PS4 PRO edicija )
pada trade in i nesto malo love za novu konzolu, al uzmem i special edition radi Steelbooka znaci imat cu 2 primjerka igre, al uopce nisam fan igre....sta bi bilo da jesam