Jel' ima netko tko bi bio voljan pomoći mi oko prelaska Black Ops 3 na Realistic? Imam već mislim preko pola kampanje riješeno, tako da ne treba baš puno. Headset poželjan, kao i kakav takav skill, baš da se ne frustriram dodatno i zbog lošeg partnera.
🏆 PSN TROFEJI 🏆
Mozda si bio ulogiran i sa drugim userom pa je automatski i njemu otvorilo trofeje?Da, tu sam pogriješio.
Kad sam se logirao i dalje mi je slao poruke tko mi je na frend listi. Sjećam se da kad sam kliknio tipku ps da mi je pokazao da sam logiran s dva usera. Tu sam pogriješio. Sad znam da ubuduće moram ići na log out, pa tek onda na log in s drugim userom (acc).
Eto.
Bitno da si uspio. )
Vec 10 sati mi se Noctis vrti u krug dok ja igran Switch, a Survival skill se nista ne puni, jeli glitchan?
Hvala ti. :)
Na ps3 nisam imao takvih problema. Tamo sam najnormalnije prebacio na drugog usera i automatski je sve konzola odrađivala. Ovdje sve moram sam.
Nisam ni znao do jučer, da je moguće u isto vrijeme biti logiran s dva acc i biti online. Ne shvaćam koji je smisao u tome, osim ako netko želi imati "tajni život" dvostrukog gamera. Iako je jedina razlika bila u boji na kontroleru (meni je plava po defaultu, a kad sam promijenio usera prebaci se na crvenu).
Ja sam mislio da je smisao u tome da npr. dvije osobe igraju na istom ps4, samo jedan igra pod svojim acc, a drugi pod svojim.
Ovdje je malo drugacije nego na ps3... Recimo igre koje imaju split screen (npr Borderlands) zahtjevaju 2 usera. S time obojica mogu osvajat trofeje na istoj konzoli u isto vrijeme.
A boja na joyi ti je glavni znak koliko usera je logano. Plava je uvijek default za jednog, neovisno o kojem useru se radi.
#192 Platina na PS3 ( Metal Gear solid V) (Najgori nastavak do sada vidi se da je Kojima u padu ogromnom)
+
#4 Platine imam na PS4
Nakon dugo vremena truda i muke te nakon street fightera 4 osobno meni najdrazi platinum,
MORTAL KOMBAT X
Finally : : :
Svaka čast COC@INE na MK platinumu : MK uvijek imaju dosta teške platine jedini MK što sam pokušao i platinirao je onaj MK vs DC universe koji nije dug ali nije ni lagan. Evo danas sam platinirao MoH Frontline. Igra na momente zna biti frustrirajuća na hard težini i činjenice da u igri ne postoje checkpointi ali sa malo taktike i truda se sve da.
#84 Final Fantasy 15
85h sati uživancije, baš uživancije.
#84 Final Fantasy 15jesi riješava post game dungeonse i side questove? (pitioss ruins, vault key i backtracking na priđene dungeonse?
85h sati uživancije, baš uživancije.
Nažalost ne baš, više sam gledao kako da pobjegnem van što prije iz tih dungeona
Nažalost ne baš, više sam gledao kako da pobjegnem van što prije iz tih dungeonaOdigraj Pitioss, ipak je to main dungeon u igri , objasni ti cilu povijest Eosa, Oriclea i Six Astral te prijašnje kraljeve Lucisa... nagrade su odlične i sam dungeon ko dungeon je nešto šta nisi dosad vidija u igri
minor spoiler - moš slobodno pročitat nije ništa ekstra
Radi se o platformerskom dungeonu, nema niti jedan jedini nepriajtelj, Noctis je sam saznaje svoje porijeklo, povezanost sa Ardyon itd itd. Isto daklo nadaleko najtezi i najduzi dungeon
Gledao sam to na live tv kako tip prelazi. Gadno skakanje bogme, fino olakšanje je dobio kad je izašao van
Konačno! Platina broj 27 26, vrlo rijetka moram spomenuti te prva Vita platina za mene kao takvog - Exist Archive
igra: 7/10
- OK priča, jednolični dungeoni, par bugova (koji se javljaju kod spamanja određenenih skill-ova), glas Albera Weskera (haha) nakon svake borbe; nebih preporučio ljudima koji ne igraju RPG-e
vrijeme: cirka 125 sati
- trajalo bi i manje da pri prvom prelasku nisam rješavao sve i svašta
težina platine: 4/10 (znači, 8/10 za ove koji nisu spretni kao ja)
- sve se svodi manje-više na grindanje, ali neki trofeji mogu biti zajebani budući da - barem koliko ja vidim - na netu uopće nema trophy guide-a
...i sad se sve sprema u košaru dok se Zelda ne odigra.
Horizon Zero Dawn platina je pala nedavno al sam zaboravio spomenuti :)
5000 trofej pao jučer.
Nastavljamo dalje, nema predaje!
#53 Final Fantasy XV.
Platina ništa posebno, dok se završi igra se većina toga i otključa. Jedino je Survivor sa Gladiousom bio grind te sam po prvi put u gaming karijeri upotrijebio rubber band trik za trčanje u krug
Igra je zabavna, ali priča, likovi i sve ostalo što jedan FF čini FF je apsolutna katastrofa i sramota za Square. Nakon odličnog World of Final Fantasy, ne znam iskreno što im je ovo trebalo. Radije da su uzeli još godinu dvije i od ovog napravili smislenu priču. Ovako, diskresija.
#29 Watch Dogs
Disk Space Full :
Pala je platina broj 27, Resident Evil 0
igra: 9/10
Mislim da sam već rekao nekih 2-3-416 puta da moje ''sveto Resident Evil trojstvo'' čine REmake, dvojka i Zero (ovim redoslijedom) i teško da će se to ikad promijeniti... osim ako Capcom iznenadi sa remakeom dvojke i poboljša ionako odličnu igru. Smiješno je, pomalo ironično, a možda i žalosno - zavisi kako gledate - da je igra koja se zove Resident Evil Zero iliti nulti Resi iliti igra koja se odvija prije svih drugih dijelova zapravo i zadnja koja se igra na old skul način. Istina, nije ni Revelations loš, ali jao, kako se taj serijal srozao zadnjih godina.
Priča sama po sebi nije nešto - nije da se to od ovog serijala očekuje - ali nećemo se žaliti. HD remaster je vrhunski odrađen - ipak je u pitanju Capcom, a ne Konami (lol) - te sam u njem uživao kao i onih davnih dana na Kjubu na kojem je originalno i izašla. U mnogočemu je Zero sličan jedinici, neke zagonetke se možda čine i ''kopirane'', ali ipak je riječ o dosta staroj igri (ako se ne varam, Zero je prvobitno bio najavljen i razvijan za Nintendo64, pa su vjerojatno samo ''poboljšali grafiku'' za GameCube i ostavili ovako kako je; nije da se ja bunim). Svakako trebate odigrati ako još nište.
težina platine: 8/10
Vjerojatno se samnom neće mnogi složiti, ali da, meni je ovo bila teška platina. Osim par standardnih story trofeja, ima tu i par gluposti (tipa: neka glazbeno nenadarena Rebecca svira klavir, neka slabašna Rebecca pogurne težak predmet, dozvoli da te Infected Bat - koji, ironično, ne može ''baciti'' poison status na tebe, a zove se infected - podigne s poda itd.), ali i teških. Dva definitivno najteža trofeja, barem po meni, su From Zero to Hero (završi igru na hard težini) i Distracted from the Hunt (pobij sve protivnike u Leech Hunter mini igri). Igrao sam igru na GameCube-u, pa na Dophin emulatoru, pa PC verziju HD remastera i sad PS3 verziju... i unatoč tome, nakon toliko prelazaka (ni sam neznam koliko ih imam) dobro sam se pomučio s ovime. Da stvar bude smiješna, na Normal težini je Zero daleko lakši od rimejka jedinice. Na baš svaki metak treba paziti. To se zove survival horror.
#2 Infamous: Second Son - jutros je pala. Lagana, al zabavna stress free platina.
Witcher 3 goty platinum
Sad uzivanje u dlc kontentu jedne od najboljih igara ikada....
Platina broj 28, koja mi se trentuno ne vidi na trophy kartici jer (zbog interneta) nisam u mogućnosti u narednih par dana apdejtati ju, Battle Princess of Arcadias
igra: 7/10
Tipični NIS-ov RPG. U prijevodu, to znači low budget igra, nema nešto previše raznovrsnih lokacija, glasovi su japanski (koje sam morao isključiti jer su mi iritantni), priča je tu samo da je, ''goofy'' likovi... Uglavnom, glavna junakinja je neka princeza, nevjerojatno glupa - ne glupa kao Wakka u Final Fantasy X (jer malo tko može biti tako glup), već na svoj specifični način - te joj ni najmanje ne smeta što ju određeni party memberi konstantno vrijeđaju. Zapravo, kad malo pogledaš, to i jest realno; većina žena i jest takva. Monsteri napadaju, ajmo ih pobijediti, pa opet netko napadne i tako do kraja. Načinom izvedbe, sama igra vuče na taj tzv. Metroidvania stil - ili, bolje rečeno, na igru Odin Sphere - gdje samo ideš lijevo i desno uz povremene skokove koji ionako nisu ni potrebni za završavanje igre jer nema tu nekih prepreka koje bi trebalo preskočiti ili zatvorenih vrata na lokacijama na koje se kasnije vraćaš (kao što je primjer sa jednom relativno novijom igrom, Exist Archive). Borba je u ril tajmu, samo maši oružjem, magije ne postoje (a imaš party membere koji su klasa mage, lol), a upravlja se samo s jednim likom. U borbu - odnosno, na lokaciju - se može dovesti do 3 party membera koje mijenjaš u bilo kojem trenutku pritiskom na L2/R2 tipke. Ima i par skirmish borbi u kojem vodite i armiju, ali na njihovu opremu ne treba trošiti puno vremena; samo daj pare za njihovo ''unaprjeđenje'' i igra automatski radi sve za tebe. I da, u igri je samo jedan jedini grad (dvorac, bolje rečeno), pa nije baš da ćete se nešto nagledati lijepih lokacija. Sve u svemu, za pare koje sam dao (cirka 40-ak kuna na sniženju prošlog mjeseca) ja sam zadovoljan igrom. Da sam dao koju kunu više, nebih bio.
težina platine: 3 ++
Velik broj trofeja je story-related ili nešto što će doći prirodno. Napraviti kombo od 500 udaraca/pogodaka nije problem, budući da u igri postoji jedan archer koji gađa protivnike koje na ekranu i ne vidi, te se taj isti kombo ne prekida nakon određenog vremena (ako u, recimo, Tales serijalu) već samo kad vas protivnik udari ili kad završite misiju. Game Over vraća likove na world map, znači nije tipični game over gdje se gubi sav napredak od zadnjeg sejva, a misije je moguće u bilo kojem trenutku prekinuti i vratiti se na world map - da, čak i boss borbe - bez ikakvih negativnih posljedica... osim što, naravno, sve predmete koje ste pokupili i sav EXP koji ste zaradili na mapi (koju ste prekinuli) gubite; kao da ju nikad niste ni igrali. Igra ima i par missable trofeja i to sve zbog jednog lika koji ima poseban condition po kojem vam se priključuje, a to je - *pauza radi šok efekta* - odigrajte jednu side story misiju *ba dum tsss*. Osim regularnih misija, u igri postoji i svega par side story misija koje nestaju nakon određenog vremena. Nema nekog posebnog uvjeta ili neke specifične radnje, nekog lika s kojim morate popričati da se pojavi, već... jednostavno, kada se pojave na mapi, nastojte ih završiti što prije. Čak i ako niste dobili S rank na njima (jedan od trofeja, također), nema veze; pojavljuju se u post gameu, ali pod uvjetom da ste ju završili. Čemu onda ona 2 plusa na kraju? Pa... taj prokleti S rank u misijama. Igra ima glup sistem rangiranja i jedan od sigurnijih načina (da ne kažem, najsigurniji način) za dobivanje S ranka je napraviti kombo od 300 udaraca koji vas na kraju misije nagrađuje sa lijepih 1000 bodova. (1500 je potrebno za S rank; na baš svakoj misiji) I dok to u većini slučajeva uopće nije problem, pogotovo ako koristite onog archera i, još bolje, ako on nije visokog levela i ako koristi neko usrano oružje kojim neće protivnika brzo ubiti, ima par misija na kojima ćete se dobro pomučiti jer je na njima respawn rate protivnika... pa... čudan. Na jednoj sam misiji imao score 1495 (a 1500 je za S rank ) i jebamepas ako lažem, proveo sam garant 8 sati na toj prokletoj misiji dok konačno nisam dobio taj S rank. Ja sam popizdio. Na Ninja Gaidenu 2 sam se manje iživcirao. Doduše, njega nisam platinirao. Tu su još 2 grinderska trofeja, jedan gdje svih 10 likova treba nabiti na level 99 i jedan gdje svi moraju imati prema svima Max Honor (to je nešto kao Loyalty u Mass Effect dvojci, ako vam je poznato), na što se provede dobrih 10+ sati.
#30 Everybody's Gone To The Rapture
Riješio ju dns, vraćam se Personi.
Imam jedno (možda) glupo pitanje... i odmah da stavim sliku, da mi netko ne bi uletio s postom:
*sramota i own izbjegnut*
Dakle, ovo sam htio pitati. Ne mogu apdejtati trophy listu još par dana - svega 4 trofeja moram dodati i svi su za PS3. Ako započnem neku igru na Viti (tj. Vita TV-u), osvojim par trofeja, pa kad sredim internet prvo apdejtam jednu pa onda drugu konzolu, tj. nove trofeje sa 2 konzole na jedan account, hoće li mi se poremetiti išta?
Ne, sve će bit normalno samo nećeš vidit nove ps3 trofeje na viti i online servisima kao npr. Psnprofiles dok ne syncaš
nece, lokalno svaki trofej na tvoji konzoli zapise datum i vrijeme osvajanja trofeja i kad syncas (bilo kojim redom) tako ce se i pojaviti na tvom profilu.
Platinum Trophy #31: Batman: The Telltale Series
Zanimljivi take na Batman universe. Telltale je fakat učinio nešto unikatno u tom svijetu. Dobra igra, ali me nije toliko zagrizla koliko su pričali da je dobra... Vrlo dobra igra, al znam da Telltale može bolje (jedva čekam isprobati Borderlands dok dođe na PS+) Platinum Trophy #32, #34 i #35: Sound Shapes (PS Vita, PS4, PS3)
Ovu igru sam čekao odigrati na Viti and boy was it worth it. Znao sam da ovako nešto bih teško igrao na konzoli na TV-u, a na Viti je savršena igra! Death mode je nerve wracking at times, ali veoma worth it. Art i sound design fenomenalni i jako dobra igra za odigrati sa strane (i ne mislim to u lošem smislu)! Platinum Trophy #33: Assassin's Creed Syndicate
It's another AC game, what to say... Nadam se osvježenju ove godine! Platinum Trophy #36: Uncharted: Drake's Fortune Remastered
Well napokon kupio Uncharted kolekciju i ponovno krenuo platinumirat. Sad onto the better Uncharted games!
#85 Horizon Zero dawn.
Nizozemski AAA studio odnosi nagradu GOTY.
Vrhunska zabava i tužan osjećaj na kraju.
Kao kad pogledaš sve epizode Breaking bada pa ne znaš šta dalje da gledaš :(
9/10!
Platina no 14. NierNe znam odakle bi počeo. Evo ovako dosta površan osvrt na igru jer smatram da bi svatko ovu igru trebao odigrati bez trunke spojlera. Već nakon prvih 10h provedenih u igri bilo mi je jasno da je ova igra nešto posebno i kako sam napredovao sve dalje i dalje u igri moje oduševljenje je samo raslo. Glavni protagonisti, pregršt mogućnosti koje igra pruža, zanimljivi side questovi i dokumenti (archives) koji skrivaju detalje tj. nadopunjuju priču koja će malo koga ostaviti ravnodušnim samo su neki od elemenata koji ovu igru čine posebnom. Sama priča, puna neočekivanih zapleta, interakcija između likova( sporednih i glavnih), srceparajućih trenutaka jedna je od najljepših priča koje sam vidio i još će mi dugo ostati u sjećanju. Sami kraj igre…ne znam kako bi to opisao, učinio mi je oči suznima (damn ninjas cutting onions), i to je prvoj igri kojoj je uspjelo od FF X-a kojeg sam igrao još prije 15 godina, stvarno su majstori iz PlatinumGames-a odradili vrhunki posao. Za mene ova igra je zacementirala svoje mjesto na ljestvici kao jedna od ponajboljih igara koje sam imao prilike igrati i definitivno ulazi u mojih top 5.OSTAko radi gameplay-a i priče ne bi odigrao igru do kraja odigrao bi je radi soundtracka – Enough said.OST sinkroniziran sa situacijom savršeno određuje raspoloženje u svakom trenutku igre, a i ne bi pretjerivao kada bi rekao da sam se na određene lokacije u igri vraćao samo radi soundtrack-a, štoviše čak bi se usudio reći da je ovo ponajbolji ost koji je neka igra imala (netko se vjerojatno neće složit sa mnom pa sam zalijepio youtube link svojih top 5 iz ovog ost-a spoiler, da se vidi o čemu pričam)Ono što još mogu reći da mi je ost otvorio oči koliko se zapravo neke igre švercaju po pitanju kvalitete OST-a i te kako manjak ovakvih poput automate utječu na percepciju kvalitete( u smislu da nam ono što je prije 5-10 godina bilo neprihvatljivo postaje prihvatljivo --> FF XV I am looking your way ) . https://www.youtube.com/watch?v=5SW1Zy6-EDw https://www.youtube.com/watch?v=srbj96AUUCs https://www.youtube.com/watch?v=Vh1yCtHP2P0 https://www.youtube.com/watch?v=FMBScNW_CNc https://www.youtube.com/watch?v=ihV2388iAp0 Moja konačna ocjena:Igra 10/10OST 10/10Težina platine 7/10Uglavnom za mene GOTY 2017.
Pala platina iz Uncharteda 4, maloprije rjesio coop trofeje, i sad imam 7 stopostotnih platina iz Uncharted igara.Cestitam. Znam da i U2 i U3 imaju par prilicno teskih trofeja. Pogotovo kad se sjetim one Coop mape ispred crkve u U3 kad na najvecoj tezini nisi smio pustiti da RPG pogodi onaj kip. E to je bilo jebeno tesko.
Cestitam. Znam da i U2 i U3 imaju par prilicno teskih trofeja. Pogotovo kad se sjetim one Coop mape ispred crkve u U3 kad na najvecoj tezini nisi smio pustiti da RPG pogodi onaj kip. E to je bilo jebeno tesko.to su bili dlc trofeji koji nisu bili potrebni za platinu, sve 4 igre u serijalu su poprilično lagane za platinirat...
Pa to sam sa tvojim bratom rjesio hahaPala platina iz Uncharteda 4, maloprije rjesio coop trofeje, i sad imam 7 stopostotnih platina iz Uncharted igara.Cestitam. Znam da i U2 i U3 imaju par prilicno teskih trofeja. Pogotovo kad se sjetim one Coop mape ispred crkve u U3 kad na najvecoj tezini nisi smio pustiti da RPG pogodi onaj kip. E to je bilo jebeno tesko.
Govorim za 100%, a ne Platinum. Unchartedi su uzasno teski za postic 100%.Cestitam. Znam da i U2 i U3 imaju par prilicno teskih trofeja. Pogotovo kad se sjetim one Coop mape ispred crkve u U3 kad na najvecoj tezini nisi smio pustiti da RPG pogodi onaj kip. E to je bilo jebeno tesko.to su bili dlc trofeji koji nisu bili potrebni za platinu, sve 4 igre u serijalu su poprilično lagane za platinirat...
Istina, sad se sjetio. Ja sam jednom blizu bio sa Chadom i Ivanom, ali nisam uspio. Trebao sam se vise trudit. Uzasno tezak trofej, bas mi je zao sto ga nisam nikad dobio.Pa to sam sa tvojim bratom rjesio hahaPala platina iz Uncharteda 4, maloprije rjesio coop trofeje, i sad imam 7 stopostotnih platina iz Uncharted igara.Cestitam. Znam da i U2 i U3 imaju par prilicno teskih trofeja. Pogotovo kad se sjetim one Coop mape ispred crkve u U3 kad na najvecoj tezini nisi smio pustiti da RPG pogodi onaj kip. E to je bilo jebeno tesko.
Emile jesi se namučio na brutal u sve 3 igre?
Emile jesi se namučio na brutal u sve 3 igre?To mi je bilo najteze. Nazalost, tu se moze varati tako da igras sa ukljucenim cheatovima, sto cini trofeje bezvrijednim. http://www.playstationtrophies.org/forum/uncharted-3-drake-s-deception-remastered/276993-how-use-tweaks-crushing-brutal-mode.html
Upoznajte covjeka sa 1200 platina.
http://www.eurogamer.net/articles/2017-05-04-meet-the-man-with-1200-platinum-trophies
Emilijo > Hakoom