doktor1 pomalo samo, ovo je igra koja baš nagrađuje exploring. Ti doduše još mazohistički na grounded, samo ću ti reći, bit će ti vrlo veselo kasnije na nekim dionicama
The Last Of Us Part II
- Uređivano
A vjerujem…
Bilo mi je frustrirajuće i u Part I na nekim dionicama pa sam se zabavio jer je igra vrhunska.
Svaka budala svoje veselje ima
Bio sam napisao da mi fali onaj "masni" filter na ekranu, koji mrzi valjda 99,99% ljudi, kada sunce tuče u nas kao šta je imao Part I. Ali tu je, neznam di sam gledo ili ga na početku nije bilo….
Da ne spojlam nekome nešto, samo ću reci jebeni bolnički štakori.
To je taj filing. Teško da će to išta drugo nadmašiti do nekog TLOU3 ili nečega sličnog od njih na ovoj razini produkcije.
Deadwalker no zadnji okršaj je bio baš… točno kako je trebao biti i bilo kako drugačije bilo bi manje savršeno
Sve pogođeno u sridu, to je bio naš Marksman. Jedino se ne mogu sjetiti je li igru uzeo baš day 1.
- Uređivano
chono Mislim da je dosao i ostao na drugoj stepenici
@Deadwalker Svaka cast, ja sam dugo nakon prelaska zvakao igru u glavi. Mislim da je tu bio i jak utjecaj interneta i ogromne negative oko igre.Bas super sta sad mozes daleko od toga BS uzivat i razmisljat o igri, mislim da bi dosta ljudi drukcije shvatilo ovu igru da nije bilo cilog cirkusa prije i posljen releasa…
Deadwalker to je taj feeling meni osobno bolje od prvog dijela, iako moram prvom dijeli remakeu dati sansu
Zero ova igra ima par prijelomnih točaka - golf polica, "stisak odostraga" u bildanom izdanju, obrijana glava…
Deadwalker Uzeli su sva očekivanja igrača i to izokrenuli naopačke. Kažu neki da je to loše odrađeno. Ja osobno ne vidim kako je moglo bolje (naravno, zamjerke, greške i nelogičnosti uvijek možemo naći - ali to je boljka hrpe igara i drugih medija), a da te opet "pogode". I završetak itekako ima smisla i podlogu, no eto, i dalje je problem u potpunosti se uživjeti u drugu ulogu.
S jedne strane mogu donekle shvatiti kritike za drugog lika. Meni kao mlađem isto npr. nije sjeo Raiden u većem dijelu MGS 2. Ali treba sagledati čitavu igru i što se htjelo postići s promjenom. Definitivno treba više igara koje potiču igrača na razmišljanje iz više perspektiva.
Golf palica je najmanji problem ove igre.
Brijac napiši u spoiler tag, zanima me.
Deadwalker nema to veze s time, ima veze da je nevina i predivna emotivna prica jedinice odbacena. To je sve sto ja mogu napisati. Kuzim i tvoj pokusaj podjebavanja, ali golf palica, Abby i gay likovi su najmanji problem dvojke, po njegovom misljenju.