wooddiebone neki kazu 20 neki 30 neki 35... sad ti znaj
The Last Of Us Part II
Po howlongtobeat.com igra traje 20h, a oni koji sve riješe i skupe igraju 26h.
Dajte ne baljezgajte o dužini dok ne pređete. Igra je ogromna i ne traje 20h. Ako netko pređe za 20h igru onda je doslovno samo trčao kroz nju. Ja sam lagano pri kraju, ali pošto igram od 9h mogao bih se onesvijestit lagano.
Lik iz drugog foruma je stavio screenshot gdje je igru završio na moderate težini za 24 sata. Nije skupljao sve, više ga je zanimala priča...a kaže kad bi išao sve istražiti i skupiti ide bez problema 30 sati.
I to je to...
- Uređivano
wooddiebone pa normalno , ovakoj igri dat ispod 8 je komedija ! Jednostavno sve je kako treba bit , samo nakraju je pitanje oce se story kome svidit
Meni se i dalje smrzava igra.Triput sam instalirao ispočetka i sad buildam database.Stane na jednom dijelu i samo hard reset pomogne.Užas.
- Uređivano
Ja stvarno nikakvih problema nemam. Čak i namjerno skačem gdje ne bih trebao, pokušavam doći gdje nije planirano, guram tijela left&right i nigdje nisam primjetio neki bug, da ne spominjem da se crashala.
Što ne znači da ih nema, naravno.
S moje strane, ps4 čak se i ne čuje previše kako sam očekivao.
U svakom slučaju žao mi je što ti se to dešava, nadam se da će ti se problem čim prije i što bezbolnije riješiti.
Solid_Snake da i to cak na normal tezini , ko zna kako je na grounded !
Čini mi se kao da se igra ne kopira dobro na HDD jer kad intaloram ponovo jedno vrijeme mogu igrat.Pa onda opet smrzne.Pa opet instalacija.Evo sad sam prešao dio di se smrzla zadnji put.Jednostavno sam pretrčao pa šta bude.Iteme ćemo poslije skupljat,kad dođe update.
- inače,igra mi je dosta bugovita.Od propadanja u zemlju do itema koji nemaju ikonu za stisnuti.
Cini mi se da ti HDD krepava, pogotovo ako si reinstalirao. Probaj i rebuild database napravit (ono kratko od par minuta, ne reformat).
Nikakav problem nisam imao. Niti jedan bug ni nista. Koliko mi je igra ispolirana i koliko opcija ima u gameplayu to je cudo. Gameplay mi je najbolja stvar, bas je prava igra. Koliko je U4 "naucio" od TLOU po pitanju price toliko je sad TLOU od Unch po pitanju gameplaya, tocnije od Lost Legacy (isti game director). Sve sta su tamo isprobavali sa vecom mapom i sve sad je tu full blown.
Napravio sam rebuild database.Nisam imao takvih problema još,mislim da nije HDD jer je konzola relativno nova.Smrzlo mi se sad opet,opet na jednom drugom dijelu.Ima momenata u igri kad igra štucne,trzne na sekundu.Kod mene u 9/10 slučajeva ostaje smrznuto...
A očito ima nekih tehnički problem tvoja konzola. Kod mene ni najmanjeg kašljucanja i općenito tehnički praktički savršena igra. I PRO je relativno tih.
Ma tebe nešto gadno yebe. Igra nema baš nikakvih problema, sve leti kod mene. Igram na običnom ps4.
Ma niti jednom nije štucnula..
Također. Nisam niti framedropove ili slično primijetio. I konzola uopće nije glasna što je ugodno iznenađenje.