Soul
Mora da ti je srce skoro stalo na ovoj borbi sa Gascoigneom na kraju Nema rushanja, čak ni kad je Bossu health pri kraju.
Di si nabavio sjekiru? Ili je to početno oružje? Ima jos kakvih oruzja za pokupit? Napisi u spoiler ako ti nije problem.
Haha, nemas pojma kako me presjeklo u tom momentu
Zapravo je rushanje najpametniji potez kod nekih bosseva. Recimo kod treceg me pasivna igra kostala brdo deathova. Cim sam malo stisnio (vidis i u videu na kraju), odma je pao. I sam taj sistem healanja nakon sto dobijes udarac ti govori "vrati mu sto prije"... Ali naravno netreba pretjerivat. (EDIT: Drugi post sam ti vidio tek kad sam ovo napisao)
Sjekira je isto startno oruzije. Po meni najbolji izbor (sve sam ih kupio naknadno). Sto se sve ukupno tice imam jedno 10 primarnih i 6-7 sekundarnih... a tek sam na 6om bossu. Bit ce tu jos svasta...
Inače, htio sam pitat ako ima ko da igra, a da je voljan upalit grupni chat? Da zajedno patimo i diskutiramo o igri dok igramo. Znam da nekima to možda narušava atmosferu igre, ali ako ima itko za, nek se samo javi. :)
Ima nas 5 koji se od pocetka druzimo u chatu. Ne narusava bas atmosferu, a i gust je raspravljat i malo si pomagat savjetima (te se smijat Tuhyu, pro Souls igracu ). Slobodno udji kad vidis...