4 mjeseci kasnije
2 mjeseci kasnije

Jesam li ja samo nesposoban naći, ili brazilskog filma Im Still Here (2024) nema na 1337x?

zontra

Nije još izašao Digital Relase, jer trenutno je sad u kinima u USA od 14.02., btw ta stranica općenito ima lošu search opciju, torrentgalaxy najbolji općenito!

JoelDrake

A znam da, morat ću probati taj torrentgalaxy ili uvijek provjereni YIFY. Budem onda pričekao sljedeći mjesec, valjda će tad doći.

Dugo vremena sam van Torrenta i skidanje.

Gdje mogu naći Shogun,sve one dobre serije s Apple TV i kako ide za titlove?

StarFox_N

Torrentgalaxy skineš i onda titlove na titlovi com, isto ime jedno i drugo i ako gledaš na tv na eksterni i vozi, btw ako skidaš nešto a ima Dolby Vision neka bude mp4 file!

Nagrade

StarFox_N

You're welcome, btw preporuka skini Shogun 2160p WEB-DL MP4-BEN THE MEN ima 66.60GB i Dolby Vision 😁!

• Tzereen

•  
              •  
              •  
              •  
              •  
              •  
            • Uređivano

Nažalost, bila su samo dva uploadera za Dolby vision MP4 ripove. Više ih nema. Tako da druge sezona Severance i Silo nema u HDR-u. Nema ni Dune Prophecy ako se ne varam, jedino je The Penguin još bio.

Nadam se da će neko preuzet palicu kreiranja Dolby vision ripova.

• Brijac

•  
              •  
              •  
              •  
            • Uređivano

Ja sam zbog toga odustao od DV-a na LG-u. Debilno je da u 2025. ne može čitati DV ako je u mkv formatu.

Kolega je to zaobišao s Apple TV uređajem preko kojeg normalno gleda DV u mkv formatu tak da se može uzeti neki dodatni media player i preko njega normalno gledati. Nisam siguran samo bi li radilo i ako se samo na LG-u skine neki media player s app store-a, znači da ne koristimo neki drugi baš fizički media player.

• Tzereen

•  
                •  
                •  
                •  
                •  
                •  
              • Uređivano

Brijac nisam to znao. Znači Apple TV podržava ripane serije ko i neki android box?

Cool. Koliko košta? I jel mogu s njim dobit i mogućnost gledanja Apple TV+ u hrvatskoj? Baš su pizde kaj to još nemamo.

Edit:

Btw, dobar odabir za Shoguna @StarFox_N . Stvarno odlična serija. Nakon Leftoversa, samo su me Shogun i Severance toliko oduševili.

Tzereen Znam da je Shogun odličan. Još volim sve u vezi Japana pa sam siguran da ću uživati.

Iako mislim da ću prije pogledati Severance, American Primeval i još neke.

Shogun bih ostavio za vrijeme kada izađe Ghost of Yotei.

Kao što je doktor1 igrao Tsushimu i gledao seriju.

• Brijac

•  
                  •  
                  •  
                  •  
                • Uređivano

Tzereen Znači Apple TV podržava ripane serije ko i neki android box?

Cool. Koliko košta? I jel mogu s njim dobit i mogućnost gledanja Apple TV+ u hrvatskoj? Baš su pizde kaj to još nemamo.

Ovak, kaže da koristi aplikaciju Infuse koju plaća 90 centi mjesečno i ona pokreće sve živo. Apple TV je spojio na NAS i preko njega vuče filmove i serije.

Apple TV+ isto ima i radi mu normalno samo ima US acc, kaže da je napravio paypal US acc s VPN-om i dodao normalno svoju karticu gore, onda je samo napravio Apple US account u koji je stavio taj paypal kao sredstvo plaćanja i tjt.

Za cijenu ne znam, ali ono odeš na Nabavu pa izlistaš ponude.

• Heat

•  
                  •  

Ako gledate na kompu, BS.Player ima u izborniku skidanje titlova s neta.

• Brijac

•  
                    •  
                    •  
                    •  
                  • Uređivano

Heat BS.Player

BS Player.. what year is it? 😆