#44 - Saints Row: Gat Out of Hell
Igra: 6/10
Tezina Platinuma: 3/10 (20h za Platinum)
Prva 2 sata ove igre su bilo jedno od najgorih iskustava ikad. Bas izgleda kao neka igra iz 2007., a ne 2015. Prvi puta sam ju upalio prije nesto vise od godinu dana, izdrzao pola sata i izbrisao. Ali me kopkalo sto je stajalo onih 1% trofeja, pa sam se nekako natjerao. Prije 2 tjedna opet isto, teski uzas, sjecam se jedne misije gdje su se spawnali Archangeli i stalno su me stunali i bio sam u nekom ragdoll efektu. I to nije bio bug, nego feature igre. 10 min je bilo tako. Mogao sam jedino izgasit igru ili ‘uzivat’ u tom genijalnom gameplayu. Tu sam sve svece skinuo i bio promil od toga da ju izbrisem jednom za svagda, ali sam izdrzao. Nakon prvih 4,5 sati (koliko treba da se prede igra), otkljucaju se napokon upgradeovi i igra postaje zabavnija, tj. rjesavanje njenih challengea. Samo treba izdrzati prvih par sati, otkljucat upgradeove i onda igra vise nije tesko smece, nego cak i zabavna zna biti. Po zabavi slicno Just Causeu, samo kaj je JC 3 puta bolja igra.
Platinum se na prvu cinio jako zajeban, ali slicno kao i sa igrom, cim se otkljucaju upgradeovi, ide to sve puno lakse. Znam da sam na 19 sati u igri rijesio apsolutno sve (a ima dosta toga za rijesit), tako da sam zadnjih sat vremena samo stajao umjestu (ima jedan trofej za igrati igru 20 sati).
Iskreno, igru ne bih preporucio, cisto da sacuvate zivce tih prvih par sati.