Direkt na rođendan mi pada... e sad dal se pocastit sam ili ce me se drug Tuhy sjetit
The Last Of Us Part II
Igrat će se.
Kupit će se barem 2 puta.
- Uređivano
Nisam nigdje ništa čitao tako da sve pišem iz glave i ništa ne spojlam, a tiče se onog trailera u kojem su prikazali mali dio kako počinje priča pa ako slučajno ima netko da to nije gledao i ne želi ništa znati o tome nek ne čita dalje... anyway, od tog prvog prikaza imam osjećaj da će se cijela priča voditi o Ellie-noj osveti ovima koji su joj oteli ili ubili (šta god je bilo) djevoku i ako to stvarno bude to i nešto drugo i dublje ne bude glavna priča onda će to biti jedno veliko sranje.
- Uređivano
Brijac onda će to biti jedno veliko sranje
mislis kao prica u prvom last of us-u?
ako bude revenge motiv, nitko sretniji od mene pogotovo ako joj ta djevojka rikne jer nece imati neki impact ako ju samo otmu ili otmu i kao ubiju, a na kraju bude ipak ziva, iako njusim bas taj debilni scenarij.
samo ih molim ko boga da ne pokusavaju objasniti detaljnije kako je doslo da epidemije i zasto su ljudi takvi kakvi jesu. to jednostavno nema logicnog objasnjenja niti ga zelim cuti jer samo cu cringati na takve gluposti. neka se drze Ellie i njenog bjesa jer su joj tamo neki manijaci ubili jebaljku i neka ju naprave brutalnu, bez imalo samilosti i sto vise violence and gore to bolje!
A dobro, malo sam bacio oko na Twitter, ali ne previse da si ne spoilam. I vidim sad u ovoj poruci studija komentari vecinom protiv ND-a. Sto se to dogada s ND-om? Prije su bili jedan od najvoljenijih studija, a sad dobivaju toliki hejt u zadnje vrijeme. Kaj je se to takva tiranija vodi u tom studiju?
Sto se tice igre, i nemam neki hype. Cak ju mozda i necu kupovat. Mozda krajem godine. Cujem da je kraca nek jedinica, da su ljudi jako razocarani pricom (kroz leakove), a i makli su MP (tako je bilo prije, nisam skoro nista pratio vezano za igru u zadnje vrijeme, pa ne znam jel i dalje tako).
- Uređivano
zontra Cujem da je kraca nek jedinica
Meni je ovo plus. To vjerojatno znaci da su izbacili gluposti kojih je bilo u prvo dijelu (nosanje lotri, guranje sanduka itd) sto je ionako umjetno produljivalo igru i bilo tidijus. Gotovo sam siguran da toga nece biti u igri.
zontra a i makli su MP
Potpuno mi nebitna stavka
Jedno pitanje? Zasto se uopce zamarate sa twiterom i sto ameri pisu?
Meni je isto hype na nuli. Koliko god TLOU bio jedna od najkompletnijih i najznačajnih igara prošle generacije, toliko me i ne zanima ovo, mislim uzet će se i igrat će se Day 1, ali ono. Naughty Dog je bio jako mlak i dosadan ovu generaciju i od ovog ne očekujem ništa drugačije.
- Uređivano
A dobro, prosla generacija je bila najgora u povijesti gaminga. Nije TLoU imao bas neki teski zadatak.
S obzirom na izlazak, hajku na ND u zadnje vrijeme i cijelu ovu zbrku, igra mora razvaliti.
Ne znam koliko ce se dvojka uspjeti poigrati s emocijama s obzirom da je Ellie gay i kako ce izvuci reakcije iz igraca. Teska tema, ali nisu svi liberalni, te se setting uvelike razlikuje od male Ellie i ocinske figure u obliku Joela.
S druge strane pricam iz guzice, jer treba odigrati i mozda je ND vjesto skrio prave stvari i postavio twist onim trailerom. A mozda i cijela dusebriznicka vojska oko crunchinga se pokaze liberalnom i otvorenog uma.
- Uređivano
Iskreno ne želim vjerovati da je kraća od jedinice. Jer su se stalno busali u prsa kako im je ovo najveći projekt do sada. I da će mape biti veće (što se dalo vidjeti iz demo-a). Meni je za prvi prijelaz TLOU trebalo oko 16-17h na normal..Sve ispod 15h za part 2 bilo bi mi premalo. Jer je svijet predivan i želim što duže igrati..Do sad im je Uncharted 4 najduža igra.
I tužno je ovo što se događa sa radnicima u ND. Moram priznati da je i meni malo hype pao radi svih ovih pizdarija. Ali day one bez razmišljanja.
resident_evil Meni je za prvi prijelaz TLOU trebalo oko 16-17h na normal
Meni prvi prijelaz oko 13-14 sati na hardu. Da su izbacili one gluposti koje sam naveo, taman bi mi skratili igru za nekih sat vremena i milina.
Ja isto nemam hype, makar mi je TLoU bio više nego dobra igra. Doduše, nije mi bila za neke brojne prelaze i smatram je ipak nešto slabijom nego većina. A sad ako sa što manje hypea krenem na 2 može mi samo bit bolji. Iako mi se definitivno ne dopada ako priča bude onakva kakvom su rumorali da će bit, sa guranjem liberalnosti i osvete u prvi plan. To mi totalno otrcano zvuči, al ne zna se još ništa konkretno pa bolje ne komentirat.
Eto, frend mi se jučer nešto raspištoljil u porukama i počel lupat spoilere. Ono, iz čista mira...
I sad mi ostaje samo nada da se zajebaval i da me prca, al jebački mi ubio volju i za igrom i za CE-om.
Ne znam... Eto, sjeb na max...
A jbt. Bez uvrede tvom drugu, ali to je baš šupački bilo.
Nadam se da se zajebava samo.