Jbg nisam zna. Zahvaljujem.

Tek sam jučer i danas isprobao igru sa zadnjim patchem. Nakon što sam prešao odmah sam krenuo drugi prijelaz. Stao sam na 6h, sinoć i danas sam igrao oko 4h.

Znao sam da će mi igra biti masu ljepša bez film graina. I bio sam u pravu! Još ne mogu vjerovati da od samog početka nisu stavili tu opciju.."Zaboravio" sam koliko je tehnički ova igra ispred svega. Ima toliko detalja da to nisu istine. Npr. kad netko od likova nosi masku, drugačije mu se čuje glas.
E da, malo ubije doživljaj kad ubiješ sve protivnike u tom dijelu mape. Pa likovi uvijek iskomentiraju kao to je to.

Uu zaboravija sam napisat da mi je ipak baš bilo baza jednom igrat igru s hrvatskim titlovima. Mislim, za "stealth kill" piše "ubijanje iz potaje".

Može li bolje od toga? 😆

14 dana kasnije

Brutalno. Frajer zna znanje.

5 dana kasnije

nejki je bas kao i sa rdr2 videom pogodio srz dobroga i losega. tkome se da, neka pogleda i neka pokusa ne rage-ati i ne hejtati ako misli potpuno suprotno.

Prvi put sam upravo sada vidio TLOU reaction gifove - vjerojatno najgora stvar koju sam vidio danas, a možda i cijeli tjedan. Baš izazivaju neki osjećaj nelagode...

nadam se da neću imati flashbackove na njih kada sljedeći put opet zaigram igru.

maverick

Vidiš totalno sam zaboravio u nedostacima spomenuti da je korištenje špage/kabla svedeno na minimum.

Predobro su je osmislili i bilo bi super da se češće koristilo. I da su se mogle radite neke zamke i slično..

mjesec kasnije

Bolje nemojte ni počinjat 😆

Da nakon ove igretine sve druge su cist prosjek ,zato bolje nemojte ni palit !

5 dana kasnije

Ja sam imao volje jer rekoh do kraja će se dogodit nešto što ima smisla ili će barem smisleno završit, ali ne, igra te negativno iznenađuje sve do kraja, a tek kraj.. užas.

Možda vam pomogne novi kontroler jer će ubacit haptičke funkcije, pošto ne razumijete priču 😆 😆

fatamorgana mozda mozes manje napadati ljude sto iznose svoje misljenje i stav prema igri koja im se nije svidjela, a ne podjebavati.

Ja sam na kraju odustao od svoje recenzije ove igre jer mi se čini da nema potrebe. Nikad nisam naletio na groznije rasprave i napadanja nego ovdje. Al ako ništa drugo, pisalo se. Očito je uzburkala mnoge duhove.