Sterlok

Priča je odlična u jedinici, nemaju lezbijke veze s time. Priča i radnja u dvojci je žešće smeće i uvreda za jedinicu.

Giphy - lying top gun GIF

kako ga serete, cuda, i nakon tolkog vremena jos uvijek, a niko nema legitiman razlog, svi talasate sa "objasnjenjima"🙄

9 dana kasnije

Na današnji dan prije dvije godine izašla je jedna od najboljih igara prošle generacije konzola i naslov koji po mnogočemu nisu dostigle niti današnje igre na puno jačim konzolama. Jasno mi je da se zbog priče The Last of Us Part II nije svidio svima, ali meni osobno je uz RDR 2 igra koja je obilježila čitavu jednu eru.

Sretan rođendan TLOU Part II.

Primjer svima kak se radi vrhunska igra, remek djelo za sva vremena.

Tzereen a zake se onda srdiš ak se za igre veli igrica ak je tlou igretina?

😆
😆
1 / 2
sve su naspram tlou serijala igrice

8 dana kasnije

Evo baš nedavno počeo prvi prijelaz, samo me zanima šta u igri nema opcije/tipke za otići u cover ili sam ja totalno poglupio?

resident_evil A čak mi ni nije tlaka skupljat, ali mi možda s vremenom dojadi pa upalim jer nisam ni skuzio tu opciju 😃

escoban E da, skužio sam da animacija ide kad sam blizu objekta u crouchu. Šteta da nema onog hard covera a la Uncharted, ali dobro je i ovako začudo sam dosta dobar u stealthu ili je igra dosta popustljiva bagerima poput mene što se toga tiče 😃

8 dana kasnije
    19 dana kasnije

Pređeno, stvarno sam se zabrinuo na dijelu s Abby da se neću moći natjerati da odigram do kraja, nikako se nisam mogao povezati s likom čak sam ju prezirao dobar dio igre. No ipak na kraju vrijedilo je što sam odigrao do kraja, stvarno opet fenomenalan naslov, iako mi je minus po meni ta podjela na dva lika, pogotovo s Ellie na Abby za koje imam totalno različita mišljenja, no na kraju ipak dobro zaokružena priča. Dosta stvari me iznenadilo ponajviše Joel kako su ga se lako rješili, možda su igrali na kartu kao i iz prvog dijela sa kćerkom od Joela. Ne znam da li će raditi i treći dio, no ne veselim se previše ako dođe do promjene protagonista. Malo predahnut pa uhvatit platinu čisto da bude 100%, no ipak prvi dio dosta dosta bolji.

Prvi dio always and forever ❤️

Šta kažeš na bolnicu i Rat boss? Taj dio mi je show program kao i boss borba!

Skellington Ovo sa Joelom je bilo potrebno za ovakav nacin pricanja price ,jedino sa smrti njega ili Ellie bi moga osjecat takvu mrznju prema Abby i vjerovatno je svaki igrac na polovici igre rekao necu dalje igrat .To je bas ono sta su htjeli napravit svaka im cast imali su muda napravit ovakvu pricu i uspili su vecinu igraca dokraja “obrnuti” da na zadnjem fightu kazes dosta je ubijanja neka svaka ide svojim putem 🙌

escoban uspili su vecinu igraca dokraja “obrnuti” da na zadnjem fightu kazes dosta je ubijanja neka svaka ide svojim putem

To je vjerojatno i najgluplji dio igre. Nisam mogao vjerovati da su zapravo cijeli taj Ellie-in pohod za osvetom zapravo napravili bespotrebnim i beznačajnim. Doslovno su 90% igre i cijeli cilj ih 90% igre izbrisali s tom gluposti na kraju.

Kladili su se na to da će svi igrači osjetiti tu emociju na kraju, ali nisu. I to je minus za ND.

Ja osobno jesam proživio zadnju borbu kao i Escoban, bilo mi je baš istinski mučno i odugovlačio sam sudjelovat.

I ja bi volio da se taj završetak drugačije okončao. Ne mislim nužno da je odabrani kraj besmislen ili štogod, ali mi je ona finalna nota optimizma bila znak neodlučnosti od strane deva. Kao da su mislili da bi drugačiji kraj bio premračan, no zapravo bi više odgovarao ostatku priče IMO.

Fenix Nebi reka da je to minus, meni je ova igra kao neki test za samog igraca koliko zapravo nisi spreman na promjenu i koliko mozes biti tvrdoglav i u svom nekom filmu .I ovo sta brijac govori isto nebi se slozio , ako si nakraju izasao na pravi put onda sve ove greske prije nisu besmislene to je proces . Ellie i Abby su prolazile kroz istu situaciju, samo sta je Abby tek iz drugog puta shvatila da od osvete nema nista i to sta je ubila Joela nije joj donilo zeljeni osjecaj.

A ND kapa do poda sta su pokazali pricu koju su htjeli ispricat a ne neku “sigurnu” igru di ce ih svi obozavat

Ne bih ni ja to nazvao minusom niti time da su računali da će reakcija igrača biti ista. Po meni je to najbolji kompliment koji im se može dati. Ima smisla što su napravili, no neće se svakome svidjeti. Ni ne treba. Treba imati muda za takve poteze.