Renda objasnio.Ovo su obicni sporedni likovi tipa kao sta su dva brata crnca u prvom djelu bili ili netko slican.Uostalom to pise i u opisu videa.Druckmann je komentirao ovo vise kao prezentaciju tog njihovog enginea koji pomice granice u prikazu osvjetljenja,efekta kise i deformacije na ljudskom tjelu.Od kože do misica
The Last Of Us Part II
kako je kolega gore linkao:
At its core, The Last of Us Part II is still very much about Ellie and Joel, but for this reveal, we wanted to showcase several new characters that are integral to their next journey. We’re sure you have many questions after watching this scene.
We’re also pretty sure that we’re going to see all sorts of theories about whom these characters are, where and when this scene takes place, and how all of this fits into Ellie and Joel’s next story. For now we’re keeping mum, but we’re excited to see what y’all make of this piece of the puzzle.
Kupuje se kad padne cijena.
Wait, ja totalno zabrijao da je ona ženska Ellie? Pa kaj nije?
Po komentarima i drugim pogledom vidim da nema tetovaže so that's good.
Honestly malo me potreslo dok sam mislio da je to Ellie, totalno se promijenila rekoh. Al ako su ovo side likovi then I'm all for it!
Al ljudi ti vizuali though? Kako bi bilo prekrasno da jednog dana mogu reć da radim na jednom takvom divu!
Kupuje se kad padne cijena.:
car
Wait, ja totalno zabrijao da je ona ženska Ellie? Pa kaj nije?Mene prepali ti mišići.
Po komentarima i drugim pogledom vidim da nema tetovaže so that's good.
Honestly malo me potreslo dok sam mislio da je to Ellie, totalno se promijenila rekoh. Al ako su ovo side likovi then I'm all for it!
Al ljudi ti vizuali though? Kako bi bilo prekrasno da jednog dana mogu reć da radim na jednom takvom divu!
Daj zabri tragedije, konačno je punoljetna, a Rule 34 će bit ko sa Sandrom Perković.
Kupuje se kad padne cijena.ko i prvi dio....na 15€
Daj koga briga za priču i likove, bitno da stealth valja.
Znači prvi dio je solidna igra?
Nevjerojatno nesto, na iglama sam bio od prve do zadnje minute. Brutalno. Mozda cak i previse brutalno za mene.
Znači prvi dio je solidna igra?A ono... može proć.
Ok, da nebi bilo ko kad sam kupio Uncharted jel.
Ako voliš simulaciju nošenja ljestava i pomjeranja daski i paleta, onda prvi dio ne smiješ ni pod koju cijenu propustiti
http://www.gamersyde.com/hqstream_the_last_of_us_part_ii_pgw_trailer-41181_en.html
Ajme kako ću guštat u ovome, gledam trailer i vilica do poda.
I mene zanima tko je ovaj transvestit iz trailera.
Its a scene from the past about Ellie's mum who's pregnant with Ellie at the time.. i think they're gonna show how she died and who killed her and we're gonna end up playing as Ellie and hunt down 'every last one of them'...Fora teorija, al i ja sumnjam u tak neke twistove :)
Nastranu to, nije ni važno...ovo je tolko brutalno nenadjebivo da to nisu istine, perverzija od trailera.
Realno, što manje vidim od igre, to bolje...kupnja je ionako sigurna, osim ako ne krepam do izlaska, i najbolje je započet igrat, a da ne vidiš skoro niš.
Šta majstori rade, bolest :)
Pazi ovo..
25 godina od apokalipse i nestanka normalnog svijeta.Samo se zamisli u takvom svijetu dovoljno je.A tek takav svijet u kojem si okruzen zarazenim nakazama usred borove sume u mrklom mraku gdje samo odsjaj vatre obasjava krosnje i grane drveca.A između crnila grmljavina na tren obasja tmurno nebo i prikaze kapi kise.To su prvih 5 sekundi trailera.
Stvarno sam pogodio kad sam predviđao jos brutalniju i tmurniju igru.Ovdje nece biti cak ni sarkasticnog osmijeha u cjeloj igri.Samo patnja i nema happy endinga da ga hebes.
Uopće ne želim teorizirat, vjerujem ND-u. Nikad me nisu do sad iznevjerili znam da će napravit fenomenalnu igru!
Totalno neočekivano. Bio sam 100% siguran da neće pokazati ništa do 12. mj. Sad još samo jedan gameplay od 5-10 min i to je to. Ne treba nam ništa više. Što manje znam to bolje.