The Bunker, platina #52

Ne mogu vjerovat da sam vjerovao da je ovo vrijedno igre. Ovo je smeće nulte kategorije.

@emilijo

Šta si igrao istu igru sa 4 različita profila ili?Stvarno za promatranje.

121-Life is strange -Before the storm-nimalo mi se nije svidjelo.Prvi dio puno bolji.Ovo kad sam završio otpala mi pura

122-Nier Automata-remek djelo sa Ps4.Trebao platinirat prije dvije godine al mi se igra zaključala kad sam ostao na zadnjem trofeju.Vrh

7 dana kasnije

#151 - Burnout Paradise Remastered - pišem zato kaj imam Burnout Paradise platine 3/3 ? 

6 dana kasnije

Nakon sto sam pred narucio Sekiro odustao na dva mjeseca radi Owl-a eto pala je platina :) i sad ih je 6 

U svojoj gejming karijeri osvojio sam 26 platina iz Naughty Dog igara:

1. Crash Bandicoot 3X
2. Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back 3X
3. Crash Bandicoot 3: Warped 3X
4. Crash Team Racing
5. Jak & Daxter: The Precursor Legacy 3X
6. Jak X
7. Uncharted: Drake's Fortune 4X
8. Uncharted 2: Among Thieves 3X
9. Uncharted 3: Drake's Deception 3X
10. Uncharted 4: A Thief's End
11. Uncharted: The Lost Legacy

Dakle, jedine ND igre koje nisam platinirao su Jak II: Renegade (zbog orbova, iako ima orb glitch koji ne želim upotrijebiti), Jak 3 (iz istog razloga) i The Last of Us (zbog multiplayera koji mi se ne igra).

@emilijo

I šta to govori o tebi osim žute dijagnoze i da si 3× platinirao Uncharted igre?

9 dana kasnije

Pala i platina br. 37 sa Sekirom. Fenomenalna iako teska i ponekad frustrirajuca igra. Al dosad me se nisu tako dojmili bossovi iz fromovih igara kao sto su Saint Isshin i Father owl.

Majstorima skidam kapu i nadam se da ce nam elden ring ipak manje masti vadit.

Taman jos ds2 rijesim dok to dode pa ne bum vise u zaostatku.

https://ibb.co/0c1cZ0d

Emilijo me podsjetio da postoji igra pod imenom driveclub koju sam igrao 2017 a može se platinirati.

Inače nitko nije napravio ni jedan dobar kompletni guide za platinu pa sam morao za zadnji trofej odvozit cirka 250 utrka xD

9 dana kasnije

Triologija završena, jedno vrijeme mir, nemojte me u tunele...

@fenix

Kak prva? Di su ostale?

Na drugom accu imam još Minecraft i The Walking Dead. Ako nije sramotno priznat

Žena mu nije dala.
on htio platinu žena rekla kuhaj sunce ti jebem!

#125 Sea of solitude

Jako glupa igra, besmislena, uzaludna. Ni na tragu Rime-a i sličnih na koje se fura. 

13 dana kasnije
10 dana kasnije

Ima li još netko PS3 i Need 4 Speed Rivals na njemu? Fali mi zadnji trofej da uhapsim prijatelja, a nitko od randoma ne želi pomoći dvije minute za to. 

#170 Ducati - 90th Anniversary

Smrt time trial trophy-ima

EDIT: 

@Icek evo bum ti ja pomogo, checkiraj discord