Izgleda da je i Torrentgalaxy otišao. To mi je bio main nakon rarbga.

mx stavite nakon torrentgalaxy. 😁, umjesto smile mx i sve 5 🤣🤣!

3 mjeseci kasnije

Torrent Galaxy je izgleda otišao zauvijek!

Miro

Evo baš sam probao skidati Inside Out 2 4K, Dolby Vision/Atmos u MP4 od BEN THE MEN i sve ide!

Miro

Bar neka skida lakše mi naći, 1337x kad koristim search izbaci svašta ccc!

Da, search kod njih ne funkcionira baš. Nezz, ja nisam zahtjevan po pitanju kvalitete za ripove, pa prolaze oni i PB, kad već RARBG nije što je nekad bio.

Btw. nevezano uz ovo, čini se da da adblock plus ponovno funkcionira na YT. Jej?🙃

Zero

Instaliraj uBlock Origin kao svaki normalan čovjek i uvijek će ti radit na YT-u.

4 mjeseci kasnije
          2 mjeseci kasnije

Jesam li ja samo nesposoban naći, ili brazilskog filma Im Still Here (2024) nema na 1337x?

zontra

Nije još izašao Digital Relase, jer trenutno je sad u kinima u USA od 14.02., btw ta stranica općenito ima lošu search opciju, torrentgalaxy najbolji općenito!

JoelDrake

A znam da, morat ću probati taj torrentgalaxy ili uvijek provjereni YIFY. Budem onda pričekao sljedeći mjesec, valjda će tad doći.

Dugo vremena sam van Torrenta i skidanje.

Gdje mogu naći Shogun,sve one dobre serije s Apple TV i kako ide za titlove?