Pozdrav svima,
PoÅ”to vidim da su se teme o trophy hunterima i trofejima ovdje na FFA-u zahuktale, doÅ”ao sam vam se i ovdje predstaviti i sve vas pozdravit i podržat u ovom zabavnom i skupom hobiju. Neke od vas poznam po PSN profilu ili nadimku, neke ne poznam, a neki su me i dodali. U gamingu sam opÄenito veÄ dugo godina, gotovo od malih nogu i ne namjeravam prestat. Å to se tiÄe vremena za igranje i izbora igri, tu ne biram. Igram kad god stignem i igram sve. Nije mi bitan žanr, težina, niti koliko igra traje. Oduvijek sam kompletirao igre i radio prelaske na svim težinama joÅ” i u vrijeme kada nisu postojali trofeji i achievementi kao takvi, a bome ni Playstation kao konzola. š Igram i sa bratom, rijeÅ”avamo co-op igre i grind zajedno. Trenutno sam na 570 odigranih igri i imam 512 platinum trofeja, od toga 90 ultra rare platina (meÄu kojima su i one najzahtjevnije i najizazovninije: Super Meat Boy, Devil May Cry 5 i 4, Twisted Metal, Mortal Kombat, Gran Turismo Sport, Max Payne 3, Trackmania Turbo, Ninja Gaiden Sigma 2, Catherine, Bound, Sonic Unleashed, The Binding of Isaac, Jotun, Metal Gear Rising: Revengeance.. naravno ima ih joÅ”) i preko 1000 ultra rare trofeja opÄenito po PSNprofiles stranici. Stackove, odnosno duplicirane liste trofeja sa easy platinama ne radim, jer tu ne vidim zabavu, niti ikakvo postignuÄe. Po forumima i druÅ”tvenim mrežama inaÄe nisam Äesto, ali eto.. da se javim . Pozdrav i respect, pogotovo svima koji ganjaju teÅ”ke platine š