Jednostavno briljantno.

2 mjeseci kasnije

escoban RMK PS5/PC , TLOU2 DC PS5/PC i F2P TLOU MP PS5/PC 🙏

BUR FT6/ZA , MBAT7 WC FT6/ZA i MBAT QG FT6/ZA 🙏

🤣🤣🤣

18 dana kasnije

escoban Ako se ne varam, čuju i kad mijenjaš oružje. 😄

Nije bezveze igra pokupila toliko hvalospjeva.

Vrhunska igra u kojoj sam uživao svake minute.

Baš me zanima kakva će bit premisa.

Imaju zapravo šansu da naprave stvarno ono kaj je dosta ljudi falilo u dvojci.
Odgovore na bitna pitanja i neki pomak svijeta prema lijeku za gljivice ili bar uvođenje viših stakeova.

Potencijalno bi moglo popravit dvojku za hrpu ljudi kojoj se nije svidjela upravo zbog manjka toga.

Ah shit, here we go again.

escoban

Dosta ljudi je upravo to smetalo.
    Za ove druge nije ni bitno kaj misle.

kauboj A znam al ovo mi zvuci kao i nesto sta sam zamislio da ce i bit F2P battleroyal . Svakako imam veliki hype za TLOUMP jer prvi dio je bio odlican i jako underrated

mix of Tarkov and Division with additional modes inspired by the original Factions MP

Meni ovo zvuči prejebeno. Tarkov rastura atmosferom i taktiziranjem, Division rastura buildovima, a Factions je baš bio osvježenje u klasičnom TPS multiplayeru.

Datum objave 31.3. Znači nije na 1. April.

Zvuči jako dobro.

Samo da neujebu sa mikrotransakcijama da nebi bilo paytowin, ND je uvik stavlja puske i perkove na prodaju .
    Valjda ce ovaj put bit bez toga kad su se fokusirali na MP igru .Da naprave camp area nebi bilo lose koji mozes uredivat i gradit .

2 mjeseci kasnije

Nije da se bunim jer je igra zbilja fantastična sa odličnim replay value-om i vrlo vjerojatno ju budem po 3 put prošao, ali remake igre stare malo više od 2 godine je jako žalosno stanje gaming industrije.