doktor1 apsolutno, ali ne možete to previše uzimati k srcu. Kažem ako netko to i radi non stop, najbolja medicina je izignorirati i kada tada će ga proći.
E to da, a ako me sjećanje dobro služi prije toga okine ona bomba i one padnu sa konja i isto nema ogrebotine.
escoban To radi doslovno i svaki film…
Pa gotovo svaki, da, ali opet mislim da je validno ukazati na nelogičnosti već ako govorimo da je nešto besprijekorno i mislim da je glupo braniti nešto što je očito da nema baš previše smisla. Sada tu neke odluke x y lika i možemo opravdati kao što sam ja rekao tamo gore za Dinu što je išla sa Ellie u Seattle, iako nema dovoljan motiv, a možemo opravdati jer su ljudi nekada mutavi i rade nelogične poteze, dali u pijanstvu, dali u ljubavi i slično. Na drugu stranu ima nekih stvari kako u filmovima, tako i igrama, za koje teško mogu naći opravdanje jer uz malo drugačiji scenarij uopće ne bi bilo toga.
Ono što je najbitnije je da ne može i ne treba moje mišljenje da bude nekome mjerilo ili pak da ga sekira. To je samo moje mišljenje i apsolutno nekome nešto može biti savršeno, a nekome pak ne i nitko nikoga ne treba uvjeravati u suprotno. Tu smo da raspravimo, a činjenica da se o ovoj igri još uvijek raspravlja ovoliko, to nešto znači. Za dobrim konjem se diže prašina…