š PSN TROFEJI š
- UreÄivano
foggy aha, ti govoriÅ” o Sekiru, mi smo DS3 spominjali. Sekiro je priÄa za sebe, to sam platinirao proÅ”le godine u 11.mj. kad sam imao koronu. Kako su simptomi bili vrlo blagi, doÅ”lo mi je kao 10 dana godiÅ”njeg te sam imao dovoljno vremena da se posvetim Sekiru, inaÄe bi ga platinirao nikad.
- UreÄivano
Uncharted 2 PLATINA
OdliÄna igra i joÅ” jedna platina mogu reÄi da mi je težina 2/10 i samo mi je malo zeznuto bilo jedan dio gdje sam u nekoj "Å”upi" pa pucaju po meni ali dalo se rijeÅ”iti ...
LazareviÄa sam sredio lagano uz onaj trik gdje on tebe i ti njega Å”amarate treba 4 min dok padne
Uncharted 1 sam proÅ”ao na brutal bez Å”ifri ali na brutal ne idem(Uncharted 2) jer nemam toliko vremena i da hoÄu koristiti Å”ifre morao bi kupiti CD ....
Next Uncharted 3 ( kažu da je najlakŔi )
HideooKoojima
Uncharted 2 je ujedno i najtezi pogotovo one sekcije kasnije na tibetu kad imas onu kucu di se moras spustit do kraja a ne vidis pola likova a ona 4 snajperista sa kula ciljaju.
Sto se tice 3 najlaksi je. Cetvorka isto nije teska osim jednog chaptera pri kraju.
Zaboravio napisati u post kakav skok u grafiÄkom izgledu u odnosu na Drake Fortune , dvojka ubija ajme .... A tek koliko je igra stara ....
- UreÄivano
Nažalost, RE3 Remake je vrlo loÅ”e napravljen Å”to me Äudi jel sa dvojkom su imali viÅ”e nego dobru podlogu za naparaviti remake kakav je trojka trebala dobiti. Osobno trojka mi je najbolji RE nastavak tako da sam oÄekivao "pravi" remake, nažalost to nismo dobili.
Å teta Å”to za Outbreak prvi i drugi nastavak nije bilo govora o nekakvom remake-u ili barem remasteru, jel na konzolama sad veÄ proÅ”le generacije je moglo biti obeÄavajuÄe.
JuÄer platinirao Ratchet & Clank (iz 2016e). Äak i nije tako easy-peasy platinum koliko bi Äovjek oÄekivao s obzirom na tip igre i tko ju je radio. Ima tu Äak i neÅ”to grinda i jedan racing trofej zahtijeva priliÄno truda da se odvozi ispod traženog vremena.
Preporuka za jednu indie igruā¦Golf Wasteland.
Jedini zaebani trofej je Iron Mode, igra ima 35 levela i ako izgubiÅ” lopticu ili preÄeÅ” dozvoljeni broj udaraca ideÅ” od prvog levela opet⦠mada nije ni on težak ako se koristi exit game trick ili back up save na cloud.
Moram priznati da je igra ugodno iznenaÄenje, baÅ” je opuÅ”tajuÄa, jedino je taj Iron Mode malo zeznut ali ne kvari ukupni doživljaj.
Težina platine 3/10ā¦ako bi se iÅ”lo legit puno teže.
Slažem se. SjeÄam se da je zahtjevao popriliÄno veliki grind kako bi se razvila sva oružja na max, podosta colectiblesa, a i onaj Disco trofej je bio popriliÄno iritantan.