Zanima me koga ellie hoće ubiti i zašto, nešto ju je jebeno razljutilo...
The Last Of Us Part II
Mozda Joela?
Ne...pa Joel je ušao u prostoriju. Nema smisla.
Vjerojatno fireflies.
Sta vi mislite koliko godina ona ima ovdje? Meni se cini izmedju 18 i 20.
Mozda Joela?da je tako već bi ga u traileru maznula sa gitarom
A jel je mogla mozda od nekog saznat sta je Joel napravio, i ako je, pitanje je dali bi bila ljuta ili mozda ne..
A jel je mogla mozda od nekog saznat sta je Joel napravio, i ako je pitanje je dali bi bila ljuta ili mozda ne..ne, obratila se njemu i rekla je da će ubiti njih sve do zadnjega, znači NJIH..
Ma od uzbudenja nisam ja pol toga cuo
Možda joj je Joel rekao da su je htjeli ubiti da dobiju lijek pa se naljutila?
Možda joj je Joel rekao da su je htjeli ubiti da dobiju lijek pa se naljutila?Ma nije sigurno zbog toga. Znamo sto je bilo na kraju prvog dijela.
4K kvaliteta:
https://youtu.be/ru5IU8bGx3A
@Fan O'War
Imaš link za SS-ove u punoj rezi?
Zeli ubit nekoga ko nema veze sa prvim djelom igre siguran sam..zombiji i apokalipsa vise nece biti problem..bas kao u walking deadu pravi problemi tek stizu...zovu se LJUDI. I tu ocekujem jebene negativce,likove i sva emotivna zbivanja..igra ce poderat.
Joj kako su me oprale emocije..taman sam ovih dana slavio godisnjicu od igranja prvog djela...samo jednom sam odigrao..puno sam razmisljao o igri i slusao soundtrack..i kad se pojavilo ovo..kad su udarile zice na gitari...jaoo...namocile se oci pred zenom..ona me bljedo gleda..reko sam joj samo "nebis razumjela"
Bome je odličan teaser Trailer, izgleda da je Ellie artwork s gitarom bio za TLOU part II
Sent from my iPhone using Tapatalk
Savršen trailer, jedna od jačih najava ove generacije i drago mi je da su Ellie i Joel ponovo protagonisti. ND razvalio konfu !
Epski nastavak epske igre.
Vjerojatno bježe od Firefliesa, pošto je njihov znak na početku.
Znamo kako prvi dio završi, love ih jer je Ellie lijek, barem tako oni misle.
Očekujem još bolji survival, još dužu i tvrđu bradu u Joela, jebozovniju Ellie...
Ok ovo zadnje sada mogu reći jer je konačno punoljetna
Sony je opet ubio konkurenciju, najbolje igre imaju(za mene subjektivno).
Epski nastavak epske igre.Imaju jako dobar first party support to bez daljnjeg !
Vjerojatno bježe od Firefliesa, pošto je njihov znak na početku.
Znamo kako prvi dio završi, love ih jer je Ellie lijek, barem tako oni misle.
Očekujem još bolji survival, još dužu i tvrđu bradu u Joela, jebozovniju Ellie...
Ok ovo zadnje sada mogu reći jer je konačno punoljetna
Sony je opet ubio konkurenciju, najbolje igre imaju(za mene subjektivno).
Sent from my iPhone using Tapatalk
I third-party relations! Gio Corsi ubio! #Buildingthelist
Imaju jako dobar first party support to bez daljnjeg !