"Povezali ste" od citanja po netu.
Meni ne izgleda mladje, izgleda ko i u prvom dijelu, da je zamisljen ne bi drzal fakin pistolj u ruci, smiren je jer pozna Ellie i zna kaj je sve u stanju uciniti, mislim dal ja jedini vidim kolko je sve do sad napisano nebulozno i nategnuto??
Najnormalniji trailer bez tajanstvenosti i potrebama za razvijanje kojekakvih teorija.
da izgleda da si ti jedini, volio bih i ja biti tako pozitivan tj. bio sam prvih par sekundi kad sam ugledao Joela, a već mi se tad prismrdila ta njegova mlađahnost, za pištolj imaš jednostavan argument, revolver njegovo osnovno oružje u prvom dijelu.. nije bilo te scene di se nije pojavio s njim.. ništa to ne mora značit evo..

Mladje  Ni facu mu ne vidite 

Trailer je zamisljen da pokaze Ellie kako ima punu kontrolu i u kakvim je sranjima pogotovo jer znamo da je ona sada nas lik. Naravno, sve predivno ispricano s puno detalja. Zato i joela kasnije vidimo. Joel je bitan i na panelu je potvrdjeno da je u igri, sigurno ga nece zvat da se pojavi samo u traileru. Dvojka je 5 godina nakon jedinice. Nije mladji, niti Ellie to nesto znaci jer se njihov odnos gradio nakon jedinice da bi ga sad zamisljala mladjeg. Citava prica tlou se bazira na njihov odnos, to oni znaju i zato su ih vratili i zato ce se to gradit dalje.

Cisto normalan trailer u kojem to sto vidis to i je.
ruke su mu bile stare i izborane već u prvom dijelu, kosa i brada također sijeda.. ovdje je čist, bez bora, i bez sjedih dlaka na bradi ili sijede kose, možda je posjetio pedikera i frizera 

i još nešto, izjavili su iz ND-a da se više igra ne bavi njihovim odnosom ko "oca i kćeri" nego da je sad osvetnički pohod u pitanju kroz cijelu igru.. a da je halucinacija još jedna potvrda bi mogla biti što ne žele pokazati njegovo lice, nego da ga zamišljamo sami kakvog se ga sjećamo i kako se ga Ellie sjeća.. vjerujem da bi pokazali njegovo lice a ne kroz maglu kada kreće prema nama, a kad ga vidimo tad samo isključivo leđa..

:

https://www.youtube.com/watch?v=4oB3D5HPcIs
Ova slika sa videa di pada kisa kroz prozor je prva scena na kojoj sam zastao i shvatio da igram nesto drugacije i neviđeno.Tocno se sjecam..bio sam zastao i htio se pocupat sta nisam mogao opalit screenshot tada na ps3..Osim brutalnog pocetka igre,kad sam nastavio nisam znao sta ocekivati od igre i jesu li pohvale opravdane..i na toj sceni sam otklonio svaku sumnju,privukao se blize Tv-u i zaronio u igru maximalno.Od tuda je sve krenulo u mojim ocima..tu sam znao da igram igretinu a do kraja je samo rasla

Ništa Joel nine mrtav jebale vas teorije zavjere.
Došao je poslije kad zna kakva je Ellie, a to da je čist pa jbte valjda se konačno oprao.

Igra je odnos između dvaju likova i nebudu drugog lika zaklali odma na početku.
Baš me zanimaju daljnje teorije, možda je Ellie muško i zove se Duško?

Pisete da nema naborane ruke i sjedu bradu a onda u drugoj recenici pisete da mu se vide samo leđa..Ja mislim da je joel onakav kakav treba biti..znaci nije mlađi ni neznam sta..ali mislim da nije stvaran u toj sceni

Možda i je mrtav, možda će bit mrtav, ali ovdje iz ovog trailera sigurno nije potvrđeno.
Di vi svi vidite da on nema bore nigdje? Pa ne vidi mu se ništa osim kaputa i kose, wtf?

I ovo kak ulazi u kadar je doživljaj magle svima, meni je više stvar fokusa kamere na krvavu ruku na podu, nego na njega. Probajte sami snimat, sa fokusom na objekt 10 cm ispred sebe, pa vidi kak će izgledat nešto što dolazi sa 5 metara udaljenosti.

Da je duh, utvara ili nešto, onda valjda ne bi sjenu ostavljao na podu, a ona je ovdje jasno vidljiva.

Možebitan razlog zašto smo njoj vidjeli lice, njemu ne, je to što je naglasak na njenoj patnji, na njenoj boli i na njenoj odlučnosti za osvetom zbog nečeg što se dogodilo. A on je samo support ovdje. Možda zbilja ispadne da je mrtav odmah ili vrlo brzo nakon početka, pa da će pričat s njom isto ko i Joker u zadnjem Batmanu, ali ovdje to fakat nije tak sigurno kak se svi kunu.

Upravo tako..fokus je na krvavoj ruci i pa izgleda kao da dolazi iz neke magle.Ali to je vise takva scena jer su genijalci koji znaju sve napravit umjetnicki.Vani je sunce,unutra je mrak i logicno je da tako izgleda..A kada se priblizi vide mu se samo leđa i to osjencana.Ponavljam ovo je normalni Joel..i ovo je pocetak igre..Ne mislim bas pocetak nego gameplay iz prvih sat vrmenea maksimalno..a kasnije sta ce s njim bit i u kojem obliku to neznamo

A pogle ovo E..POGLE OVO...LUDILO E..LUDILO

http://www.youtube.com/watch?v=qLGxubfC1Ik

pogledajte sad koliko jedan Naugty Dog znači Playstationu. Dakle da danas nije bilo Naughty Doga nebi bilo tajanstvenog početka sa Uncharted DLC-om, nebi bilo zlatne vesele sredine sa Crash remasteredom i nebi bilo EPIC kraja s The Last of Us dvojkom..
Zlatna sredina nema veze sa Naugty Dogom, kada je ovaj remaster u pitanju , posto ne rade oni na njemu,

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Developer: Vicarious Visions
Publisher: Activision

Sad mi je malo u magli jučerašnji livecast trebao bi ponovno pogledat, no mislim da su rekli da je ovaj trailer negdje u sredini igre... I nisu rekli da je Joel neigriv, već sam da ćemo s Ellie najviše igrat, isto kak smo s Joel u prvoj igri.
I opet se ponavlja priča kao i kad su prvi put pokazali Drake-a, ne izgleda dovoljno star. Ova teorija se meni jako sviđa, al oće bit istina il ne vidit ćemo. Kak god vjerujem u ND da će napravit priču vrijednu spomena!

Dođeš u topic nahajpan ko budala, a ono vidiš da neki ljudi misle da je Last of us metal gear solid na steroidima...

Neka klaunčina na gafu rekla da je Joel mrtav jer igramo sa Ellie... Svašta

Pa 1/3 prvog dijela igramo sa Ellie, čak i završni chapter (epilog) igramo sa Ellie..

Ne znamo ono najvažnije... 30 ili 60 FPS ?
Hahahaha ludonja.

Dođeš u topic nahajpan ko budala, a ono vidiš da neki ljudi misle da je Last of us metal gear solid na steroidima...

Pa 1/3 prvog dijela igramo sa Ellie, čak i završni chapter (epilog) igramo sa Ellie..
niko se ne kune u to.. polako.. zamisli sada svoju facu koju godinu kasnije kada se to možebitno obistini.. ne bih ti htio biti u koži  : calm down  :)

Iz onoga što se vidi u teaseru mogu pretpostaviti da se nešto jako gadno dogodilo u Tommyevoj "sigurnoj zoni", i mislim da je na to usmjerena osveta...

Koji hajp, opcenito po internetu, dugo nije ovako bilo, ND  :

niko se ne kune u to.. polako.. zamisli sada svoju facu koju godinu kasnije kada se to možebitno obistini.. ne bih ti htio biti u koži  : calm down  :)
Joj strašno, neću moći spavati

Daj što si frustriran tako?
Barem doprinosimo raspravi. Ti si upao pa samo kenjas.

Jbt ljudi danas.

Daj što si frustriran tako?
Barem doprinosimo raspravi. Ti si upao pa samo kenjas.

Jbt ljudi danas.
Šta sam sad kenjao? Samo doprinosim raspravi i iznosim svoje mišljenje

http://twinfinite.net/2016/12/troy-baker-addresses-fans-concerns-over-last-of-us-part-ii/

još jedan dokaz da izgleda nećemo uopće igrati u ulozi Joela.. dakle crne slutnje se polako obistinuju  :

Troy Baker (who once again plays Joel, but isn’t the player character) decided to address that.