Platina #89
Duke Nukem Forever
Tezina : 6.5/10
Fun: 6 / 10
Evo prije tekme nasih jedna platinica, taman sam je tajmira. Duke nukem sam jos davno igrao na PC onaj Manhattan project i bila mi je sasvim ok igra, ovaj na ps3 je prosjek, ima sekcija koje su dobre, komicne, a ima i onih koje su dosadne. Ono sto je kriminalno su kontrole i technicke stvari, igra je po tom pitanju stvarno rasulo i cak kad smanjis sensitivity do 1 i dalje imate problema sa ciljanjem. Jako lose su taj dio odradili, mozda i najgori. I da jako dugi loading screen kad umres, frustrirajuce.
Sto se tice platine nema pretjerano teskih stvari. Najgori mi je bio biljar ubacit sve kugle iz gore navedenih tehnickih razloga. Niti ima jacine udaraca niti pravog ciljanja. Prelazak igre na Insane bi bio dobar izazov da insane na nekim momentima igre nije cheap difficulty sto ubije gust i volju za tom igrom. Sekcije sa strojnicama su jako lose dizajnirane na konzolama, i jednostavno samo restartate 100 puta dok ne prodete, ima par slicnih sekcija u igrama koje su frustrirajuce tipa borba protiv Octakinga. No, na kraju sve se to rjesi, nesto uz vise nesto uz manje muke, a sad ostavimo se trofeja i idemo pobjedit Cesku
Hail to the king, baby!