Mozda nebi bilo lose spojit Part1 i 2 temu u istu ipak dolazi i Factions da imamo sve na jednom mistu

escoban Ma bolje je ovako. Na part1 si izjavljujemo ljubav , na part 2 se koljemo a na factions cemo se pomiriti i naci kompromis.

Mislim da je bolje da Part I uopće ne vežemo s ovime, ako može i da pobrišemo bilo kakvu poveznicu 😆

Part I je također igra sa dvije mlade lezbejke, pa ne vidim zašto se ne bi mogle spojiti i dvije igre u jednu temu.

Sterlok

Priča je odlična u jedinici, nemaju lezbijke veze s time. Priča i radnja u dvojci je žešće smeće i uvreda za jedinicu.

Giphy - lying top gun GIF

kako ga serete, cuda, i nakon tolkog vremena jos uvijek, a niko nema legitiman razlog, svi talasate sa "objasnjenjima"🙄

9 dana kasnije

Na današnji dan prije dvije godine izašla je jedna od najboljih igara prošle generacije konzola i naslov koji po mnogočemu nisu dostigle niti današnje igre na puno jačim konzolama. Jasno mi je da se zbog priče The Last of Us Part II nije svidio svima, ali meni osobno je uz RDR 2 igra koja je obilježila čitavu jednu eru.

Sretan rođendan TLOU Part II.

Primjer svima kak se radi vrhunska igra, remek djelo za sva vremena.

Tzereen a zake se onda srdiš ak se za igre veli igrica ak je tlou igretina?

😆
      😆
      1 / 2
      sve su naspram tlou serijala igrice

8 dana kasnije

Evo baš nedavno počeo prvi prijelaz, samo me zanima šta u igri nema opcije/tipke za otići u cover ili sam ja totalno poglupio?

resident_evil A čak mi ni nije tlaka skupljat, ali mi možda s vremenom dojadi pa upalim jer nisam ni skuzio tu opciju 😃

escoban E da, skužio sam da animacija ide kad sam blizu objekta u crouchu. Šteta da nema onog hard covera a la Uncharted, ali dobro je i ovako začudo sam dosta dobar u stealthu ili je igra dosta popustljiva bagerima poput mene što se toga tiče 😃

8 dana kasnije
        19 dana kasnije

Pređeno, stvarno sam se zabrinuo na dijelu s Abby da se neću moći natjerati da odigram do kraja, nikako se nisam mogao povezati s likom čak sam ju prezirao dobar dio igre. No ipak na kraju vrijedilo je što sam odigrao do kraja, stvarno opet fenomenalan naslov, iako mi je minus po meni ta podjela na dva lika, pogotovo s Ellie na Abby za koje imam totalno različita mišljenja, no na kraju ipak dobro zaokružena priča. Dosta stvari me iznenadilo ponajviše Joel kako su ga se lako rješili, možda su igrali na kartu kao i iz prvog dijela sa kćerkom od Joela. Ne znam da li će raditi i treći dio, no ne veselim se previše ako dođe do promjene protagonista. Malo predahnut pa uhvatit platinu čisto da bude 100%, no ipak prvi dio dosta dosta bolji.

Prvi dio always and forever ❤️

Šta kažeš na bolnicu i Rat boss? Taj dio mi je show program kao i boss borba!

Skellington Ovo sa Joelom je bilo potrebno za ovakav nacin pricanja price ,jedino sa smrti njega ili Ellie bi moga osjecat takvu mrznju prema Abby i vjerovatno je svaki igrac na polovici igre rekao necu dalje igrat .To je bas ono sta su htjeli napravit svaka im cast imali su muda napravit ovakvu pricu i uspili su vecinu igraca dokraja “obrnuti” da na zadnjem fightu kazes dosta je ubijanja neka svaka ide svojim putem 🙌