Platina #96
Watch Dogs 2
Fun 8/10
Tezina 3/10
Malo za promjenu nakon Crasha vratio sam se u svijet hakiranja. Igrao sam prvi dio prije 4 godine i ostao mi je upecatljiv i u dobrom sjecanju te sam odlucio odigrati i nastavak. Dvojka mi je super igra, ali mi je malo losija od jedinice zbog toga sto mi je prica bila dosta bolja i napetija sa Aiden Pearceom, ovamo je vise neki mladalacki hakerski đir, no i dalje glavne misije su stvarno zabavne kao i San Francisco kojeg su dosta dobro prikazali.
Platina je lagana, treba preci igru, par side misija, pokupiti sve key cards za skilleve i nesto online trofeja koji nisu teski jer podosta igraca ni ne skuzi da si u njihovom serveru. Ima dosta miscellaneous trofeja a dva tri ovise o samoj sreci. Potreban je samo jedan prolazak i sve se moze obaviti nakon.
Moram pohvalit i @ThaUrban koji mi je pomogao skinuti online dlc trofej kojeg je legit dosta zajebano skinit jer taj mod igraju stvarno dobri i max upgradeani igraci pa je trebalo nac i igrace sa kojima se mogu spojit jer iz nekog razloga imam problema sa Ubisoft igrama sto se tice konekcije.
Sljedeci bi trebao Legion ic, ima i dlc sa Aidenom, jedva cekam tu pricu.