#122 The Division 2

#123 The Division

Previše sati ulupano u ove dvije igre. Za prvu imam i sve DLCove, ali mi se fkt neda ulupati još 100h da ih riješim...možda nekad jednom. Za dvojku, njoj se vraćam kad dođe novi sadržaj.

15 dana kasnije

#115.

Kingdom hearts 3

Na kraju 75 h ove prekrasne Disney avanture.Sve u igri prekrasno i stvarno odmor za oči i dušu.Malo su ujebali sa jednim trofejom al oprošteno im je.

20 dana kasnije
4 dana kasnije

Trenutno ganjam MGS4 platinu (Big Boss run - najdraži dio) i Tales of Vesperiu.

Objavio/la: Ultimate Kratos

Svaka čast ako Vesperiu platiniraš. Ja sam na 150h i imam još 2 prelaska. Ako želiš sve skupit u jednom prelasku, imaš mojih videa po tjubu :)

Objavio/la: foggy
Objavio/la: Ultimate Kratos

Svaka čast ako Vesperiu platiniraš. Ja sam na 150h i imam još 2 prelaska. Ako želiš sve skupit u jednom prelasku, imaš mojih videa po tjubu :)

Budem bacio pogled. Čujem da je navodno dosta teška, barem se sjećam da su tako X360 igrači govorili prije deset godina, a sumnjam da su trofeje pojednostavili.

12 dana kasnije
4 dana kasnije

Eto dodana jos dva platinasta trofeja: dark souls 3 i dark souls 2 softs

Sad imam 4 sve ukupno :) 

Bloodborne, GOW, DS2 SOFTS i DS2 

Sljedeci DS1R :)

Objavio/la: Elder8472

Oho, čestitam. DS platine nisu nimalo lake, ako ideš klasičnim putem bez da ti netko pobaca new game plus iteme. I DS3 ima onaj mega grind za convenante, tu sam sate i sate skupljao...

Ja sam ubacio Trail of Heroes: Legend of Cold Steel u kolekciju, a za vikend možda padne i A Plague Tale ako stignem.

Objavio/la: foggy
Objavio/la: Elder8472

Oho, čestitam. DS platine nisu nimalo lake, ako ideš klasičnim putem bez da ti netko pobaca new game plus iteme. I DS3 ima onaj mega grind za convenante, tu sam sate i sate skupljao...

Ja sam ubacio Trail of Heroes: Legend of Cold Steel u kolekciju, a za vikend možda padne i A Plague Tale ako stignem.

Sve je bilo regularnim putem :) DS3 je bio zafrkancija sa prstenjem trebas proci 90% toga na NG++ da bi skupio sve. Ali epic boss fight sa NK na NG++ za zadnji prsten neprocjenjivo. A na DS2 sam se zeznuo jer sam potrosio jedan soul koji mi je trebao za pyro pa sam morao dlc igrati na NG++ sto nije bas bilo zanimljivo ( fume+sir alonne) ali ok u svakom slucaju ds2 i ds3 su bili jebeni. Sad se bacam kak sam rekao na ds1r tamo sam na nekih 70%

Po treći put osvojio 100% trofeja u Driveclub i Driveclub Bikes. Sada mi je cilj kupiti Driveclub VR i kompletirati sve 3 igre.

#47 - Team Sonic Racing

Vrlo zabavna igra i iznenadujuce dobra nova team formula koja je stvarno dobro dosla u ovakav tip igre.

Adventure mod napravljen preko one stvari, mogli su bar nekakve animacije stavit. Muzika ubija, gameplay stvarno dobar, osjecaj brzine, drift sve super.

Trofeji vecinom lagani, jedino challenge staze i grand prix kljucevi (ako igras solo ko ja) su pain in the ass bili.

Sve u svemu, igra vrijedna paznje i solidna priprema za Crasha. 

@Punisher Bome ti se mora priznat da zaista voliš Sonica. Koliko god da sam zaista ogroman fan (dječjih) kart igara te pogotovo Sonic & SEGA All Stars Racing, ovaj Team Sonic je takav korak...ma maraton unazad, da se doslovce prisiljavam svaki dan odvoziti par utrka. Dosadno, monotono, sav timski rad se svodi na davanje oružja suborcima kako bi se ultimate što brže punio i na kraju svo troje ugrabili prva tri mjesta. Nikakav izazov, dosadno, monotono i zatupljujuće. Jedva čekam CTR, ovo je bljah. 

Jel bar izgleda bolje od ove free Sonic manije?

Da, nije retro. 

@Icek, pa i nisam neki fan, mozda mi je sjeo zato sto stvarno duuuugo nisam igro neku karting igru.

Ha mislim, kakav bi drugaciji mogo teamplay biti ne znam? Mozda ne dode u adventuru (solo) toliko do izrazaja ko u recimo onlineu (kojem su serveri srednja zalost blago receno). 

Ma online dio je isto katastrofa. Mislim da ću se nakon završetka CTRa prisiliti platinirati Sonica i lagano zaboraviti na njegovo postojanje. Btw, @Punisher, ako voliš kart igre, probaj Cars 3, izrazito kvalitetan i zabavan. 

6 dana kasnije

Bili smo u crkvi i dobili smo platinu

A nisi me mogao trknut dok sam molio krunicu da i ja vidim?

Znaš da se ne smije prekidat dok moliš.

#119 The Bunker

- igra koju sam odavno htio preć i poluzadovoljan sam na kraju. Zanimljiva izvedba ove prekratke igre. Kraj igre definitivno smeće. Užas blagi.

Sve u svemu, ne bih puno fulao da je nisam nikad odigrao, samo bi ostala znatiželja. Ovako smo i to riješili.

Zamilio se tebi laki platinasti trofejko pa si podbacio izazovu.