Torrent trackeri (općenito)
Da, search kod njih ne funkcionira baš. Nezz, ja nisam zahtjevan po pitanju kvalitete za ripove, pa prolaze oni i PB, kad već RARBG nije što je nekad bio.
Btw. nevezano uz ovo, čini se da da adblock plus ponovno funkcionira na YT. Jej?
Vratio nam se Torrent Galaxy !
Jesam li ja samo nesposoban naći, ili brazilskog filma Im Still Here (2024) nema na 1337x?
Dugo vremena sam van Torrenta i skidanje.
Gdje mogu naći Shogun,sve one dobre serije s Apple TV i kako ide za titlove?
- Uređivano
Nažalost, bila su samo dva uploadera za Dolby vision MP4 ripove. Više ih nema. Tako da druge sezona Severance i Silo nema u HDR-u. Nema ni Dune Prophecy ako se ne varam, jedino je The Penguin još bio.
Nadam se da će neko preuzet palicu kreiranja Dolby vision ripova.
- Uređivano
Ja sam zbog toga odustao od DV-a na LG-u. Debilno je da u 2025. ne može čitati DV ako je u mkv formatu.
Kolega je to zaobišao s Apple TV uređajem preko kojeg normalno gleda DV u mkv formatu tak da se može uzeti neki dodatni media player i preko njega normalno gledati. Nisam siguran samo bi li radilo i ako se samo na LG-u skine neki media player s app store-a, znači da ne koristimo neki drugi baš fizički media player.
- Uređivano
Brijac nisam to znao. Znači Apple TV podržava ripane serije ko i neki android box?
Cool. Koliko košta? I jel mogu s njim dobit i mogućnost gledanja Apple TV+ u hrvatskoj? Baš su pizde kaj to još nemamo.
Edit:
Btw, dobar odabir za Shoguna @StarFox_N . Stvarno odlična serija. Nakon Leftoversa, samo su me Shogun i Severance toliko oduševili.
- Uređivano
Tzereen Znači Apple TV podržava ripane serije ko i neki android box?
Cool. Koliko košta? I jel mogu s njim dobit i mogućnost gledanja Apple TV+ u hrvatskoj? Baš su pizde kaj to još nemamo.
Ovak, kaže da koristi aplikaciju Infuse koju plaća 90 centi mjesečno i ona pokreće sve živo. Apple TV je spojio na NAS i preko njega vuče filmove i serije.
Apple TV+ isto ima i radi mu normalno samo ima US acc, kaže da je napravio paypal US acc s VPN-om i dodao normalno svoju karticu gore, onda je samo napravio Apple US account u koji je stavio taj paypal kao sredstvo plaćanja i tjt.
Za cijenu ne znam, ali ono odeš na Nabavu pa izlistaš ponude.