#61 - Destiny 2
Sad kad su se dojmovi slegli, igra je dobra, ali ipak nedovoljno unaprijeđena u odnosu na jedinicu. U pokojem segmentu je čak korak unazad ako uspoređujemo s 3. godinom Destinya.
Fali endgame sadržaja i aktivnosti, strikeove uopće nema smisla igrati. Pozdravljam rework public evenata i super je odrađeno (još da su pošteno sredili matchmaking pri loadanju instanci), ali ih nema smisla igrati nakon što udariš 265 light level. Zapravo malo što ima smisla igrati nakon što se udari 265, nakon toga se isključivo oslanja na powerful gear koji se dobije tjednim aktivnostima ili exotic questovi za oružja (koji su mi bezvezni u odnosu na D1). A onda su mogli staviti koju tjednu aktivnost više, ovak se prebrzo završi pa nema smisla igrati D2 više od par sati tjedno. Crucible mi nije nešto zanimljiv.
Šteta što nisu ubacili neki arena mode kao što je Prison of Elders, Court of Oryx ili ona mini-arena u Rise of Ironu.
Kad sam drugi i treći put prelazio kampanju, još je očitije bilo da je tanka, pogotovo kad su me opet silili da grindam side-aktivnosti da bi mogao dalje nastaviti. Izvlači ih odličan soundtrack, pokoja zabavna misija i činjenica da ovoga puta imaju nešto što bi se moglo nazvati pričom. Napuštanje codexa, i njegovo izostavljanje iz igre kao i micanje grimoire scora, je ekstra glupo.