Skellington nije neka razlika i ne igaju se bas isto. Moze biti da ti bb bolje sjedne od ni-oh, a moze biti o obratno.
U svakom slucaju ne mislim da je jedna nuzno teza od druge.
Bloodborne
Zafalio mi BB i reko idem po platinu, i pređem još jednom sa drugačijim buildom i ajde idem riješiti chalice dungeone i evo tu stao, ne mogu se više natjerat igrat i grindat te dungeone. Ima netko savjet kako što brže njih završiti?
Ma nije ni težina toliko problem koliko me ubija i odbija repetitivnost. Uvijek fali nešto od materijala da se ide dublje, pa ajde nazad na isti/sličan pa se nadaj dobrim materijalima itd itd evo dosadilo mi skroz da se ne mogu natjerati upaliti konzolu
Baš me zanima kako će ti sjesti Amigdala iz šalica. Meni je tu bio uvjerljivo najzamorniji fight u cijeloj igri + ekspanzija. S onom gdje prepolove HP zapravo nisam imao većih problema.
- Uređivano
Pozdrav,ima li tko spreman pomoći u vezi igre.Naime nemogu pronaći Eillen Crow,ni u kanalizaciji ni u Catedral wardu nigdje.Rješio sam Cleric beast,Blood starveda,Ameliu i one Witches..Igram na NG + ali nisam pričao sa Eillen na startu NG.
Hvala
led_zeppelin Hvala ti,budem pogledao.
- Uređivano
Madara Ako me pamćenje još dobro služi, ona te čeka sve dok ne riješiš Rom-a u Byrgenwerthu.
Nakon toga moraš u NG+ ili jednostavno NG za njen questline ako se dobro sjećam.
led_zeppelin Roma još nisam riješio,zapeo sam u forbiden woodsu na boss fightu.
Madara Ah so za njih ti je dobar item shaman bone blade, okrene ih jednog protiv drugog,
ako imaš bolt paper također i probaj riješiti prvo onoga s katanom.
Koristim tonitrus kao oružje,a shaman blade sam u brzopletosti uzalud iskoristio…
Madara ma riješit češ ih nisu tak strašni boss.
Vratila sam se Bloodborneu nakon godinu dana pauze, bila sam stala kod Roma, napatila sam se s tom borbom dok se nisam malo nafarmala i vratila u štos i nakon toga je išlo prilično glatko. Nisam znala da automatski kreće NG+ nakon što ubiješ zadnjeg bossa, tako da sam, ajmo reći, slučajno završila igru, a nisam odigrala DLC i Chalicee, pa krećem sad isponova jer mi je žao to propustiti.
Od mene jedina zamjerka ide na preintenzivne horor elemente zbog kojih sam toliko i rastegla ovu igru. Pauke im nikad neću oprostiti (mada i ostala čudovišta su isto noćna mora)!
- Uređivano
milicevic87 ista situacija i kod mene. Krenuo igrati 2015. i kod prvog bossa napravio pauzu i praktički odustao. Nakon toga odigra Dark Souls 3 i shvatio koliko su to dobre igre. Vratio se Bloodborne i na kraju platinirao sve soulsborne igre.
- Uređivano
Nocna_Mandragora Vratila sam se Bloodborneu nakon godinu dana pauze, bila sam stala kod Roma, napatila sam se s tom borbom dok se nisam malo nafarmala i vratila u štos i nakon toga je išlo prilično glatko.
Prvo drago mi je da si se vratila igri i zavrsila. jos jedan souls fan je uvijek dobra stvar. Da, Rom je tanky i dobro je doci adekvatno leveliran da borba ne bude preduga.
Nisam znala da automatski kreće NG+ nakon što ubiješ zadnjeg bossa, tako da sam, ajmo reći, slučajno završila igru, a nisam odigrala DLC i Chalicee, pa krećem sad isponova jer mi je žao to propustiti.
obavezno odigrati dlc. ne samo da ima jedne od najboljih lokacija, vec ima i ponajbolje bossove u bilo kojim from soft igrama, glazbu necu ni da spominjem. ovaj Ludwigov boss theme je nesto maestralno:
Od mene jedina zamjerka ide na preintenzivne horor elemente
posebice ce biti nelagodno ljudima koji imaju araknofobiju, medjutim…meni su setting, kao i atmosfera, u igri bili savrsenstvo.
isto noćna mora
cak se i jedna mandatory lokacija zove "Nightmare of Mensis", i jedna sporedna "Nightmare Frontier" tako da da, vjerujem da je devovima i bilo u cilju prestrasiti i/ili natjerati nas na osjecaj nelagode. osobno im skidam kapu jer su uspjeli u svemu sto su naumili.
bloodborne jer bez premca najbolja soulsboorne igra, samom kreatoru tih igara najdaza, a osobno smatram i najbolja playstation ekskluziva jos od 2005. i "Shadow of the Colossus" inception-a pa sve do danas.