Koja je fora sa PS5 trofejima, svaka PS4 igra sa upgreadom dobije svoju listu koja nije povezana sa originalnom listom ili?
🏆 PSN TROFEJI 🏆
Sanader velika većina da. Isto kao PS3 i PS4
Glupo mi sto se na ps4 nevide trofeji od ps5
Na ps3 se vide od ps4
OverHypedG Jel God of War ima PS5 trofeje tj.jel se mogu ponovno osvajat unatoč tome šta imam platinu sa PS4 verzije?
Kolko sam skužio samo igre sa next gen upgreadom imaju svoju listu.
Prijatelj otišao na brod i ostavio mi PS5 na korištenje, spojio se sa svojim accountom i upalio Spidermana Remastered i autopop platine.
Koje jos igre tako autopopaju
master_x God of War nazalost nema nove trofeje
- Uređivano
Sanader destiny, fortnite i watch dogs legion i ac valhalla ali ne svi trofeji i bitna je mala manipulacija saveom.
Autopop jos ima miles morales i najvjerojatnije sada avengersi. Call of duty multiplayer isto radi pop ali trazi istu akciju kao i za trofej. Tipa 50 killova, napravis jedan i autopop.
Borderlands 3 PS5 trofeji glitchani, ne moze zasada platina.
Ostatak igara trazi kompletan prelazak igre
I No Man Sky autopop
Evo sad ispobano i sa destiny 2, autopop full trophy liste
- Uređivano
Platina #87
VANQUISH (PS3)
Fun : 10/10
Difficulty 8.5/10 ( mozda i navuceno na 9 )
Evo jedna platinica za zivce, sad malo odmorit glavu nakon ovog dragulja. Prvo igra je kratka ali slatka, story se moze preci u nekih desetak sati i manje zavisi ako zapnete negdi. Gaming mehanika je fantasticna sto cini igru privlacnijom i igrivijom, mozda jedan od boljih TPS sto sam igrao. Svida mi se ta raznovrsnost neprijatelja i kreativnost, svaki robot ima svoju slabu tocku i nacin na koji pristupit, i oruzje koje je najbolje koristit. Jedina mana je sto je kampanja kratko trajala, volio bi da je bila duza ili da naprave nastavak. Sve u semu uzivancija.
Sto se tice platine to nije uzivancija, kao i manje vise sve slicne igre svi trofeji su lagani osim jednog koji testira preciznost brzinu reflekse, ama bas sve. A to su tactical challengesi. Prvih 5 ( tocnije 1,2,3,5 ) nisu problem i produ se uz 2 3 pokusaja. Cetvrti challenge sam prosao tek sutradan kad sam malo glavu ohladio jer sam konstanto umirao na zadnjem valu koji je uzasno tezak.
Mislio sam da zadnji nece biti toliko tezak nakon 4, ali zajebao sam se i to debelo. Na pocetku nisam mogao ni prvi val prec, onda dosao do treceg gdje se stvara 5 robota, uspio jednom od 10 puta proci skakajuci i pucajuci a onda pogleado Tuhyev i Foggyev i ostale video uratke i sa tom takitkom sam ubrzo skoro svaki 3 pokusaj dolazia do zadnjeg vala i ginuo ginuo, jedno 30 puta dodem do zadnjeg vala ali ona dva Bogeya uvijek nadu nacin da me ubiju, a u dosta slucajeva su me 1 hitali bez uopce mogucnosti ulaska u AR mode. Zatim mi je Cyber dao savjet da koristim cigare i EMP za zadnji val i tocno tad iz prve prodem taj challenge koji sam igrao 2 dana. Tezinu sam dao 8.5/10 zato sto kolikogod je brutalan zadnji challenge laksi je od Injustice battle moda za to treba jos vise zivaca boriti se sa bogovskim kompjuterima. U top 10 najtezih ulazi. Duke Nuke ce biti setnja kroz park nakon ovog .
Savjetujem svima da odigraju ovaj naslov ( ima ga i na ps4 ), ne treba toliko puno sati ulozit kao Trackmania, Wolf 2 i slicne igre jer je kratka igra, samo zivaca treba zasigurno.
foggy Hahahaha da jebena je igra bila, ali ako se primis dode to do savrsenstva u par dana. Moram lajkat vase videe i subscribe jer su pomogli onda kad sam psova sve .
Iducu zeznutu na ps3 bi moga catherine odigrat, ali ne uskoro. Trebam jos nabavit neke igre prije i uskladit vremenski to sve.
Što više ovakvih postova da čim više ljudi odigra tu igretinu
Bolji tps gameplay od Vanquisha za mene ne postoji (Tlou2 je druga priča).
Platina očekivana od tebe, meni su obje i dalje među ponosnijima, makar mi je ova PS4 verzija bila gušt, a nikakvo mučenje il gubljenje živaca... Vjerojatno je "ostalo u krvi" još od PS3 verzije.
Ma je, potpuno sam smireno psovao 4 dana sve apostole i gasio svaka 2h konzolu
Mozda i ja budem smiren kad dođe PS5 verzija (nadam se da nece)
Platinica #96 - Persona 5 Strikers (PS4)
Vrijeme: 85h
Etoga. Točka na i meni odličnom odrađenom spin-off naslovu genijalne Persone 5. Ne smeta me iskreno puno toga, malo grind na kraju zna bit ubitačan, no ako zaigrate NG+ na Mercilles diff (gdje ste u 2-3 hita mrtvi), budi se neka želja da nastavite dalje. Našao sam super grind spot i tu sam dovršio svoju pustolovinu. Žao mi je što je gotovo, na žalost ne znam što više izvuć iz igre jer doslovno sve imam, ukljućujuć sve likove na lv.99 i par persona na 99 sve statse. Jednostavno nema više ništa za mene u igri
http://www.foggyproductions.com/guides/persona-5-strikers
Guide je up, metnut ću samo još ove nove videje s kanala koje nisam (3 komada još) i toeto, imate sve. Inače platina ide i za oko 50tak sati, ali ja sam igrao bez prohoda i sve sam piskarao, tako da je potrajalo. Teško mi se odvojit od ovog svijeta i likova. Depra opet.
Tuhy Max Payne mi je bio jako dobar TPS. Steta sto takve igretine dolaze sa naplatom zbog teskih platina, ali svakako se trebaju zaigrat jer se dosta toga propusta, bacio bi se i na ove hitove poput Days Gone, Spiderman Miles Morales, Horizon, Red Dead 2 ali previse mi je to para potrosit za sad, pa se zadovoljim sa igrama koje jeftino mogu nabavit .
Vjerojatno, prvi put je uvik najtezi.
- Uređivano
Ima/igra li netko Sniper Elite V2 Remastered za PS4? Treba mi partner za coop trofeje. Platinu na PS3 osvojio davnih dana, rješava se Remaster s guštom
EDIT: 3 years later, baš nitko nema
Ako nema nikog vamo a podosta ljudi i danas to igra, onda otvori coop sesiju na psnprofiles pa rjesis to tamo lako
Ja se mislim uzet street fighter 4 za ps3, ali boostat bi trebalo tu podosta pa ako ima ko taj fosil od igre, moga bi ga uzet pa da rjesimo skupa online. Jako malo ljudi je ostalo sta igra to .