JoKa17 #7 NFS Most WantedDaleko iza originalnog MW, ali opet bolji od Carbona i mrtvog Pro Street-a.auu sta rece i ostade ziv
ThaUrban #7 NFS Most WantedDaleko iza originalnog MW, ali opet bolji od Carbona i mrtvog Pro Street-a.auu sta rece i ostade ziv
JoKa17 ThaUrbannemogu odgovorit na proslii odgovoriti , razumijem za pro street, al za carbon jesi siguran da si ti to igrao?
ThaUrban :No story (ili ako je bila, onda nije ni Äudno da je se ne sjeÄam), mrtvo noÄno utrkivanje, mapa mi je bila fakat jadna. Dovoljno? Osobno miÅ”ljenje buraz. :*
ThaUrban #9 The Last Of UsAle jebena luja. Razgovori zadnji trofej, ostavio sam min 120h u igri, ali da se razumijemo ne žalim ni trenutak. FilmiÄe sam poÄeo skipat, neda mi se viÅ”e plakat.
crnisokol #3 Jojo's Bizarre Adventure: All-Star BattleSliÄno kao i sa AC II, veÄ samim prelaskom igre sam imao veÄinu trofeja, a ostali nisu iziskivali previÅ”e truda tako da rekoh ajd da uzmem platinu.
veigue Svaka Äast! Koliko sati ti je trebalo?(jebote, ja nisam trofeja osvojio veÄ valjda 2 mjeseca)
viper89 #27 Dark Souls 2: Scholar of the First Sin#28 The Witcher 3: Wild Hunt#29 Star Wars Battlefront #ViperNijeGamer