- Uređivano
nema potrebe za politickim i moralnim debatama na jednom gaming forumu. stvar je vrlo jednostavna, ili igras igru ili ne igras. nisam nikada u zivotu bio religijozno i politicki opredijeljen, nikad glasao, nikad imao ista protiv gej populacije, a ponajmanje ljudskih prava. zagovaratelj sam slobode govora, sto je ocito da neki ne podrzavaju i to ne samo na forumima nego svim medijima i mjestima opcenito. iz toga razloga sam odlucio ne ulaziti u debate niti se truditi mjenjati tudje misljenje. ja izbjegavam sve sto ima veze sa velicanjem jedne grupe (nebitno bilo to religijozne, gej, hetero, lijeve, desne strane) i zaboli me za sve njih podjednako. gledam svoju korist i svoje dobro i mojih najblizih, a zapravo se sve vise udaljavam od drustva i povlacim u osamu jer sam razocaran stanjem oko nas i u cijelom svijetu opcenito. kada i komuniciram sa nekim od frendova ponekad, obitelji ili kolegama sa posla, apsolutno izbjegavam takve teme, a i kada dodje do njih, lagano se distanciram. dali je to dobro ili ne, iskreno me ne zanima i ne treba mi neki moralista ili filozof reci kako cu voditi svoj zivot.
ono sta zelim reci je, ajmo barem ne trovati ovaj gaming forum takvim stvarima kojima ne bi tu trebalo biti mjesto.