prayer Ja sam dobio dojam da je Sony kupio Bungie upravo zbog ovakvih igara?

Čini mi se da su ga kupili kao i M$ mnoge studije, da ga ugase.

• renda

•  
      •  
      •  
      •  

maverick prije bi rekel da su ga kupili jer su ocekivali mesiju LS igara, a nitko nema zlatni recept, Bungie je dobar dev, ali ocekivat da rade na Destinyu i da jos nadgledaju i rade na na desetak novih LS igara je suludo, Jim je jebacki sjebo Sony ovu generaciju, a ono kaj je Shu-unapravil je dno dna.

renda prije bi rekel da su ga kupili jer su ocekivali mesiju LS igara

Ma znam, rugam se.

Destiny bas nema sreće, prvo ih M$ nogira, a sada ce i od Sony najebati. Jel toliko tesko dns ostati neovisan studio? Nikada necu prezaliti sto se npr id Software prodao, iako za sada im ne ide loše.

renda Jim je jebacki sjebo Sony ovu generaciju

Ali ja govorim da je on konjina od početka. Ja sam netko tko se primarno igrao na PS platformi tamo od ps2 do kraja ps4 ere, ali gasenje meni njihovog najdražeg studija (SCEI ili kako vec), usmjeravanje na zapadno trziste i zapadnjacke igre te napuštanje zabavnih IP-eva u svrhu guranja samo projekata koji koštaju stotine milijuna i samo su story focused, su mene stvorili hejterom.

Medjutim van teme smo pa nema smisla previše raspravljati.

escoban

Pa sad, dali si pretplatili ili nisu ostaje za vidjeti. Ipak je Bungie jedan od rijetkih koji su uspjeli postići pozitivne rezultate već duži niz godina sa Destiny 2, a i sigurno imaju jako dobar uvid u formulu svega. Bungie ima potencijal da bude jako dobar zarađivač ali se trebaju kloniti nekih svojih brija. TLOU MP je mogao biti jebena stvar, pogotovo ako du ga mislili i na PC staviti. Mislim da bi imao ogromnu publiku i da bi izvrsno prošao.

maverick usmjeravanje na zapadno trziste i zapadnjacke igre te napuštanje zabavnih IP-eva u svrhu guranja samo projekata koji koštaju stotine milijuna i samo su story focused

Mozes li nabrojati te igre? Te zabavne IPe i zapadnjacke story focus.

solidmerlin Te zabavne IPe

Sly, Jack & Dexter, Gravity Rush, og God of War trilogy, Infamous, Killzone, Resistance, Uncharted, Ape Escape, Everybody's Golf, MotorStorm, Wipeout, Team Ico games, Bloodborne, Syphon Filter, Twisted Metal.

solidmerlin zapadnjacke story focus.

Sve koje nisam gore nabrojao.

To je naravno moje mišljenje i ovakav Sony kakav je trenutno mi uopće ne treba kao niti jedna njegova igra osim Astro Bot-a.

12 dana kasnije

Ponovno odigrao igru i kao zadnja dva prelaska prije - iste scene iste reakcije.

Fenomenalan gaming proizvod koji ne samo da igrače uvlači u opasan i realan svijet, već propitkuje njegova stajališta, gledišta, personu, karakter i u konačnici njegovu svijest.

17 dana kasnije

Da bar dodaju coop mode za no return