foggy Hahahaha da jebena je igra bila, ali ako se primis dode to do savrsenstva u par dana. Moram lajkat vase videe i subscribe jer su pomogli onda kad sam psova sve 🤣 .

Iducu zeznutu na ps3 bi moga catherine odigrat, ali ne uskoro. Trebam jos nabavit neke igre prije i uskladit vremenski to sve.

crowizard Nju sam stao na trecem prelasku, ona je bajna isto, ali vise za trening mozga nego ruke, treba dobro izvjezbat patterne i kud sve mozes.

Budem joj se mozda vratio jednog dana, ali posto ionako treba proci par puta igru, ostavljam te prelaske kad skroz pozaboravljam pricu.

crowizard

Što više ovakvih postova da čim više ljudi odigra tu igretinu 🙂

Bolji tps gameplay od Vanquisha za mene ne postoji (Tlou2 je druga priča).

Platina očekivana od tebe, meni su obje i dalje među ponosnijima, makar mi je ova PS4 verzija bila gušt, a nikakvo mučenje il gubljenje živaca... Vjerojatno je "ostalo u krvi" još od PS3 verzije.

Ma je, potpuno sam smireno psovao 4 dana sve apostole i gasio svaka 2h konzolu 🙂
      Mozda i ja budem smiren kad dođe PS5 verzija (nadam se da nece)

Platinica #96 - Persona 5 Strikers (PS4)
      Vrijeme: 85h

Etoga. Točka na i meni odličnom odrađenom spin-off naslovu genijalne Persone 5. Ne smeta me iskreno puno toga, malo grind na kraju zna bit ubitačan, no ako zaigrate NG+ na Mercilles diff (gdje ste u 2-3 hita mrtvi), budi se neka želja da nastavite dalje. Našao sam super grind spot i tu sam dovršio svoju pustolovinu. Žao mi je što je gotovo, na žalost ne znam što više izvuć iz igre jer doslovno sve imam, ukljućujuć sve likove na lv.99 i par persona na 99 sve statse. Jednostavno nema više ništa za mene u igri 🙁

http://www.foggyproductions.com/guides/persona-5-strikers
      Guide je up, metnut ću samo još ove nove videje s kanala koje nisam (3 komada još) i toeto, imate sve. Inače platina ide i za oko 50tak sati, ali ja sam igrao bez prohoda i sve sam piskarao, tako da je potrajalo. Teško mi se odvojit od ovog svijeta i likova. Depra opet.

Tuhy Max Payne mi je bio jako dobar TPS. Steta sto takve igretine dolaze sa naplatom zbog teskih platina, ali svakako se trebaju zaigrat jer se dosta toga propusta, bacio bi se i na ove hitove poput Days Gone, Spiderman Miles Morales, Horizon, Red Dead 2 ali previse mi je to para potrosit za sad, pa se zadovoljim sa igrama koje jeftino mogu nabavit 🙂.

Vjerojatno, prvi put je uvik najtezi.

Ima/igra li netko Sniper Elite V2 Remastered za PS4? Treba mi partner za coop trofeje. Platinu na PS3 osvojio davnih dana, rješava se Remaster s guštom 😍
      EDIT: 3 years later, baš nitko nema 😲😕

Ako nema nikog vamo a podosta ljudi i danas to igra, onda otvori coop sesiju na psnprofiles pa rjesis to tamo lako 😃

Ja se mislim uzet street fighter 4 za ps3, ali boostat bi trebalo tu podosta pa ako ima ko taj fosil od igre, moga bi ga uzet pa da rjesimo skupa online. Jako malo ljudi je ostalo sta igra to 🤣 .

crowizard
        Ma neda mi se zajebavat se sa strancima, volim online stvari rješavat s našima. Oh well 🙁

Final Fantasy 7 Remake

Težina za platinum trofej - 5/10

Rješio Final Fantasy 7 Remake platinum trophy. Hard Mode mi čak i nije previše radio probleme, gotovo samo par bosseva sam morao jednom ponoviti. Najveći izazov je bio Bahamut i Ifrit na hard, ali uz dobru pripremu i oni su pali nakon svega 2-3 pokušaja.

Sad se čeka Part 2.

Jel ima tko Borderlands: The PreSequel Platinum? Iznenaden sam kako malo ljudi ima Platinum, no u jednu ruku mi je jasno. Dosta kompliciranja i srece kod nekih trofeja.

Naravno da ima 😉
        A rijetka je vj zato sto je najlosija igra u serijalu. Platina sama po sebi nista posebno, kao i svaka druga Borderlands lista...

Soul

Ima istine i u tome, ostalo mi je jos par trofeja do 100% i Platinuma i moram priznati da me lagano umara. Borderlands 2 sam potrosio nekih 120 sati i nisam imao zasicenja, ovdje ce mi trebat nekih 75 sati i vec osjecam zasicenje, valjda zato sto sam vec u 3. prelasku zaredom.

#40 - Borderlands: The PreSequel

Igra: 7.5/10
          Tezina Platinuma: 4/10 (tocno 69h za Platinum)

Rijeseno napokon i ovo, jos jedan Borderlands Platinum. O igri sam vise puta pisao zadnjih tjedana kroz razlicite teme, ali cu ukratko ponoviti. Prica i likovi nisu bas na razini dvojke, no gameplay mi je nekako zarazniji (Laser oruzja super novotarija), a i sidequestovi su zabavni. Loot zna nekad biti underwelhming, no definitivno sam se jako zabavio, pogotovo u prvom prelasku.
          Platina nije bas skroz straightforward, ima puno toga za odraditi, no nema nekog bas teskog trofeja jer je ovdje Raid Boss bio laganica u odnosu na onaj u dvojci. Ima i jako puno Challengea za odraditi (onaj sa 750 point blank shotgun killova je dugotrajan za popizdit), tako da i na to treba pripazit. E i onaj sugavi trofej za sve Claptrapove Action Skillove, nabijem ga na kurac jer ovisi o cistoj sreci. Mozes ga za 3 min skupit, a mozes ga i za 3 i pol sata kao sto je meni trebalo. Znam da sam prekjucer valjda 300 puta upalio Action Skill, vec sam lagano ispizdio na zivce. No napokon je rijeseno.
          Sad duzi odmor od Borderlandsa, 3 igre sam u zadnjih godinu dana odigrao iz tog univerzuma. Borderlands 3 mislim da cu ostavit za PS5 za odigrat.

zontra

Kak se cini, Borderlands 3 trofeje nikad nece popraviti za PS5 tak da je zasad to jedino moguce platinirati na PS4.

Star Wars Jedi: Fallen Order

Moja 19. platina, ujedno i jedna od onih koje i nije bilo uopće problem kompletirati, ne samo zbog zahtjevnosti. Morat ću se malo primiriti, inače ću postati glavni baja u ovoj temi, lol.

Bacio sam pogled malo na trofeje u Tomb Raider: Definitive Edition. Dal se isplati grindat MP trofeje, ili da jednostavno zanemarim to i koncentriram se na SP?

zontra SP je odlična doza zabave, po meni najdrazi rise of the tomb raider, zatim prvi, a onda tek shadow, ali u svakom sam guštao, odigrao na pcu pa ne mogu komentirati trofeje, ali vrijedi odigrati

zontra Bacio sam pogled malo na trofeje u Tomb Raider: Definitive Edition. Dal se isplati grindat MP trofeje, ili da jednostavno zanemarim to i koncentriram se na SP?

Ja sam roknuo samo SP trofeje. Nisam imao volje grindati boostati MP. Ali nema platine bez toga.