Miro

Bar neka skida lakše mi naći, 1337x kad koristim search izbaci svašta ccc!

Da, search kod njih ne funkcionira baš. Nezz, ja nisam zahtjevan po pitanju kvalitete za ripove, pa prolaze oni i PB, kad već RARBG nije što je nekad bio.

Btw. nevezano uz ovo, čini se da da adblock plus ponovno funkcionira na YT. Jej?🙃

Zero

Instaliraj uBlock Origin kao svaki normalan čovjek i uvijek će ti radit na YT-u.

4 mjeseci kasnije
    2 mjeseci kasnije

Jesam li ja samo nesposoban naći, ili brazilskog filma Im Still Here (2024) nema na 1337x?

zontra

Nije još izašao Digital Relase, jer trenutno je sad u kinima u USA od 14.02., btw ta stranica općenito ima lošu search opciju, torrentgalaxy najbolji općenito!

JoelDrake

A znam da, morat ću probati taj torrentgalaxy ili uvijek provjereni YIFY. Budem onda pričekao sljedeći mjesec, valjda će tad doći.

Dugo vremena sam van Torrenta i skidanje.

Gdje mogu naći Shogun,sve one dobre serije s Apple TV i kako ide za titlove?

StarFox_N

Torrentgalaxy skineš i onda titlove na titlovi com, isto ime jedno i drugo i ako gledaš na tv na eksterni i vozi, btw ako skidaš nešto a ima Dolby Vision neka bude mp4 file!

Nagrade

StarFox_N

You're welcome, btw preporuka skini Shogun 2160p WEB-DL MP4-BEN THE MEN ima 66.60GB i Dolby Vision 😁!

• Tzereen

•  
                •  
                •  
                •  
                •  
                •  
              • Uređivano

Nažalost, bila su samo dva uploadera za Dolby vision MP4 ripove. Više ih nema. Tako da druge sezona Severance i Silo nema u HDR-u. Nema ni Dune Prophecy ako se ne varam, jedino je The Penguin još bio.

Nadam se da će neko preuzet palicu kreiranja Dolby vision ripova.

• Brijac

•  
                •  
                •  
                •  
              • Uređivano

Ja sam zbog toga odustao od DV-a na LG-u. Debilno je da u 2025. ne može čitati DV ako je u mkv formatu.

Kolega je to zaobišao s Apple TV uređajem preko kojeg normalno gleda DV u mkv formatu tak da se može uzeti neki dodatni media player i preko njega normalno gledati. Nisam siguran samo bi li radilo i ako se samo na LG-u skine neki media player s app store-a, znači da ne koristimo neki drugi baš fizički media player.

• Tzereen

•  
                  •  
                  •  
                  •  
                  •  
                  •  
                • Uređivano

Brijac nisam to znao. Znači Apple TV podržava ripane serije ko i neki android box?

Cool. Koliko košta? I jel mogu s njim dobit i mogućnost gledanja Apple TV+ u hrvatskoj? Baš su pizde kaj to još nemamo.

Edit:

Btw, dobar odabir za Shoguna @StarFox_N . Stvarno odlična serija. Nakon Leftoversa, samo su me Shogun i Severance toliko oduševili.

Tzereen Znam da je Shogun odličan. Još volim sve u vezi Japana pa sam siguran da ću uživati.

Iako mislim da ću prije pogledati Severance, American Primeval i još neke.

Shogun bih ostavio za vrijeme kada izađe Ghost of Yotei.

Kao što je doktor1 igrao Tsushimu i gledao seriju.

• Brijac

•  
                    •  
                    •  
                    •  
                  • Uređivano

Tzereen Znači Apple TV podržava ripane serije ko i neki android box?

Cool. Koliko košta? I jel mogu s njim dobit i mogućnost gledanja Apple TV+ u hrvatskoj? Baš su pizde kaj to još nemamo.

Ovak, kaže da koristi aplikaciju Infuse koju plaća 90 centi mjesečno i ona pokreće sve živo. Apple TV je spojio na NAS i preko njega vuče filmove i serije.

Apple TV+ isto ima i radi mu normalno samo ima US acc, kaže da je napravio paypal US acc s VPN-om i dodao normalno svoju karticu gore, onda je samo napravio Apple US account u koji je stavio taj paypal kao sredstvo plaćanja i tjt.

Za cijenu ne znam, ali ono odeš na Nabavu pa izlistaš ponude.