The Last Of Us Part II
Evo prisa na grounded koja igretina
Evo bila akcija nisan odigra pa reko da i to rjesim.
Iskreno prica me bas zanima grafika je odlicna i sve to ali igra je dosadna ko vrag.
Uvik isto bas previse praznog hoda
Ajme kako bi ja ovu igru nasra ej....ali necu da ne krene rat
Sad mogu reci da sav onaj hejt je opravdan cak i malen
Koje govno ej
Uf
Miro, po tko zna koji put imaš krivo mišljenje
Ne postoji krivo mišljenje kad je subjektivno, samo različito.
Kad mi dades da igran sa najgadnijom i najodvratnijom zenskom u povjesti gaminga ili naj cudnijim muskarcem jer ono i ne spada u zensku osobu, osobu koju mrzim iz dna duše više i nego cetnike e bogami igra je onda stvarno govno.
Rupe u prici i sam kraj da ne spominjem.
Sad se slazen sa svim negativnim recenzijama i razumin ih.
Ma necu dalje da ne spojlam govno za one koji nisu igrali.
Ionako je gameplay vazniji aspekt igre!
Da je taj dio s Abby barem upola kraći nekako bi ga možda i prožvakao, ali toliko razvučeno, besmisleno, nepotrebno.. ovdje Miru razumijem.
Mene su smetali oni flešbekovi pogotovo sa Joelom i Ellie, dosadno bilo to prolazit pogotovo kad znam da je čista povijest sa tim dvojcem koji se neće nikad više reunionat a ti elementi flešbekova sa Abby i njenim ristom mi je bilo čak zanimljivo i zanimljivije nek događaji u sadašnjem vremenu.
Ma Joel i Ellie su baš retard likovi.
Trebali su cjelu igru s Abby napravit i ubit ovo dvoje odma, a ne da mi se vucaranu tam po flešvekovima.
Druckman fulao planetu.
Nikad vise u moju konzolu nece igra u kojoj se samo i spomene ime abby
Abby je ljepši muškarac od Mire
Miro je ljut kaj mu se dignul na Abby. Nemas se kaj sramit, sve je to za ljude.
Ja kao ne gay osoba prije bi opalio Tuhya nego abby
Čekam dan na ovome forumu kad će Mirek napisat za neku igru da mu valja.
De nemoj me jeb…
https://www.playstationlifestyle.net/2021/07/12/naughty-dog-multiplayer-team-expanding/
vise mi nista nije jasno, sta oni rade MMO? Nece TLOU2 mp tako brzo cini mi se
Neka si samo uzmu vremena, ako stvarno misle napraviti briljatno MP iskustvo. Što se mene tiče, ne treba izaći TLOU 2 MP prije druge polovice 2022.
wooddiebone jel i tebi igra promjenila zivot lol.
Sere mi se od takvih naslova, igra mi može promijenit život samo ako je ja napravim i onda prodam u par milijuna komada.
Bome meni se već sere od tolike silne ogorčenosti na svakom koraku ovdje na forumu. Čovjek stavi video od 30 minuta i čitav zaključak je da se treba sprdati.
TLoU serijal je apsolutni vrhunac gaming industrije, nešto kao Godfather ili Blade Runner u filmskoj. U potpunosti razumijem da takva igra može kod nekoga utjecati na životna uvjerenja ili stavove, što je u neku ruku i smisao same umjetnosti. Nešto poput osjećaja kojeg imaš nakon prvog prelaska Spec Ops: The Linea:
- Uređivano
Ja sam taman došao do dijela gdje tražim Owena i za igru same pohvale minus moje standardne plaći oko agenda.
Po meni je najveća šteta igre što su leakali one pizdarije prije samog izlaska i što se igru prezentiralo na pregrub način kad u stvarnosti situacija nije toliko loša.
- Uređivano
Deadwalker Nešto poput osjećaja kojeg imaš nakon prvog prelaska Spec Ops: The Linea
To nije nekakva no brainer pucačina? Počeo sam ju jednom davno na X360, ali me ubrzo odbilo neograničeno spawnanje enemy-a (ako se dobro sjećam).
Ovo nije tema za spoilere.
Brijac samo ću ti reći odigraj do kraja
Deadwalker Apsolutno. Ne mogu reći da mi je neki film ili igra promijenila uvjerenja ali itekako je bilo naslova koji su iz mene uspjeli izvući neku emociju i natjerala me na razmišljanje. TLOU je jedna od tih igara.
Ajde baš budem.
Meni Spec Ops nije uspija šta je pokušava tako da mi je igra bila razočaranje. Baš me zanima šta ćeš ti reć.
Meni je bio OK. Nije me u potpunosti osvojio ali cijenim pokušaj stvaranja priče nalik Heart of Darknessu umjesto tipičnog ameri vs insurgents scenarija.
- Uređivano
Fico pa sta drugo nego se sprdati?! Kad sam ga cuo kakvim glasom prica i kakve gluposti, podtalcen, svi ga u skoli jebali, bla bla, potera me srat. Muskarci su postali vece pizdurine od zena. To bi ja posla na goli otok nek kamenje tuca, a ne tu da kmeci po jutubu ko zadnji redikul.
Deadwalker ne smaraj s glupostima.
- Uređivano
"Moj boze marksman u sta si se ti pretvorio...u materijal za ignore."