shtiri sony vec par godina isto radi, prva polovica im je snazna i imaju po 2 velike igre (i vise)days gone im je veljaca i tlou 2 ce bit ko GOW ove godine. mozda malo kasnije, kao prvi dio koji je izasao u 6. mj. Unch 4 je isto usao u takav release tamo 5. mj tako da ocekujem TLOU 2 4.-6. mj iduce godine. Ovo gore je samo placeholder, nema sanse da izadje ove godineA ove godine imaju Spider-Mana u drugoj polovici.Čisto sumnjam da će stavit The Last of Us ove godine jer je jednostavno prevelika konkurencija u to doba godine.Spidey će dobivati svu promo ljubav, ionako su rekli da im je to ekskluziva s kojom žele probiti 100 milijuna prodanih.
Tuhy Ovo što Sony ima s ovom igrom je neprocjenjivo za njih.Tolko me oduševilo kad uzme ženu ko štit, i ženska popije metak i umre, ono, ti čuješ i osjetiš da je metak pogodil nju a ne Ellie...ma vrh, čudo što izvode.
renda najboljih 10 minuta koje sam gledal, cijelo vrijeme se frkal na fotelji, strasno, ne znam, nisam disal skoro, kak naprave sve kaj naprave ne znam, ali faak, my boi Kratos nikak da pobjedi, ako izadje igra ove godine.Vrh, svega.
Kikiller Ovo će opet bit vrh vrhova. Bogovski gameplay. Ne kužim kako je ovo sve ingame a ne animacija od 10 min.
svemirskodete Niti oduševljen niti razočaran, to je TLOU i instant goty materijal za sljedeću godinu. Day 1
shtiri Prejebeno mi je čitati butthurt komentare na fb stranicama Naughty Doga i The Last of Us jer se Ellie ljubi sa curom.
Indalecio Prejebeno mi je čitati butthurt komentare na fb stranicama Naughty Doga i The Last of Us jer se Ellie ljubi sa curom.Lool, mozda je i bi. Mogla bi i cicu pokazat kad su vec krenuli u tom smjeru. Ipak ima 19...
wooddiebone Prejebeno mi je čitati butthurt komentare na fb stranicama Naughty Doga i The Last of Us jer se Ellie ljubi sa curom. Padobranci koni nisu igrali original.Zna se već da je Ellie (vjerojatno) bi.
escoban Izgleda brutalno , jedva cekam prici igru 10 x Nadam se da ce opet igra imati MP bio je dosta zabavan u prvom djelu ! Mozda neki Coop nebi bio los
alexy Sama igra mi izgleda kao još istoga, i to je dobro. Na Groundedu će to bit skroz oke opet. Al bit će ista situacija ko prije, svi će hvalit priču jer "muh progressivism" marketing. Gej propaganda može bit ili odvratno transparentna ili super odrađena, doduše. Ellie bi kanda trebala imat dicu jer je imuna, ali ako je njoj samo scissoring na pameti netko će je morat prisilit prije ili poslije. Jasno, čisto sumnjam da će ND krenuti tim putem jer je to teško reklamirat širokim masama, al eto, one can dream.
19marksman89 Jos uvijek nemam rijeci za viđeni gameplay.Ako ovo bude ovako izvedivo i HUD bude ovako minimalan,jaooo..savrseno. Zelim samo da napucavanje ostane onako realisticno kao u prvom i malcice mi je krivo zbog hit markera sta su ubacili.Sta se tice Joela,ovo je samo prikaz sa Ellie da se da do znanja kako je Joel bio glavni lik u prvom djelu a sada je fokus na nju.Od 15h igre imat cemo Joela sigurno minimalno 8-10h.O komentarima za gey spiku reko bi samo da ocito ima debila koji nisu odigrali left behind.Nista oni ne forsiraju,sve je to tu sa razlogom a dao bi se okladit da ce to biti i jedina scena.Cak bi rekao da Ellie nije lezba vjerojatno..ona je dijete apokalipse...od kad se rodila i zna za sebe svijet oko nje je takav.Neznamo puno o proslosti ali u stalnom zenskom drustvu u tim godinama to vise ispada glupiranje i eksperimentiranje..kako bi reko,da se zblizila sa nekim muskim,ljubila bi se i sa njim.
wooddiebone Nije glupiranje nego nije imala nikog drugog u Left Behind.Misliš da je bio neki klinac s njom da se nebi s njim zbližila?Teško je pasti pod utjecaj društva kad društvo praktički ne postoji.
fan-of-war Mene najviše zanima u kojoj mjeri je AI bio skriptiran u traileru jer je to područje gdje TLOU2 može najviše napredovati u odnosu na prvi dio. Ako bude kao u traileru super, ali nakon onog prvog gameplay prikaza TLOU iz 2013. imam pravo biti sumjičav. Također se nadam da su za zombije dodali puno novih animacija.